tirsdag 24. desember 2013

God Jul eller sånn happy christmas!


From all of us to all of you, Merry christmas, god jul, feliz navidad, glædelig jul, Joyeux Noël, Geseënde Kersfees, 메리 크리스마스, Veselé Vánoce, Nollaig Shona, Buon Natale, Wesołych Świąt, Frohe Weihnachten, vrolijk kerstfeest eller som vi sier på indonesisk Selamat Hari Natal.

Endelig så er tia her, dagen for alle spente barn, som venter på besøk fra julenissen og gleder seg til gaver. Dagen for alle som er glad i god mat og tilbehør, samt dagen for alle som er opptatt av å bygge fasade, som viser seg i kirken for første og siste gang dette året. Stinn brakke i alle kirker i dag.

Uansett, ha en strålende jul, håper den blir bra :)



onsdag 11. desember 2013

Christmas time - tid for safety - brannteppe

Julen er en tid for kos, som innebærer en god del levende lys. Det er også en høysesong når det gjelder brann i hjemmet. Safety er en smart og viktig ting i denne perioden. Vulcan brannteppe hjelper deg å slukke mindre branner eller tilløp til brann, på kort tid. Størrelsen på brannteppet er 1x1 meter og ligger i en oppmerket boks, slik at man enkelt forstår hvordan man skal få den frem og bruke den. Enkel å henge opp og plassere på kjøkkenet.

Pris ved 60 stk: 240,- pr stk, eks mva. Logotering inkludert (1 farget). Frakt tilkommer.

Kvelning av flammen er ofte den enkleste slokkemetoden ved småbranner, fordi du som regel har enkle, improviserte "slokkemidler" lett tilgjengelig - for eksempel teppe, jakke, pute eller lignende. Ved kvelning av flammen forhindrer du at brannen får tilført oksygen, og dermed dempes brannen tilstrekkelig til at du får slokket den.

Husk imidlertid at du ikke kan kvele glør etter en brann. Etter kvelning av en brann i tre, papir, tøy og lignende brennbare materiale, må du derfor alltid etterslokke med vann for å unngå at brannen blusser opp igjen.

Brannteppe
Et brannteppe er laget av ubrennbart materiale. Brannteppet kan brukes til å:

  • Slokke små væskebranner
  • Slokke mindre branner i fibermateriale (husk  etterslokking)
  • Slokke mindre motorbranner
  • Beskytte personer mot strålevarme


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julesanger er topp, liker de, så her er en til av våre favoritter, sånn julesang:



tirsdag 10. desember 2013

Juletilbud salt og pepper - sånn luke 10 tilbud!

Noen kan alt, noen kan gjøre mange ting på en gang, altså flere ting samtidig, flere enn en ting, sånn multitasking, imponerende. Menn aka gutter, de kan ofte ikke gjøre mer enn en ting på en gang, litt sånn enkle. Men sånn er det og det må jo være greit. Tenk om alle var like, kjedelig. Uansett 14 dager til jul, o jul med din glede og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen, vi hilser deg alle med jublende røst, ti tusene ganger velkommen. Herlig, for en lykke, joy and happiness. Bare å få alt på plass da og få gavene i boks, hva med en:

Bordsett med Peugeot salt og pepperkvern i akryl og stål.
Forpakning: Gaveeske.
Kvernverk: Stål
Høyde Kvern: 8 cm.
Veil. Kr: 899,-
NISSEPRIS: 449,-eks.mva

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julesanger er topp, liker de, så her er en til av våre favoritter, sånn julesang:


mandag 9. desember 2013

Grizzly Tulsa softshell jakke

En behagelig og komfortabel jakke.

Grizzly Tulsa softshell jakke er vind- og vannavstøtende (WP3000/MVP2000) og har en behagelig microfleece på innsiden. Jakken har avtakbar og justerbar hette og har bryst- og framlommer samt innerlomme.

