fredag 27. september 2013

Julegaver - Teknopakken!

En pakke for hele familien eller til de som er stadig på farten. Her får man alt man trenger til dagens tekniske produkter. Cover til ipad med lade mulighet, reise adapter som støtter alle varianter, telefon rør som man kobler til brett eller smarttelefon, lyd splitter til brett eller smarttelefon slik at flere kan se på film eller høre på musikk sammen, samt en touch pen som også fungerer som en kulepenn.

Charger Cover:
Et veldig smart iPad cover, med innebygd batteri som lader opp iPad når den er tom. Lett å bære, stilig design. Man kan også lade mobiltelefonen eller andre smarttelefoner.

Skross adapter:
Reise adapter, sørger for strøm og lading i de landene som har andre kontakter enn man er vant til.

Retro telefonrør:
Koblers til telefon, brett eller pc. Så er det bare å ringe. I tillegg slipper man å bli utsatt for stråling fra telefonen.

Touch pen:
Penn for iPad og andre enheter med berøringsskjerm. Med pennen kan du nyte komfortabel og presis kontroll og en skjerm uten fingeravtrykk.

Lyd splitter:
Plugg den til telefonen, brett eller pc og man har mulighet til å koble til to stk headset.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En julegave eller julepresang er en gave som gis i forbindelse med jul. I vestlige land er det vanlig at familiemedlemmer, nære slektninger og venner gir hverandre slike gaver, særlig fra voksne til barn.
Julegaver kan være små og store, billige og dyre, selvlagde eller ferdigkjøpte. Det kan for eksempel være leketøy, spill, sportsartikler, klær eller penger til barn, nyttegjenstander, elektronikk, pynteting, bøker, plater og gavekort til de voksne. Julegaver kan også være firmagaver, venninnegaver og liknende.

Julegavehandelen i desember er årets store salgsperiode for mange forretninger.