tirsdag 30. juni 2015

Drikkebelte - CamelBak Arc - Best i test!


Kort sagt:
+ Sitter veldig godt på hoften, og festes med en stor borrelås – veldig enkelt.

- Flat lomme på ryggen burde hatt litt volum.

CamelBak Arc:

Denne gjør knapt noe av seg i forhold til at den rommer 6,5 dl. Maks komfort.

Beltet med det smarteste flaskefestet: Vippes superlett ut og inn i små plastbøyler.

God, pålitelig og kjapp vrider til drikkeventilen (uten at man må berøre drikketuten). Beltet er nett og smalt, du blir ikke klam. Drikkebeltet kommer i tre ulike størrelser. S,M,L.

S passer best til JR.
M og L passer til senior.



mandag 29. juni 2015

Kulepenn med USB (4 GB)



Kulepenn i mange ulike farger, noe som gjør det enkelt å finne en farge som passer nettopp din bedrift sine farger. Kulepennen har 3 bruks områder, foruten å kunne notere viktige beskjeder med, så kan den brukes som en ”touch pen” og passer de til alle ulike tablets og smarttelefoner. I tillegg til det, så er dette en USB, med 4 GB. Som jo er tilstrekkelig til å lagre både dokumenter, presentasjoner og filmer.

Kulepenner er en ypperlig giveaway artikkel.

mandag 1. juni 2015

Refleks i egen design



Det handler ikke bare om å bli sett – men også om hvordan vi gjør våre bedrifter synlige. Hva kan vel være bedre enn å lage egne reflekser som synliggjør bedriftens eller kampanjens budskap! Refleks laget i egen design. Velg mellom tre forskjellige kvaliteter; Standard promotion, EN13356 eller 3M.

Produktinformasjon: 
Produkt: Soft Reflektor
Minimum antall: 100 stk
Kvalitet: Myk PVC reflektor
Leveringstid: Ca. 2 uker
Standard: EN 13356 Størrelse: 50 - 100 mm
Emballasje: Separat i polybags

Logo: eget design
Trykkteknikk: Screen eller digital print
Print Sted: Over eller under reflekterende overflate

fredag 22. mai 2015

Giveaway - Bagasjelapper



En ypperlig giveaway som muligens er "verdens beste reklame plass", og din firmalogo reise verden rundt.

Med hjelp av bagasjelappe vil man lettere kunne identifisere bagasjen og din bedrift! Vi har flere forskjellige modeller og farger å velge mellom. Bagasjelapper gir en meget god synlighet. Ikke bare blir det enklere å finne bagasjen sin, men det er også en strålende måte å profilere bedriften på. Bagasjelapper finnes i mange ulike fasonger og varianter, finner du ikke en du liker, ja så kan man faktisk lage det i egen design. Har dere mange som reiser i forbindelse med jobben, så er det altså en god måte å drive markedsføring på. Ikke nok med det, dette produktet er svært godt egnet som en giveaway artikkel. Lett å ta med seg og tar liten plass. Mange som skal ut å reise til sommeren, vær tidlig ute, så kan enda flere profilere din bedrift.

Forslag:
Hard plastic lugage tag
Size:85mm x 55mm x 1,5mm
With black elastic strap
With full color printing both sides
Min. qty from 250pcs

Production time: 10 days

torsdag 7. mai 2015

Skjorter i god kvalitet


Her er det bare å velge og vrake i ulike farger. Vi har utvalget og kvaliteten er strålende. Trenger dere eller bruker dere mye skjorter på jobben, eller i forbindelse med kurs og messer? Ja da kan vi hjelpe deg. Dette er produkter som holder lenge, ypperlig pass form og god kvalitet. Kort sagt, klær du føler deg vel i.

Vi kan også logotere plaggene, som gir en meget profesjonell profilering av bedriften. Utvalget er som nevnt stort, så her går det lett an å finne produkter som også gjenspeiler bedriftens farger.

