fredag 13. september 2013

T-skjorte


T-skjorte har en relativt lang historie og har hatt en rivende utvikling, sånn på en måte, siden tidenes morgen, da den liksom så dagens lys. James Dean brukte ei slik skjorte i filmen Rotløs ungdom i 1955, noe som medførte at T-skjorta ble et moteplagg. Er ikke bare James D som har brukt t-skjorte, er vel faktisk noe de fleste bruker. Etter hvert som tiden gikk, sånn i t-skjorte tid, så ble det helt vanlig å bruke t-skjorter til å uttrykke noe en stod for eller å spre reklame. Stort sett alle bruker plagget, t-skjorte er tilgjengelig i mange forskjellige fasonger, former, farger og utgaver, således en glimrende profilartikkel. Markedsfør bedriften på en rimelig og synlig måte med t-skjorter, gensere og andre profilklær. Topp til profilering og reklame.

Orginal-T
En forkrympet t-skjorte som gir deg maksimalt igjen for pengene. Rundstrikket og med doble sømmer i hals, ermer og linning. 4-lags halsribb og forsterkningsbånd i nakkesøm fra skulder til skulder.

Materiale: 100% bomull
Farger: hvit, lys gråmelert, sort, marineblå, rød, gul, kongeblå, skifergrå og mørk gråmelert
Størrelser: S - 4XL
Vekt: 160g/m2 (26s)

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
T-skjorte, også kalt T-trøye, er en enkel skjorte eller trøye med rette linjer og korte ermer som gir den form av en T. Opprinnelig ble den bare brukt som ei underskjorte, men i dag er det også vanlig å bruke bare T-skjorte som overplagg i uformelle sammenhenger. De første T-skjortene var enkle hvite bomullsplagg, men de ble etter hvert laget i ulike farger og med mønster eller påtrykt tekst. T-skjorter blir brukt både av kvinner og menn, barn og voksne, selv om de nok er mest populære blant ungdom.