søndag 11. september 2016

Gummistøvler med logo


Gummistøvler er ikke bare et nyttig produkt i regn, storm og annet møkka vær. De har også blitt en viktig del av moten. Nå kan du lage dine egne, profiler bedriften eller ditt reklamebudskap. Gummistøvler i høy kvalitet, god komfort og bekvemmelighet, stort utvalg i fargerike kombinasjon. Eller ønsker du enkle farger. Du bestemmer, ingen begrensninger, selv sålene på gummistøvlen kan lages i din egen farge.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gummistøvler, også kalt regnstøvler, sjøstøvler, slagstøvler og annet, er vanntette støvler laget av gummi eller pvc-plast. Slikt fottøy brukes for å beskytte føttene og beina mot vann, søle og fuktighet, for eksempel i regn og under arbeid i våte miljøer. Tjukkere gummistøvler kan også brukes som verneutstyr, for eksempel mot mindre stikk og støt. Innsida av gummistøvler er vanligvis fôret med tynn tekstil.

fredag 9. september 2016

Ølglass med gravert logo



Øl er langt mer enn pils. Med enkle grep hever du smaken. Aldri før har det vært så mange ulike øltyper i butikkene, på polet og på puber og barer. Akkurat som med vin og brennevin blir ølet best om du serverer det i riktig glass.

Det er ikke feil å drikke av halvlitersglass, men de aller fleste ølsortene vil smake langt bedre om du velger et glass som er tilpasset. Glasset er med på å fremheve ølets karakter, og du får mer ut av ølet enn om du drikker det rett fra flasken eller boksen. Ulike former på glasset er med på å fremheve ulike smaker og aromaer i de forskjellige øltypene - og i noen land går de så langt at hvert eneste øl har sitt glass.


onsdag 7. september 2016

Drikkeglass


Norge er blant de 10 landene i verden som drikker mest melk. Drikkeglass inngår jo som kjent, som en del av dekketøyet på et spisebord. Vi har et stort utvalg av ulike typer drikkeglass.

Melkeglass er et drikkeglass brukt og tilvirket for å lette konsum av melk. Glasset har gjerne samme innvendige volum som en kaffekopp – ca. 1,5 til 2,5 dl. Det skiller seg allikevel fra kaffekoppen ved at det sjelden er tilvirket i porselen, og at det ikke har en hank for å skjerme mot strålevarme, idet melken vanligvis drikkes kald av et glass.

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/973/bergen">Bergen</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

tirsdag 6. september 2016

Kaffekrus med logo


I tilfelle du lurt, så har forskere kommet frem til hvordan man bør holde koppen og har da løsningen på hvordan man skal unngå å søle kaffe. Det er jo bra. Viste du at nordmenn ligger i verdenstoppen når det kommer til kaffedrikking? Lyst til å vite mer om dette, sjekk ut godt.no.

Så nordmenn drikker mye kaffe, og mange mennesker diskuterer forretningsplaner over en kopp kaffe i konferanserommet. Da ville det jo være rimelig smart av deg å ha noen flotte kaffekrus med logo på. Tenk hvilke muligheter du har!

Vi har et meget stort utvalg av kaffekrus, i tillegg er det mange ulike måter å logotere kruset på. Ta kontakt, så hjelper vi deg med resten.

torsdag 1. september 2016

Sportslue


En lett sportslue i hurtigtørkende materiale. God passform og behagelig å ha på. Her får man veldig mye lue for pengene! Luen er tilgjengelig i 12 standard farger, i tillegg så er det mulig å få luen i egen farge.


100% mesh polyester
Størrelse: 25cm x 24cm
Dobbelt lag, Dry-fit materiale
Lav vekt, 38 g
12 standard farge tilgjengelig
Egen farge fra Antall: 500pcs
Min. stk fra 100 stk
Produksjonstid: 18 dager for standard farge - 25 dager for tilpasset farge

Drikkeflaske

Tenk på at sportsflasken kan brukes året rundt. Med sin store trykkoverflate kommer budskapet ditt til å være ekstra godt synlig. Flasken kommer til å skape oppmerksomhet rundt varemerket ditt i meget langt tid.

Drikke er veldig viktig i forbindelse med trening og restitusjonsprosessen. Dersom den er optimal, får man også bedre utbytte av treningen. Tenk om alle de som trente brukte en drikkeflaske med ditt budskap.