Sjekk ut katalogen eller kontakt oss for hejlp.

onsdag 29. april 2015

Sommergaver

Straks tid for sommer. Sommergaver er en ypperlig anledning til å pleie sine kontakter, samarbeidspartnere og ansatte. Sjekk ut denne katalogen, så får du noen tips og ideer. Trenger du hjelp så er det bare å kontakt oss, så hjelper vi deg på vei og gir deg gode innspill på hvordan dette kan gjøres. Samt tipser deg om flotte måter å pakke gavene inn på.

 Katalog Sagafrom

mandag 16. mars 2015

Stilig jakke med tilbehør!


Stilig jakke med tilbehør, som gjør det enkelt å kombinere bedriftens farger i bekledningen. Aldri har det vært enklere å leke seg med farger, kombinasjoner, detaljer og ulike spesifikasjoner, slik at man kan match bedriftens farger i en tøff, stilig og kul jakkebekledning. .

Praktisk og allsidig vindtett og vanntett skalljakke i polyester ripstop material. Går bra å kombinere med lett jakke , eller vest, som ekstra for. Fin passform og stilige lomme detaljer. Tapede sømmer.

Justerbar og avtagbar hette. Gummi flapper for justering av ermet. Shell: 100% polyester ripstop stoff med TPU membran limt med mesh. Pusteevne: 3000g / m2 / 24t. Hydrostatisk hodet: 3000 mm.
Størrelser: XS-S-M-L-XL-XXL.

Denne passer utmerket med en vest eller dunjakke inni. Ypperlig måte å kombinere bedriftens farger. Kontakt oss, så hjelper vi deg med resten.



mandag 9. mars 2015

Pique med logo



Pique i meget god kvalitet. Et plagg man føler seg vel i. Moderne passform og ny strikke teknikk, garanterer høy komfort og stabilitet. Ekstra solid krage med nakkebånd og forsterket utside. 3 knapper og mansjetter. Dekorative overlock sømmer og forsterket åpning i nederkant. Finnes i dame- og herremodell.

Farger: Svart, Hvit, Orange, Marine og Rød
Produktnavn: Eaton
Kvalitet: 100 % bomull
Vekt: 260 g/m2
Størrelse: S-XXL (Dame), S-4XL (Herre)

tirsdag 3. mars 2015

Giveaway - Handlenett med logo


Handlenett i mange forskjellige farger med trykk av logo eller budskap. Praktisk handlenett med lange håndtak så de går perfekt over skuldra. Ønsker du med kort håndtak, så er det også tilgjengelig i de samme fargene. Vår bestselger i kategorien handlenett. Finnes i 9 flotte farger.

Produktet har en stor trykkflate som gjør artikkelen til en perfekt reklameplakat. Vi kan trykke på begge sider om ønskelig. Perfekt å dele ut på messer, slik at de besøkende kan gå rundt å profilere din bedrift, mens de samler sammen kataloger eller giveaways.

Finner du ikke størrelsen du ønsker? Vi kan også produsere etter deres ønskede mål ved 1000 stk eller flere. Ta kontakt for et konkret tilbud.

Handlenett med lang hank (kan også leveres med kort håndtak).
Materiale: 75 g non woven polyester.
Mål: 42 x 38 cm 
Maks trykkstørrelse: 28x28 cm
Minsteantall: 100 stk.


Leveringstid: ca 2-3 uker fra godkjent korrektur.

fredag 27. februar 2015

Bagasjelapp - Gjør kofferten din synlig!



Gjør kofferten din synlig med en bagasjelapp. Disse taggene gjør at du finner bagasjen din lett på bagasjebåndet!

