onsdag 14. august 2013

Hesperus jakke

En klassisk og varm jakke i pustende High Performance vind-og vanntett stoff med kritisk tapede sømmer. En jakke som tåler tøft vintervær. Blant designdetaljer finner du stilige dekorasjonsømmer, rib mansjetter, komfortabel strikk i kragen, vanntette glidelåser på bryst og erme, samt en avtakbar hette du enkelt justerer med vår pull’n snap funksjon og med stiv skygge. Vattert fôr gir en fin finish på en jakke som kombinerer det moderne med det klassiske.

Med denne så er du absolutt klar for vinteren. Tilgjengelig i mange ulike størrelser, kommer i dame modell og herre modell.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Laveste vintertemperaturene har vi i indre Finnmark og i lavlandet nordøst på Østlandet. I indre deler av Finnmarksvidda går normalen ned under –15 °C. Den laveste temperaturen som er målt på en værstasjon i Norge, er –51,4 °C i Karasjok 1. januar 1886. 28. januar 1999 hadde samme stedet –51,2 °C.
Temperaturer under –40 °C er ikke uvanlig på Finnmarksvidda, i indre Troms og på indre Østlandet. I perioden 1958–2009 var det 39 år at slike lave temperaturer blei registrert på Meteorologisk institutts målestasjoner.