Utvalget i drikkeflaske verden er stort, så her er det ingen problem å finne et produkt som passer utmerket for deg.

Dette sier Olympiatoppen om drikke:
Væsketapet må erstattes etter en treningsøkt for å kunne ha et optimalt utgangspunkt for påfølgende trening eller konkurranse. Anbefalingen er å erstatte 150% av væsketapet. Som eksempel bør en utøver som har tapt 1 kg i løpet av en treningsøkt drikke1,5 liter etter økten. En slik mengde er nødvendig dersom man ønsker å gjenopprette væskebalansen hurtig. Drikke som inneholder natrium (kommersielle sportsdrikker) er mer effektive enn vann som rehydreringsdrikke. Dersom natrium konsentrasjon i drikken er for lav, vil et stort væskeinntak kun resultere i økt urinproduksjon. Væske inntaket bør fortsette hyppig over de neste to timene inntil væskebalansen er gjenopprettet.

onsdag 31. august 2016

Reklameprodukter er et meget nyttig verktøy!

HJERNEN SORTERER
VEKK 95% AV ALLE
INNTRYKK. 

FOR EN FLAKS AT DET FINNES
REKLAMEPRODUKTER!

Hver dag tar en gjennomsnittlig person i mot flere tusen budskap via ulike medier. For å klare å velge ut det som er interessant sorterer hjernen bort ca 95 % av bruset. Hvis du i stedet plasserer varemerket ditt på produkter som dukker opp i helt andre sammenhenger – på fritiden, en isete morgen eller i kaffepausen – får du en helt annen effekt. Da synker det inn, vokser og blir en positiv del av menneskers hverdag.


tirsdag 30. august 2016

Vinglass


Det er veldig koselig å sitte på en kafe i Paris, hvile beina etter en lang gå tur, slappe av, nyte livet, kjenne solen varme og dele en flaske vin. Ta livet med ro, slappe av, nyte alle synsinntrykk og bare ro ned. Ikke noe stress, ikke dårlig tid, ikke noe mas, ikke noe jag, rett og slett enjoy!

Man trenger ikke å reise til Paris bare for å gjøre det. Det går an å gjøre det på hjemmebane også. Vi har mange alternativer når det gjelder vinglass, så er det noe du trenger, så kan vi hjelpe til.

I tillegg er vinglass en ypperlig ting å gi som gaver, til ansatte, samarbeidspartnere og gode forretningsforbindelser. Legg med et bilde eller kort, så gir du mottaker en enda bedre opplevelse.


Viste du at det også er mulig å få vinflasker med egen etikett? 

tirsdag 23. august 2016

Veske - CLASSIC CANVAS MESSENGER




Det nærmer seg høst og i forbindelse med det så har vi fått inn noen av høstens fashion vesker i vintage style.

CLASSIC CANVAS MESSENGER
Klassisk messengerveske i tykk Canvas med glidelåser og detaljer i antikk messing look. Innvendig rom og organiseringslomme. Vattert bak.

Materiale 100% heavy cotton canvas
Mål 37x29x11 cm
Kapasitet 13 liter

torsdag 18. august 2016

Devold Hiking shirt


Devold® Hiking er lette og myke plagg strikket i fin merinoull. Denne kvaliteten har overlegen isoleringsevne, regulerer kroppstemperaturen optimalt under enhver utendørsaktivitet. Devold® Hiking sitter behagelig tett mot kroppen, tar opp fuktighet og holder deg tørr under aktivitet. Tørrere hud betyr en lavere hjertefrekvens og mindre melkesyre, slik at du kan nyte turen lenger. Devold® Hiking har flate sømmer og sidepaneler som gir bedre komfort hvis du for eksempel skal bære sekk. Perfekt for fotturer, klatring og snøsport.

Materiale innside
100 % merinoull
Fiber
Fine: 18,7 mikron

OAKDALE CANVAS WEEKENDER



Det nærmer seg høst og i forbindelse med det så har vi fått inn noen av  høstens fashion vesker i vintage style.

OAKDALE CANVAS WEEKENDER
Romslig Weekendveske med glidelås og detaljer i antikk messing look. Innvendig lomme og frontlomme med glidelås.