Bagasjelapper gir en meget god synlighet. Ikke bare blir det enklere å finne bagasjen sin, men det er også en strålende måte å profilere bedriften på. Bagasjelapper finnes i mange ulike fasonger og varianter, finner du ikke en du liker, ja så kan man faktisk lage det i egen design. Har dere mange som reiser i forbindelse med jobben, så er det altså en god måte å drive markedsføring på. Ikke nok med det, dette produktet er svært godt egnet som en giveaway artikkel. Lett å ta med seg og tar liten plass. Mange som skal ut å reise til sommeren, vær tidlig ute, så kan enda flere profilere din bedrift.

Ta kontakt, så hjelper jeg deg med resten.


torsdag 26. februar 2015

Giveaway - baggasjelapp



Bag formet bagasjelapp
Hard plast, størrelse: 90mm x 55mm x 4 mm
Med svart elastisk stropp
Seks standard lager farge
Emballasje: 500 stk / CTN, g.w: 10kg mål: 44x31x37cm
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 10 dager

onsdag 25. februar 2015

Sekker fra Wenger!



Rimelige sekker fra Wenger på lager for umiddelbar levering !

Veiledende Pris: 649 kr
TILBUDSPRIS: 349 kr (eks.mva)

Spesifikasjoner:
• Str.: 45x32,5x13,79+5 cm
• Organisator lomme på innsiden for bruk til så mangt, inkludert en nøkkelring som kan tas av og på
• Små sidelommer i netting med elastisk strikk, til drikkeflasker o.l.
• Innvendig lomme for Mobil/MP3 spiller med ekstern utgang for høretelefoner
• Ergonomiske skulder remmer med polstring og pustende materiale for maksimal komfort, justerbare
• Luftgjennomstrømmende bakside for komfort og støtte
• Egen rem for å holde solbrillene på plass på skulderremmen
• Egen lomme til telefon på skulderrem

3fargekombinasjoner:
Lysgrå/Svart : Vare-nrSA3001402408
Cerise/Svart: Vare-nr SA3001932408
Blågrønn/Svart: Vare-nr SA3001632408

tirsdag 24. februar 2015

Årets påskegave - Nordic Wool termokopp


Årets påskegave er her. Gi en liten oppmerksomhet til de ansatte, venner, forretningsforbindelser og gode relasjoner. Nordic Wool er en termokopp, inspirert av mønstre og historier i klassiske nordiske ullgensere, og intet mønster er mer kjent i Norge enn ikoniske Marius. De strikkede sweaterne var meget hotte på 70-tallet og er igjen must-haves fra adskillige motehus i denne sesongen. Den prisbelønte termokoppen fra Menu er dekorert med et mønster inspirert av varme, norske strikkegensere. Den isolerende dobbeltveggen, holder drikkevarer varme og samtidig forhindrer deg i å brenne fingrene. Koppene kommer i 2-pack.




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mariusgenser er en strikket genser som ble designet i 1953 av Unn Søiland Dale og oppkalt etter alpinisten Marius Eriksen. Mønsteret bygger på tradisjonelle setesdalsgensere.

De tradisjonelle genserne brukte saueullens naturlige farger – svart, grått, brunt og hvitt, ble Mariusgenseren designet og lansert i innfarget garn – blant annet Norges flaggfarger rødt, hvitt og blått. Sandnes Uldvarefabrik som fortsatt eier håndstrikkeoppskriften, hevder at det er solgt over fem millioner eksemplarer av håndstrikkoppskriften til Mariusgenseren i Norge, i en rekke fargekombinasjoner.


mandag 23. februar 2015

Giveaway - Overtrekk til sykkelsete med logo

 


Det nærmer seg sykkelsesong. Vått sete er ikke alltid helt optimalt, derfor er det veldig greit med et setetrekk til sykkelsete. I tillegg er dette en fin plass å promotere logo, slogaen eller en bedrift. En rimelig giveaway, som gir et stort antall til en god pris.

