mandag 30. september 2013

Julegaver – vin + karaffel

Vinflaske med bedriftens logo, med etikett som er designet i bedriftens farger. Vin med logo er den åpenbare firma, kunde eller julegaven.

All lov pliktig informasjon om vin er på baksiden, slik at mottakeren har kontroll over dråpene som er i flasken. Vin gaven kan for eksempel leveres i kartong, vinpose, vineske i tre, eller den kan pakkes i gavepapir i ønsket farge og kvalitet.

Etter å ha blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen. Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Dersom dette kunne vært noe, så er det bare å ta kontakt. Ingen problem å kjøpe produktene hver for seg heller.


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vin (fra latin vinum) er en alkoholholdig drikk som fremstilles ved gjæring av druesaft. Drueplanten tilhører familien Vitis Vinifera. Vin laget på annen frukt eller bær enn drue kalles fruktvin.


fredag 27. september 2013

Julegaver - Teknopakken!

En pakke for hele familien eller til de som er stadig på farten. Her får man alt man trenger til dagens tekniske produkter. Cover til ipad med lade mulighet, reise adapter som støtter alle varianter, telefon rør som man kobler til brett eller smarttelefon, lyd splitter til brett eller smarttelefon slik at flere kan se på film eller høre på musikk sammen, samt en touch pen som også fungerer som en kulepenn.

Charger Cover:
Et veldig smart iPad cover, med innebygd batteri som lader opp iPad når den er tom. Lett å bære, stilig design. Man kan også lade mobiltelefonen eller andre smarttelefoner.

Skross adapter:
Reise adapter, sørger for strøm og lading i de landene som har andre kontakter enn man er vant til.

Retro telefonrør:
Koblers til telefon, brett eller pc. Så er det bare å ringe. I tillegg slipper man å bli utsatt for stråling fra telefonen.

Touch pen:
Penn for iPad og andre enheter med berøringsskjerm. Med pennen kan du nyte komfortabel og presis kontroll og en skjerm uten fingeravtrykk.

Lyd splitter:
Plugg den til telefonen, brett eller pc og man har mulighet til å koble til to stk headset.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En julegave eller julepresang er en gave som gis i forbindelse med jul. I vestlige land er det vanlig at familiemedlemmer, nære slektninger og venner gir hverandre slike gaver, særlig fra voksne til barn.
Julegaver kan være små og store, billige og dyre, selvlagde eller ferdigkjøpte. Det kan for eksempel være leketøy, spill, sportsartikler, klær eller penger til barn, nyttegjenstander, elektronikk, pynteting, bøker, plater og gavekort til de voksne. Julegaver kan også være firmagaver, venninnegaver og liknende.

Julegavehandelen i desember er årets store salgsperiode for mange forretninger.



tirsdag 24. september 2013

Craft – Full zip hood

 Det var som en forelskelse ved først øyekast, den lå der så vakker og ven. Fanget vår oppmerksomhet. Litt sånn oppslukt. Rett og slett råkul, en sånn, bare må ha det. Så denne anbefaler vi på det varmeste videre og regner med at dette blir ditt nye favorittplagg.

Craft – Full zip hood
Teknisk hettegenser til herrer og damer med glidelås i funksjonelt materiale. Passer før, under og etter trening. Passer også perfekt som et plagg til å ha under en jakke når gradene begynner å senke seg på gradestokken utover vinteren.

Myk og komfortabel flex fleece. Hette med snor, to lommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
24. september er den 267. dagen i året og den 268. i skuddår. Det er 98 dager igjen av året.

Navnedag: Jan og Jens, Navnedagen er fra den katolske kirkes feiring av Døperen Johannes' unnfangelse.

Ellers så kan vi nevne at Guinea-Bissau feirer sin nasjonaldag og at i Norge feires Fårikåldagen.


fredag 13. september 2013

T-skjorte


T-skjorte har en relativt lang historie og har hatt en rivende utvikling, sånn på en måte, siden tidenes morgen, da den liksom så dagens lys. James Dean brukte ei slik skjorte i filmen Rotløs ungdom i 1955, noe som medførte at T-skjorta ble et moteplagg. Er ikke bare James D som har brukt t-skjorte, er vel faktisk noe de fleste bruker. Etter hvert som tiden gikk, sånn i t-skjorte tid, så ble det helt vanlig å bruke t-skjorter til å uttrykke noe en stod for eller å spre reklame. Stort sett alle bruker plagget, t-skjorte er tilgjengelig i mange forskjellige fasonger, former, farger og utgaver, således en glimrende profilartikkel. Markedsfør bedriften på en rimelig og synlig måte med t-skjorter, gensere og andre profilklær. Topp til profilering og reklame.

