onsdag 4. desember 2013

Attila krus

På de fleste arbeidsplasser så drikker man kaffe, finnes jo noen unntak, men da byr man gjerne på en kopp te. Stort sett alle arbeidsplasser har krus, noen har med sin egen logo, noen har med andre bedrifter sin logo, noen har med blanding av forskjellige bedrifter sin logo og noen har forskjellige typer krus. Hvordan står det til med krus parken i din bedrift? Har den forbedrings potensiale, er det på tide med utskiftninger og en liten oppgradering. Krus med logo bygger identitet, gir en vi følelse, synlig gjør bedriften internt samt gir et profesjonelt inntrykk til besøkende.

Attila kaffekrus er et elegant, stilig, lekkert og hendig kaffekrus. Kaffekrus i stengods med hvit innside og farget utside.

Mål: Høyde 10 cm volum 25 ml



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Navnedag: Barbara, Barbro

Navnedagen er etter den gamle Barbromesse, minnedag for Barbara fra Nikomedia død ca. år 300, hun ble stengt inne i et tårn av faren, og ble martyr, samme dag ble faren drept av lyn, hun er blitt skytshelgen for gruvefolk og artilleri, og mot feber. På de gamle primstaver avmerket med et tårn.