Setetrekk
Overtrekk til sykkelsete med strikk, trykket med deres budskap eller logo.
Materiale: Nylon 210T
Fargevalg: Leveres i mange farger.
One size



fredag 20. februar 2015

Sommergave



Hva med en sommergave i år, en praktisk gave med maritimt preg. Passer ypperlig til en deilig dag på stranden. Det går mot lysere tider, sånn sommartider. Litt sånn:
Sommartider, hej hej, sommartider
Jag känner det är nånting på gång
Kom och stanna ute natten lång
Snurra runt i en stad som glöder,
som viskar: Bli min i natt

tirsdag 17. februar 2015

Giveaway - termokopp med digitalt rundtrykk


En god termokopp i plast med mulighet for trykk rundt hele koppen. Termokopp brukes av mange, stadig flere har med seg kaffe på farten. En flott giveaway, god synlighet og en strålende mulighet til å profilere sitt budskap. Mange muligheter.

Koppen har hvit bunnfarge og lokkene leveres i fargene svart, blå, grønn, limegrønn, oransje, rosa, lilla, rød, hvit og gul.
Maks dekorflate: 223x132 mm
Høyde: 15,5 cm
Volum: 35 cl
Minsteantall: 240 stk.



mandag 16. februar 2015

Parkeringsbillettholder med trykk av logo



Å holde det ryddig og pent i bilen er ikke alltid så lett. Mange ting man drar med inn i bilen og når man skal parkere, så må man stort sett ha parkeringslapper. Disse ligger ofte og flyter rundt omkring. Parkeringsbillettholder kan gjøre noe med den saken. En rimelig og enkel giveaway.

Transparent parkeringsbillettholder med trykk av logo. Gjør at billetten ikke faller ned fra dashbordet.

Maks trykkstørrelse: 15 x 35 mm
Størrelse: 70 x 40 x 5 mm

Antall & priser inkl 1 farge trykk:
600 stk - 7,78 NOK
1200 stk - 6,30 NOK
3500 stk - 5,93 NOK
5500 stk - 5,56 NOK

Alle priser eks mva, frakt og oppstart.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Parkering er, i dagligtale, å stoppe et fremkomstmiddel man selv fører og forlate det. Det finnes for de fleste fremkomstmidler egne normer og regler for hvordan man parkerer.

I trafikkreglene brukes en mer generell definisjon: «Enhver hensetting av kjøretøy, selv om føreren ikke forlater det. Unntatt er kortest mulig stans for av- eller påstigning eller av- eller pålessing.»

mandag 9. februar 2015

Treningstøy - Craft Leisure Full Zip Hood Hettejakke


CRAFT fritidstøy kan brukes i mange sammenhenger. På golfbanen, på vei til trening eller på jobb. Kvalitetsprodukter, med god komfort. Craft Leisure Full Zip Hood Hettejakke er en komfortabel jakke i vårt myke og funksjonelle Flex materiale. En favoritt blant våre sponsorerte utøvere.

Ergonomisk, elastisk passform
Hette med snor
To lommer
Materiale : Flex fleece med ulike garn tykkelser og med en slett, lett vindavvisende overflate.

Produktnavn: Craft Leisure Full Zip Hood 
Kvalitet: 100% polyester
Gramvekt: 200 g/m2
Størrelser: S – 4XL
Varemerke: Craft


Dagens tirivia, sånn i tilfelle du lurte:

Løping er den raskeste måten et levende vesen kan forflytte seg til fots. I sport defineres løping ved at alle bena er i luften på et tidspunkt. Løping kan ha mange positive effekter, i tillegg til bedre kondisjon, som for eksempel dannelse av flere kapillærer. Ved løping blir det dannet endorfiner som virker smertestillende. En teori sier at den økte endorfindannelsen bidrar til den gode følelsen ved løping.

torsdag 5. februar 2015

Powerbank tilpasset dine behov!


En powerbank er en bærbar lader for dine elektroniske enheter. Du kan lade dem opp hjemme eller på kontoret. Når batteriet er lavt, kan du enkelt lade det opp og fortsette med det du holdt på med. Styrken eller kapasitet av strømbanken angitt i mAh (milliampere time). Jo høyere mAh, desto lengre vil batteriet være.

