mandag 19. august 2013

Musematte

En svært praktisk sak, som sørger for at styreenheten til datamaskinen fungerer optimalt. At ting fungerer optimalt er jo ingen dum idé. En god stund siden dette produktet kom på markedet, tilbudet og alternativene begynner å bli mange. Standard, fotomatte, anti-slip, 3D, tekstil matte, PVC, memo matte (med 50 notat ark) og musematte med kalkulator, for å nevne noen. Uansett hva man velger, det er ingen tvil om at det er en god reklameplass og det er mange som bruker det.

Hva med en musematte med kalkulator. To ting man bruker ofte og alt samlet på en og samme plass. Lett tilgjengelig. En meget praktisk sak.



Et godt tips. Legg inn kalenderen for 2014 på musematten. Så har man alltid oversikt over dagene, ukene og månedene for det nye året. Alt lett tilgjengelig og et produkt som kommer til å bli tatt i bruk på mange kontorpulter rundt om hos ulike bedrifter. Hvor mange, vel, det er opp til deg å bestemme.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En musematte er et verktøy som er tilpasset for bruk under ei datamus. Denne skal forhindre at datamusa mister feste, gi bedre følsomhet (gjelder spesielt lasermus), og kan også være tilpasset for å redusere belastninger på håndleddet og hånden ved stor bruk.