mandag 12. august 2013

Bærbar skanner

Bærbar skanner som støtter micro SD kort opp til 32GB (kort er ikke inkludert). Skanneren kan lagre og konvertere dokument eller foto til digital format og kjenner igjen tekst. Å skanne en A4 side, høy oppløselig med farger tar ca 10 sekunder (oppløsning 600x600 dpi). Standardoppløsning med farge tar ca 3 sekunder (oppløsning 300x300 dpi). Inkludert USB kabel og OCR softwear.

Altså en meget praktisk liten sak som man blant annet kan ta med seg på tur. Tar heller ikke store plassen. Så da er det bare å skanne i vei og digitalisere alt du kommer over.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En skanner eller scanner er et elektronisk søkeapparat eller en optisk avlesningsmaskin, særlig et teknisk apparat som digitaliserer et fysisk bilde. Når bilder, for eksempel papir- eller lysbilder, blir skannet inn, blir de avlest av skanneren og overført til et digitalt bildeformat som kan lagres, leses og redigeres som datafiler på en datamaskin. Spesielle skannere brukes ved for eksempel avlesning av strekkoder og ved computertomografi (CT).