Vil du vite hvor mye kapasitet du trenger å lade opp din smarttelefon, nettbrett, etc? Se her for en oversikt. 

En powerbank er et ideelt produkt for å bære din logo eller budskap, fordi det er et produkt alle ønsker og har behov for. Ta et skritt fra det vanlige og bestille din egen unike powerbank, direkte fra fabrikken.



onsdag 4. februar 2015

Påskeegg


Påskeharen, er en harefigur som brukes som symbol og dekorasjon i den folkelige påskefeiringa i flere vestlige land, særlig i forbindelse med leker med påskeegg. I blant annet Tyskland, Storbritannia og USA er det tradisjon for at barna på påskedagen leter etter ett eller flere påskeegg som påskeharen skal ha gjemt i hus eller hage. Slike påskeegg blir lagt ut av de voksne og var tidligere hønseegg dekorert med maling, men er nå oftest sjokoladeegg eller pappegg fylt med godteri.

En oppmerksomhet til de ansatte til påsken. Hero Profil har forslag på mange ulike påskeegg, som gjør det svært enkelt for deg å fungere som bedriftens påskehare. Påske er en høytid som mange også forbinder med god mat og påskeegg. Noe man kan kose seg med alene eller del med andre. En enkel og hyggelig måte å rette oppmerksomhet på, overfor de ansatte. Alle liker å bli sett og å få en oppmerksomhet.

Vi anbefaler påskeegg som er fylt med løsvekt snop. Eggene er fylt med tradisjonell påskeblanding av topp kvalitet og kommer i 3 ulike størrelser.

PÅSKEEGG 15 cm - 330 g

PÅSKEEGG 18 cm - 500 g

PÅSKEEGG 25 cm - 1,5 kg


Innhold:


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Godteri eller slikkeri, også kalt gosh/gosj, godter, godt, smågodt, søtsaker, snop, rart og annet, er en fellesbetegnelse på søtsaker som sjokolade, karameller, sukkertøy, drops og pastiller, knekk, tyggegummi, vingummi, konfekt, marsipan, nougat, lakris, gelégodteri og andre sukkervarer. Godteri inneholder vanligvis store mengder sukker, men kan også framstilles med andre søtningsstoffer, og en rekke kunstige tilsetningsstoffer for å gi passende smak, konsistens, farge og holdbarhet. Godteri blir særlig spist av barn.

Smågodt er godteri som selges i løsvekt. Butikker og kiosker som selger smågodt har bokser med forskjellige typer godteri som vingummi og sjokolade, med én type godteri i hver boks. Kunden tar en av butikkens skjeer og fyller opp en av posene som ligger beleilig til med de forskjellige bitene man vi ha. Nå man kommer til kassen veies posen og kunden betaler etter vekt. Fordelen med smågodt er at man kan ta akkurat så mye man vil og akkurat de bitene man vil ha.

mandag 2. februar 2015

Kosebamser

Det er alltid sånn, som oftest, nesten hver gang. At når man leter etter noe, så finner man det gjerne på det
siste stedet man leter. Sier seg jo selv egentlig. En ting, spesielt de som har barn leter etter ofte og veldig mye, det er kosebamser. Mange har et ekstremt høyt forbruk på denne kosesaken. For mange kids er det en nødvendighet for å kunne falle til ro og til forelderens lettelse, litt sånn seint på kvelden. Man skal aldri undervurdere effekten av en god kosebamse. Vi har sagt det før og sier det igjen. Utvalget i profilbransjen er enormt, uendelige produkttilbud. Så også innen kosebamse kategorien. Som f.eks. en haug med ulike dyr, som nøkkelringer, kleshengere, puter, sekk, pennal, med forskjellige klær og sist men ikke minst, ulike størrelse og fasonger.

