mandag 2. desember 2013

Eva Solo termokanne – en sånn luke nr 2 tilbud!

I følge vår forskning, litt sånn enkel forskning, så finner vi ikke noe spesielt med 2 desember og da opp mot jul. Tenker på betydning og merkedag. Bortsett fra at man skal åpne luke nr to i julekalenderen. Første advent er gjennomført, kidsa har startet på julekalenderen og man er så smått i gang med å bygge opp forventninger til julen. Bare 22 dager igjen nå. Tia flyr. Det vi veit, er at mange koser seg i denne tiden. Mye besøk og masse baking av diverse sorter og kaker. Mange juleverksteder blir nok gjennomført også. Så mens man pynter til jul, lager dorullnisser, baker kaker og får folk på besøk, da må man ha kaffen klar, da kommer en termokanne godt med.

Eva Solo termokannen
Forventningene begynner ved serveringen. Vi spiser med våre øyne, følelser og sanser. Måten mat serveres på kan fort forvandle hverdagslige måltider til en spesiell anledning.

Den dryppfrie Eva Solo termokannen i plast kan brukes til alt. En rask kopp, filterkaffe eller te. Åpningen på kannen passer til både Eva Solo tefilter og Eva Solo kaffetrakt. Fremstilt i plast, rustfritt stål, silikon og glass. Tåler oppvaskmaskin.

Pris: 199,- pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.



Dagnes trivia, sånn i tilfelle du lurte:
2. desember er den 336. dagen i året og den 337. i skuddår. Det er 29 dager igjen av året.  I 1804 – Napoléon Bonaparte ble i Paris kronet som Frankrikes keiser. Av sånn merkedager, så kan vi nevne at, Nasjonaldag for De forente arabiske emirater og for Laos. FNs internasjonale dag for avskaffelse av slaveri.