Elastisk snor i hette og linning. 2 stikklommer og brystlomme, alle med glidelås.

Yttermateriale: 95% polyester, 5% spandex. Fòr: 100% polyester. Vekt: 290 g/m2.
Maskinvask på 30 grader.
Størrelser: S-XXL.
Farger: Marineblå, grå, rød, sort, grønn, blå.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Julesanger er topp, liker de, så her er en til av våre favoritter, sånn julesang:


fredag 6. desember 2013

Victorinox Swiss Armyknife - Fredagstilbud, sånn luke 6!

Oh the weather outside is frightful
But the fire is so delightful
And since we've no place to go
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

Endelig fredag igjen, herlig fredag. Litt dårlig vær her og der, sånn rundt om. Men ellers topp, til og med kommet snø. Julestemningen er gradvis økende. Men før den tid og julens herligheter og prakt, vel da er det på tide med et fredagstilbud.

Victorinox Swiss Army
Den originale Victorinox Swiss Armyknife, modell Rucksack. Kniven er 111mm lang og har 12 funksjoner.

TOOLS:
Boksåpner med liten skrutrekker, korketrekker, reamer, punch, sag, nøkkelring, tannpirker, pinsett, låsbart knivblad, korkåpner med skrutrekker og  ledningsstripper.

Veil. Pris: 450,-
HALV PRIS: 225,-eksl. mva

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

«Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!» er en amerikansk sang med melodi av Jule Styne og tekst av Sammy Cahn. Den ble skrevet i juli 1945 i Hollywood, California, på årets varmeste dag.


torsdag 5. desember 2013

Ryggsekk - North Face - sånn luke 5 tilbud!

Walking in the winter wonderland!
Sleigh bells ring, are you listening,
In the lane, snow is glistening
A beautiful sight,
We´re happy tonight,
Walking in a winter wonderland.

Slik er første vers av winter wonderland. Forøvrig en sang som er sunget av mange kjent artister, som Bing Crosby, Dean Marting, osv. Sanger som omhandler jul, finnes det mange av og alle har vi vel vår egen favoritt. For å si det sånn, ikke så mye Walking in the winter wonderland her på vestlandet, men det er vel lov å håpe på en litt sånn white christmas. Men når man er ute på tur, reiser, eller rusler litt, da kan det alltid være greit med en sekk. Nordmenn er glad i sekker, nesten blitt en del av nasjonaldrakta. Passer til alt, om du er ute i vinterlandskapet, skal på trening eller bare trenger noe kjapt å pakke ned noe greier i.

BASE CAMP HOT SHOT
Kombinasjon og blandet utforming av den populære Hot Shot Ryggsekken og med den slitesterk og legendariske Base Camp Duffel, i vanntett stoff (tarpaulin). Resultatet er BASE CAMP HOT SHOT, en allsidige, dagstursekk som er bygget for å vare lenge. Stort hovedrom som passer "bærbare datamaskiner, og et sekundært som passer til organiseringslomme. Passer like godt på kontoret, på skolen som på tur i skogen.

Veil pris: 1299,-
Vår pris: 849,- eks mva. Eventuell frakt og logotering tilkommer.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vi kara i Hero Profil liker jul, syns det er helt topp. Så da smeller vi likeså godt til med en av favorittsangene våres, sånn når det gjelder jul liksom.



onsdag 4. desember 2013

Attila krus

På de fleste arbeidsplasser så drikker man kaffe, finnes jo noen unntak, men da byr man gjerne på en kopp te. Stort sett alle arbeidsplasser har krus, noen har med sin egen logo, noen har med andre bedrifter sin logo, noen har med blanding av forskjellige bedrifter sin logo og noen har forskjellige typer krus. Hvordan står det til med krus parken i din bedrift? Har den forbedrings potensiale, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt samt gir et profesjonelt inntrykk til besøkende.

Attila kaffekrus er et elegant, stilig, lekkert og hendig kaffekrus. Kaffekrus i stengods med hvit innside og farget utside.