I tillegg, er det jo muligheter for å gjøre sin egen unike fri. Pynt opp kosebamsen med bedriftens farger i klærne, gjerne med logo på, eller til og med lag bamsen eller kosedyret i bedriftens farger.  Ja, det er nesten kun fantasien som setter begrensninger og egen kreativ tankegang.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Teddybjørn eller bamse er et lekedyr som forestiller en bjørn. Den første bjørnen ble laget i Leipzig av Richard Steiff i 1902.

Theodore Roosevelt hadde tilfeldigvis vært innblandet i en jakthistorie med en bjørn i 1902. Han nektet å skyte en bjørn som andre hadde fanget for ham. Karikaturtegnere fråtset i denne hendelsen, og da de første teddybjørnene ble lagt ut for salg i USA, ble de kalt Teddy's Bear. Dette ble etterhvert til Teddy bear, på norsk teddybjørn.

Du finner en egen temapark som er dedikert til teddybjørner og andre kosedyr i Norge – Kongeparken. To av heltene i parken er Brumle og Brumleline. Lunds Tivoli er det selskapet som deler ut flest teddybjørner i året i Norge. Lunds Tivoli ble etablert i 1895 og var en av de første som importerte bamser til Norge.
Som venn og leketøy har teddybjørnen gitt glede til mange generasjoner, og mange viser er skrevet om den, blant andre

«Teddyen min» – Lille Grethe
«Teddybjørnens vise» – Alf Prøysen
«Teddybjörnen Fredriksson» – Lasse Berghagen

mandag 26. januar 2015

Termos



Termos er en populær sak. Ha med seg på jobb, ut på tur, kidsa bruker det på skolen og så finnes det sikkert en del andre anledninger for å ha det med seg. Utvalget i termos verden er stort, leverandørene er mange og vi i Hero Profil har oversikten. Så er du ute etter dette brusknyttige produktet, som så mange Nordmenn har med seg på tur, da tar du kontakt med oss. Her har du uansett et forslag:

Stainless steel flask
500ml dobbel vegg og vakuum rustfritt stål kolbe, med trykklås og cup. Tilgjengelig i mange ulike farger.

Priser og antall
1 stk 64,- pr stk eks mva
100 stk 61,- pr stk eks mva
300 stk 59,- pr stk eks mva
700 stk 57,- pr stk eks mva

Frakt og logotering tilkommer.

søndag 25. januar 2015

Cover/Case til nettbrett - med innebygd batteri (8800 mAh)


Nå trenger du aldri mer å bekymre deg for at du skal gå tom før strøm på iPaden eller andre lignende tablets. Universal tablet cover med lade muligheter, med kapasitet på 8800 mAh. Tynt cover, med innebygd batteri for å lade nettbrettet, f.eks mens man er ute på farten og uten å fjerne den fra beskyttelsesetuiet. Leveres med integrert 3-i-1-kabel, som gjør den universal og passer til alle tablets.

Pris pr stk 695,- eks mva. Frakt tilkommer, det er også muligheter for å logotere dette produktet.

Spesifikasjoner:
Main item material: PU
Product size: 1.7 x 20.5 x 25.4
Net item weight (gr): 460.00
Quantity in box(inner): 1.00
Quantity per carton (outer): 20.00
Packaging type Individual box
Batteries included: Yes
Type: Li-poly

lørdag 24. januar 2015

Selfie-stang for mobiltelefoner



Noen ganger, sånn når du skal ta bilde av deg selv, sånn selfie. Så skulle man, i blant, ønske at man hadde lengre armer. Da kan løsningen være selfie-stang for mobiltelefoner.  Dette stativet lar deg ta flotte selfies på lengre avstand enn du normalt rekker. Resultatet blir at du får med mer av bakgrunnen og mer av deg på bildene. Hendig redskap på for eksempel reisen, du slipper å spørre fremmede om å ta bildet for deg!

Mange alternativer på området og et nytt produkt på profilmarkedet. Ta kontakt, så hjelper vi med å finne det som passer for deg.

