fredag 9. august 2013

Høst = jakke tid!

Neste periode som står for tur, som snart, om ikke lenge, banker på døren, det er høsten. En årstid med sjarm og fine opplevelser. Straks tid for litt mer klær også og jakker begynner å bli tatt flittigere og mer i bruk. Greit å holde varmen liksom. Samt litt beskyttelse mot vind, regn, snø og andre herligheter.

Jakker finnes og kommer i mange ulike farger, fasonger, størrelser, nytteverdi, modeller og merker. Noen vil ha stor og polstrede jakker, mens andre ønsker mer lette og tekniske jakker. Uansett hva du vil ha, fra hvilken leverandør, så fikser vi det for deg. Ønsker man å utstyre jakken med store synlige loger eller litt mer diskré, ja så fikser vi det også. Ingen jobb for liten og ingen jobb for stor. Er ønsket og poeng å gjøre noe unikt, skille seg ut fra mengden, lage noe ingen andre har, ja, så er det også en mulighet å designe sin helt egen jakke. Her ligger det mange kule fordeler og artige måter å gjøre det på.

Uansett, jakker blir brukt i perioden vi går inn i. Både i privat sammenheng og i bedriftsrelaterte tjenester. Utstyr de ansatt med gode jakker, med kvalitet, gjerne med farger som gjenspeiler bedriftslogoen, kombinert med andre ønsker og behov. God synlighet, eksponering av logo, samt fin bekledning til de ansatte.

Hero Profil har mange leverandører på jakker og i mange ulike prisklasser. Ta kontakt for en hyggelig prat og vi hjelper deg på veien videre.

Dagens trivia, hentet fra wikipedia, sånn i tilfelle du lurte:
Jakke er et klesplagg for overkroppen som kan åpnes og lukkes over brystet og magen, oftest ved hjelp av knapper eller glidelås. Jakker har ermer, ofte også lommer og krave. De rekker gjerne til rundt livet eller litt nedenfor, og jakkeskjøtene er vanligvis skåret rett over. Jakker bæres som ytterplagg over skjorter, bluser, trøyer, gensere og vester og kan brukes både ute og inne, av kvinner, menn, barn og voksne. En ytterjakke som rekker til knærne eller lengre, kalles oftest frakk.