tirsdag 13. august 2013

iPhone Silikon Cover

Beskyttelse er ikke dumt, alltid greit å ha. I noen sammenhenger er det langt viktigere enn i andre sammenhenger, som for eksempel til telefonen. Om mobiltelefonen er en av de viktigste tingene, vel det blir opp til hver enkelt å vurdere. Forbruket på mobiltelefoner er relativt høyt. Noe skyldes selvfølgelig at nye modeller og utgaver kommer. Men det er ikke å komme utenom at mange også blir ødelagt, en ødelagt telefon ække noe særlig. Her kommer telefon covere inn i bildet. En flott reklame plass, på en gjenstand som man alltid har med seg er ingen dum idé. iPhone Silikon Cover er en mulighet, i det som etter hvert har blitt en jungel av alternativer.

BESKRIVELSE
iPhone cover laget av silikon til iPhone 4/4s eller iPhone 5. Et mykt materiale med muligheten til å logotere med logo i en farge! Enkel og praktisk å ta på / av.

Standard farge: Sort
PMS farge: Fra 500p
Trykkflate: 80x40mm
Logo: Tampo
materiale Silicon
Vekt: 21g
Mål: Passer iPhone telefoner 4/4s-5

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Cover har flere betydninger. Cover er det engelske ordet for omslag eller deksel, og brukes om blant annet CD- og bokomslag.
En coverlåt er en sang som er spilt inn eller framført på nytt av en annen musiker/gruppe enn den eller de som opprinnelig spilte den.