VG hadde nylig en artikkel om denne stilige og trendy dingsen. Les den her:

http://www.vg.no/forbruker/teknologi/mobil-og-tele/ny-trend

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Selvportrett er en sjanger innen tegne- og malekunsten, forekommer også innenfor fotografi, der kunstneren portretterer seg selv. Det ble en ikke uvanlig foreteelse fra omkring 1500-tallet, og dyrkes fortsatt av enkelte kunstnere.

fredag 16. januar 2015

Power People - lader til telefonen


Power People

Menneske figurer, kledd opp i det tøyet, bekledning eller arbeidsantrekket du ønsker, og som er en power bank. For en strålende måte å profilere bedriften sin på. Snekker, tannlege, industriarbeider, julenissen, her er det kun fantasien som setter grenser. Gi til de ansatte, kontaktpersoner, forretningsforbindelser, del ut på messe. En bedre måte å profilere bedriften sin på, tja, det skal du faktisk lete lenge etter.

Altså, man profilerer bedriften på en strålende måte og man kan lade opp telefonen sin, passer til alle telefoner.



Notatbok



Notatbok A6 spiral, kan fullfarge trykkes på kartong coveret. 100 ark. Spør om muligheter. Cover 126 g/m2 / Pages 80 g/m2. Størrelse: 150x114x13 mm.

Produktnavn: Notebook Spiral A6
Maks trykkstørrelse: 100 x 60 mm
Størrelse: 150x114x13 mm


Produktpriser
ANTALL PRIS INKL 1 FARGE
100 stk: 31,37 NOK
300 stk: 27,79 NOK
600 stk: 25,32 NOK
1200 stk: 22,85 NOK

Oppstartskostnad: 520 NOK tilkommer per farge/side/ordre.

Leveringstid
Leveringstiden er ca 3 uker med logomerking fra godkjent korrektur.
Forutsetter at ønsket farge og kvantitet er på lager.

onsdag 14. januar 2015

Førstehjelpssett My Kit



MyKit™ er små "kjekt å ha" førstehjelpsskrin og sanitærartikler for enhver anledning. De er små og hendige og finnes i 50 ulike varianter, så du kan alltid finne en som dekker ditt behov. Det finnes et MyKit for feks. syklisten, bilisten, småbarnsfamilien, campingturisten, hotellgjesten, både ham og henne, marathondeltageren og golfspillerne.

MyKit leveres med norsk tekst på front.

MyKit er produsert etter den høyeste standard fra råmaterialene til det ferdige produktet og holder ISO 13485:2003 standard for kvalitetskontroll av medisinsk utstyr og kosmetiske produkter.

Vi kan tilby MyKit med eget design og innhold for din bedrift. MyKit er en "sikker" profileringsgave.

Se her for å se hele utvalget med førstehjelpsbokser. 

Minsteantall: 100 stk.

tirsdag 13. januar 2015

USB - egen design


Gjør noe litt annerledes - lag din egen USB! Skal det være en tann, en katt, en figur, ett tall, en flaske, en klokke, en buss, et symbol, eller noe helt annet. Vel, her er det kun din fantasi som setter begrensningene. USB brukes mye, USB i egen design er en ypperlig måte å skille seg litt ut på og å bli lagt merke til. Minste antallet er kun 50 stk.

Som en Promotion artikkel så er dette en sikker vinner. Send oss et bilde/produkt så kan vil lage en USB stick som en bil, båt, hus, verktøy. Nesten hva enn du ønsker.

