tirsdag 3. desember 2013

Reisepute delux - All I want for Christmas - sånn luke 3 tilbud!

It's beginning to look a lot like Christmas sånn i de tusen hjem, It's the most wonderful time of the year er det mange som mener, men ikke alle husker hva de fikk Last Christmas. All I want for Christmas is you, mens andre gleder seg til Mistletoe and wine. Snømannen Kalle er populært blant kidsa, det samme er The Støvel dance. Uansett er det alltid en fordel at Vi tenner våre lykter når det mørkner, så er det ikke så mørkt lenger, samt at det er litt koselig også. Så når det nærmer seg  O helga natt, er det greit å sette seg i bilen og nynne litt på Driving home for Christmas. Noen vil ha hvit jul, men andre vil ha Blue Christmas, da spør man gjerne seg selv om Do they know it's Christmas? Kidsa har jo en fantastisk fantasi, noen mener at Jeg så mamma kysse nissen, litt sånn Santa baby. Uansett, alle ønsker seg en Julepresangen, så hva med Reisepute delux?

Reisepute delux
Hvis du synes det er vanskelig å sove på fly kan dette være produktet for deg. Denne patenterte reiseputen er annerledes enn andre puter du har prøvd. Den har en flat bakkant og svært behagelige sidestøtter i et fleece-aktig materiale, som tilpasser seg nakken din.

Pris: 134 kr pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.

Alternativ, så kan du kjøpe den her (Enklereliv.no), men da er den dyrere.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vi kara i Hero Profil liker jul, syns det er helt topp. Så da smeller vi likeså godt til med en av favorittsangene våres, sånn når det gjelder jul liksom.