Orginal-T
En forkrympet t-skjorte som gir deg maksimalt igjen for pengene. Rundstrikket og med doble sømmer i hals, ermer og linning. 4-lags halsribb og forsterkningsbånd i nakkesøm fra skulder til skulder.

Materiale: 100% bomull
Farger: hvit, lys gråmelert, sort, marineblå, rød, gul, kongeblå, skifergrå og mørk gråmelert
Størrelser: S - 4XL
Vekt: 160g/m2 (26s)

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
T-skjorte, også kalt T-trøye, er en enkel skjorte eller trøye med rette linjer og korte ermer som gir den form av en T. Opprinnelig ble den bare brukt som ei underskjorte, men i dag er det også vanlig å bruke bare T-skjorte som overplagg i uformelle sammenhenger. De første T-skjortene var enkle hvite bomullsplagg, men de ble etter hvert laget i ulike farger og med mønster eller påtrykt tekst. T-skjorter blir brukt både av kvinner og menn, barn og voksne, selv om de nok er mest populære blant ungdom.

torsdag 5. september 2013

Paraply – top notch høst produkt

Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, ya right. For mange er regn en strålende anledning til å gjøre diverse aktiviteter. Noen tar en singing in the rain, andre crying in the rain, noen liker Purple Rain, men Kiss The Rain kan være litt vanskelig, enkelte mennesker bryr seg ikke og sier bare Let It Rain, da kan det være greit med The Rain Song. En ting er klart, de som bor på vestlandet kan nok ikke si at It Never Rains, litt mer sånn at man er Covered In Rain. Liten tvil om at den beste regn måneden og perioden er November Rain.

Så for de som liker å holde seg tørr, her komme paraply inn i bildet. En annen fordel er at dette er et produkt som gir god synlighet, som preger bybildet og som samtidig har en meget stor nytte og bruks verdi. September 2012 var den våteste september i Bergen siden 2005. 2011 var tidenes nest verste, med tanke på nedbørsmengde. Norge har ikke opplevd større nedbørsmengder enn hva tilfelle var i 2011, med unntak av det våte året 1989.
Vi har mange forslag, ta kontakt, så skal vi hjelpe deg på veien.

Dagens trivia, sånn i tifelle du lurte, 10 sanger om regn:
Purple Rain - Prince
Kiss The Rain - Billie Myers
Let It Rain - Amanda Marshall
Crying Blue Rain - Jimi Hendrix
It Never Rains - Dire Straits
The Rain Song - Led Zeppelin
Every Time It Rans - Nazareth
Covered In Rain - John Mayer
I Wish It Would Rain Down - Phil Collins
November Rain - Guns N' Roses



mandag 2. september 2013

Smarte ting til vinteren!

Gjør deg klar til vinteren, den kommer nok snart for tur. Kong vinter byr på en god del aktiviteter og i
forbindelse med det kan det alltid være lurt å ha noen små praktiske ting lett tilgjengelig. Rimelige produkter, som man da får i et stort antall, som passer perfekt for årstiden og som passer bra å dele ut til andre.

Håndvarmer
Ypperlig når man er kald på hendene. Brekk metallskiven i posen og man vil få en varm pose til å legge i votten. Gjenbrukbar er den også.

Fotvarmer
Holder føttene varme inntil 6 timer. Begynner å avgi varme så fort de er tatt ut av posen

Skistropp for langrennsski
Leveres i par, i mange ulike farger. Svært praktisk sak til skiene.

Skistropper for alpinski
Leveres i par, i mange ulike farger.Svært praktisk sak til skiene.

Isskrape
Denne er blant de beste i test, kan absolutt anbefales. Lages etter eget ønske og design, mange muligheter.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vinter er en av de fire årstidene i tempererte og arktiske soner på kloden og består i tradisjonell sammenheng av månedene desember, januar og februar.

Den astronomisk vinteren er perioden fra vintersolverv til vårjevndøgn, og de sammenfallende astrologiske vintertegnene er steinbukken, vannmannen og fiskene.

Innen meteorologien defineres vinteren gjerne som den perioden da normal døgnmiddeltemperatur for det aktuelle stedet under 0 °C. I artikkelen om årstid er oppgitt når vinteren etter dette begynner en del steder i Norge. I Norge er det langs kysten flere steder som ikke har vinter etter denne definisjonen, blant annet Stavanger og Bergen.