Mål: Høyde 10 cm volum 25 ml



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Navnedag: Barbara, Barbro

Navnedagen er etter den gamle Barbromesse, minnedag for Barbara fra Nikomedia død ca. år 300, hun ble stengt inne i et tårn av faren, og ble martyr, samme dag ble faren drept av lyn, hun er blitt skytshelgen for gruvefolk og artilleri, og mot feber. På de gamle primstaver avmerket med et tårn.

tirsdag 3. desember 2013

Reisepute delux - All I want for Christmas - sånn luke 3 tilbud!

It's beginning to look a lot like Christmas sånn i de tusen hjem, It's the most wonderful time of the year er det mange som mener, men ikke alle husker hva de fikk Last Christmas. All I want for Christmas is you, mens andre gleder seg til Mistletoe and wine. Snømannen Kalle er populært blant kidsa, det samme er The Støvel dance. Uansett er det alltid en fordel at Vi tenner våre lykter når det mørkner, så er det ikke så mørkt lenger, samt at det er litt koselig også. Så når det nærmer seg  O helga natt, er det greit å sette seg i bilen og nynne litt på Driving home for Christmas. Noen vil ha hvit jul, men andre vil ha Blue Christmas, da spør man gjerne seg selv om Do they know it's Christmas? Kidsa har jo en fantastisk fantasi, noen mener at Jeg så mamma kysse nissen, litt sånn Santa baby. Uansett, alle ønsker seg en Julepresangen, så hva med Reisepute delux?

Reisepute delux
Hvis du synes det er vanskelig å sove på fly kan dette være produktet for deg. Denne patenterte reiseputen er annerledes enn andre puter du har prøvd. Den har en flat bakkant og svært behagelige sidestøtter i et fleece-aktig materiale, som tilpasser seg nakken din.

Pris: 134 kr pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.

Alternativ, så kan du kjøpe den her (Enklereliv.no), men da er den dyrere.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vi kara i Hero Profil liker jul, syns det er helt topp. Så da smeller vi likeså godt til med en av favorittsangene våres, sånn når det gjelder jul liksom.




mandag 2. desember 2013

Eva Solo termokanne – en sånn luke nr 2 tilbud!

I følge vår forskning, litt sånn enkel forskning, så finner vi ikke noe spesielt med 2 desember og da opp mot jul. Tenker på betydning og merkedag. Bortsett fra at man skal åpne luke nr to i julekalenderen. Første advent er gjennomført, kidsa har startet på julekalenderen og man er så smått i gang med å bygge opp forventninger til julen. Bare 22 dager igjen nå. Tia flyr. Det vi veit, er at mange koser seg i denne tiden. Mye besøk og masse baking av diverse sorter og kaker. Mange juleverksteder blir nok gjennomført også. Så mens man pynter til jul, lager dorullnisser, baker kaker og får folk på besøk, da må man ha kaffen klar, da kommer en termokanne godt med.

Eva Solo termokannen
Forventningene begynner ved serveringen. Vi spiser med våre øyne, følelser og sanser. Måten mat serveres på kan fort forvandle hverdagslige måltider til en spesiell anledning.

Den dryppfrie Eva Solo termokannen i plast kan brukes til alt. En rask kopp, filterkaffe eller te. Åpningen på kannen passer til både Eva Solo tefilter og Eva Solo kaffetrakt. Fremstilt i plast, rustfritt stål, silikon og glass. Tåler oppvaskmaskin.

Pris: 199,- pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.



Dagnes trivia, sånn i tilfelle du lurte:
2. desember er den 336. dagen i året og den 337. i skuddår. Det er 29 dager igjen av året.  I 1804 – Napoléon Bonaparte ble i Paris kronet som Frankrikes keiser. Av sånn merkedager, så kan vi nevne at, Nasjonaldag for De forente arabiske emirater og for Laos. FNs internasjonale dag for avskaffelse av slaveri.