mandag 2. september 2013

Smarte ting til vinteren!

Gjør deg klar til vinteren, den kommer nok snart for tur. Kong vinter byr på en god del aktiviteter og i
forbindelse med det kan det alltid være lurt å ha noen små praktiske ting lett tilgjengelig. Rimelige produkter, som man da får i et stort antall, som passer perfekt for årstiden og som passer bra å dele ut til andre.

Håndvarmer
Ypperlig når man er kald på hendene. Brekk metallskiven i posen og man vil få en varm pose til å legge i votten. Gjenbrukbar er den også.

Fotvarmer
Holder føttene varme inntil 6 timer. Begynner å avgi varme så fort de er tatt ut av posen

Skistropp for langrennsski
Leveres i par, i mange ulike farger. Svært praktisk sak til skiene.

Skistropper for alpinski
Leveres i par, i mange ulike farger.Svært praktisk sak til skiene.

Isskrape
Denne er blant de beste i test, kan absolutt anbefales. Lages etter eget ønske og design, mange muligheter.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vinter er en av de fire årstidene i tempererte og arktiske soner på kloden og består i tradisjonell sammenheng av månedene desember, januar og februar.

Den astronomisk vinteren er perioden fra vintersolverv til vårjevndøgn, og de sammenfallende astrologiske vintertegnene er steinbukken, vannmannen og fiskene.

Innen meteorologien defineres vinteren gjerne som den perioden da normal døgnmiddeltemperatur for det aktuelle stedet under 0 °C. I artikkelen om årstid er oppgitt når vinteren etter dette begynner en del steder i Norge. I Norge er det langs kysten flere steder som ikke har vinter etter denne definisjonen, blant annet Stavanger og Bergen.