Mange bedrifter har en logotype som passer i seg selv bra som en USB-minnepenn. Ellers kan man lage et design rundt et produkt, en maskot eller noe annet som forbindes med bedriften eller den sammenheng som det skal benyttes i. Kun fantasien setter grensene.

mandag 12. januar 2015

Mobiltilbehør - reisesett


Liten og kompakt reisesett med alle nødvendigheter til mobiltelefonen og tablets. Alt pakket i en boks, slik at man har alt samlet på et sted. Enkelt å ha med seg. Reisesettet inneholder:
Power bank
USB home plug
touch pen
ear-buds
3 in 1 charging cable
ear-buds splitter

Boksen kan logoteres og er dermed også et perfekt giveaway eller gave produkt. Reisesettet som passer ypperlig til dagens teknologiske produkter.


Drikkebelte - CamelBak Arc 2


Drikke er lurt å ha når man trener. Prestasjon er nært knyttet til kroppens væskebalanse og muskulaturens tilgang på rask energi. Væsketap bør alltid erstattes på økter som varer lenger enn en halv time. Dehydrering ødelegger for prestasjon, treningseffekt og progresjon. Ifølge Helsedirektoratet er vann den aller beste tørstedrikken, både til vanlig og når vi trener. Mange av oss velger imidlertid å pøse på med en sportsdrikk under trening, i den tro at det er best for kroppen vår. Hva du velger å drikke, vel det får være opp til deg, men vi har et forslag, som gjør at du enkelt kan ha med deg drikke når du trener:

Camelbak Arc
Denne gjør knapt noe av seg i forhold til at den rommer 6,5 dl. Maks komfort.
Beltet med det smarteste flaskefestet: Vippes superlett ut og inn i små plastbøyler.
God, pålitelig og kjapp vrider til drikkeventilen (uten at man må berøre drikketuten). Beltet er nett og smalt, du blir ikke klam. Drikkebeltet kommer i tre ulike størrelser.

Best i test, les testen her: http://www.klikk.no/helse/trening/tester/article875623.ece

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Drikke eller «en drikk» er vannbasert væske tilberedt for å inntas gjennom munnen (drikkes). I tillegg til å fylle det fysiologiske behovet for vann, har drikker kulturell betydning.

onsdag 7. januar 2015

Toastjern med logo.




Å ha et toastjern eller en smørbrødgrill stående kan være ideelt når man begynner å bli litt småsulten utover dagen og ønsker noe varmt, sprøtt og smaksrikt å tygge på.

En artig og ypperlig måte å skape litt oppmerksomhet og å promotere logoen eller bedriftsnavnet sitt på. Logoen får man selvfølgelig utenpå produktet. Men logoen kommer også på selve toasten. Så her er det bare å lage verdens beste toast på de ulike arrangementene man skal delta på, og forsyne sultne gjester eller besøkende med litt mat. En forutsetning for å lage gode avtaler og å komme til enighet, ja, da må man være mett i magen.

Toastjernet er tilgjengelig i forskjellige farer og jern elementene støpes etter de ønskene man måtte ha, mange valgmuligheter som logo, slogan, bedriftsnavn, figur, maskot, osv. Et perfekt reklame medium, for å trekke oppmerksomhet til det din bedrift har å tilby.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ristet brød er brødskiver som er brunet gjennom eksponering fra strålevarme. Bruningen er et resultat av maillardreaksjonen. Risting gjør brødet varmt og hardere, slik at det holder pålegg på en bedre måte.

Den vanligste metoden for å riste brød er ved å anvende en brødrister. Det er imidlertid også mulig å riste brød på en grill (grilling) eller i en åpen ovn.

mandag 5. januar 2015

Nettbrett og Mobil Stand



Nettbrett og Mobil Stand

En kompakt holder med gummierte ender for ekstra bra grep. Kan holde på mobil eller nettbrett og gir gode muligheter for eksponering av logo.

Artikkelnummer: P325.100 (Rosa), P325.101 (Sort), P325.103 (Hvit), P325.104 (Rød), P325.107 (Limegrønn), P325.109 (Blå)
Produktnavn: Nettbrett og Mobil Stand
Størrelse: 4 x 13,2 x 0,5 cm.
Maks trykkstørrelse: 60 x 25 mm.