torsdag 5. desember 2013

Ryggsekk - North Face - sånn luke 5 tilbud!

Walking in the winter wonderland!
Sleigh bells ring, are you listening,
In the lane, snow is glistening
A beautiful sight,
We´re happy tonight,
Walking in a winter wonderland.

Slik er første vers av winter wonderland. Forøvrig en sang som er sunget av mange kjent artister, som Bing Crosby, Dean Marting, osv. Sanger som omhandler jul, finnes det mange av og alle har vi vel vår egen favoritt. For å si det sånn, ikke så mye Walking in the winter wonderland her på vestlandet, men det er vel lov å håpe på en litt sånn white christmas. Men når man er ute på tur, reiser, eller rusler litt, da kan det alltid være greit med en sekk. Nordmenn er glad i sekker, nesten blitt en del av nasjonaldrakta. Passer til alt, om du er ute i vinterlandskapet, skal på trening eller bare trenger noe kjapt å pakke ned noe greier i.

BASE CAMP HOT SHOT
Kombinasjon og blandet utforming av den populære Hot Shot Ryggsekken og med den slitesterk og legendariske Base Camp Duffel, i vanntett stoff (tarpaulin). Resultatet er BASE CAMP HOT SHOT, en allsidige, dagstursekk som er bygget for å vare lenge. Stort hovedrom som passer "bærbare datamaskiner, og et sekundært som passer til organiseringslomme. Passer like godt på kontoret, på skolen som på tur i skogen.

Veil pris: 1299,-
Vår pris: 849,- eks mva. Eventuell frakt og logotering tilkommer.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Vi kara i Hero Profil liker jul, syns det er helt topp. Så da smeller vi likeså godt til med en av favorittsangene våres, sånn når det gjelder jul liksom.