Materiale 100% heavy cotton canvas
Mål 52x29x24 cm
Kapasitet 33 liter

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Høst. Navnet kommer av at innhøstingen av frukt, grønnsaker og korn som tradisjonelt skulle lagres til vinteren, startet i september.

onsdag 17. august 2016

Lue, dobbeltsidig med logo


Når kulden kommer er det godt å ha en god lue på hodet. :-) Det er veldig lurt å være forberedt, for da har du luen på lager, til den tiden du trenger det. Denne dobbeltsidige luen, har forskjellige farger, på innsiden og utsiden og begge sider kan brukes. Luen kommer i mange ulike farger, så er det også muligheter for å lage luen i egen farge. Så utvalget er stort og ypperlig for deg å finne noe som matcher bedriften sine farger.

Normal levering er ca 3 uker etter godkjent korrektur.

Dobbeltsidig lue
95% bomull og 5% elastan
Størrelse: 25cm x 27cm
Dobbelt lag, komponert med forskjellig farge på hvert lag
Kan bruke begge sider!
24 standard farge tilgjengelig
Egen farge fra Antall: 1000pcs
Min. stk fra 100 stk
Produksjonstid: 18 dager for standard farge -   25 dager for tilpasset farge.

Pris eksempel: ved 250 stk - 49,- pr stk. Inkludert trykk i 1 farge. Oppstart og frakt tilkommer


tirsdag 16. august 2016

Wolf jaktjakke fra SASTA


Flott jakke fra finske Sasta, og favorittjakken blant jegere. Bred og romslig jaktjakke med regulerbare strammestrikker, passer de fleste og tillater flere lag under.
Egenskaper: Vanntett/ Vindtett
Bruksområde: Jakt
Bruker: Herre

Mellom jakkens fôr og ytterlag ligger et Gore-Tex® Z mellomfôr. Mellomfôret er vanntett og puster. Det er også lydløst, det rasler altså ikke. Jakken kan også fås med et lett vattert mellomfôr (Wolf Thermo).

Jakken har flere praktiske lommer, for eksempel til mobiltelefon, patroner eller andre småting. Kragen kan strammes.

Egenskaper:
- Justerbar krage
- Lommer med glidelås
- Midjen kan strammes
- Lomme for radio
- Stikklommer for hendene
- Stramming i midjen
- Borrelås på mansjettene
- Gore-Tex® Z mellomfôr
- Vanntett
- Vindtett

Spesifikasjoner:
- Materialer: 100 % polyester, Gore-Tex® Z-liner, 100 % polyesterfôr, Størrelse: XS - XXXL

mandag 15. august 2016

Forslag på refleks!

Bli sett - bruk refleks. Refleksdagen i 2016 er 20. oktober. Refleks reduserer risikoen for  å bli påkjørt i mørket med 85 prosent.

Sjekk ut vårt nyhetsbrev, så får du noen gode ideer og tips! http://eepurl.com/caTXLH


Sushi sett fra Hardanger Bestikk



Sushi er jo litt inn, sånn trendy. Denne Japanske nasjonalretten, som har spredd seg over hele verden, som for lengst også har gjort sitt inntog i Norge. Her har antall utsalgssteder eksplodert. Folk i det norske hjem, har også begynt å lage sushi i sitt eget kjøkken og inviterer til festlige lag. Så har du planer om en sushi fest, ute etter gaver til ansatte eller gode forretningsforbindelser, ja da har vi det perfekte produktet eller gaven til deg.

I dette Sushi settet fra Hardanger Bestikk følger en praktisk sushi tallerken med egen innebygget skål for soyasaus. Spisepinnene er i rustfritt stål og har tupper i nylon for å gjøre bruken av spisepinnene enklere for den mer uerfarne pinnebrukeren.

Den grønne pinnestøtten som følger med kan også benyttes til å gjøre spisepinnene om til en klype. Dette er med å gjøre det enklere å benytte disse spisepinnene. At spisepinnene kan samles parallelt i pinnestøtten gjør også at de er samlede under oppbevaring slik at de ulike delene ikke blir borte. Spisepinnene holdes også samlet under vask i oppvaskmaskinen.

Sushi settet kommer i en flott eske, denne esken er det mulig å logotere med bedriften sin logo.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sushi (jap: marinert ris[1]) er Japans nasjonalrett og består av ris blandet med eddik, sammen med diverse toppinger (for eksempel fisk eller skalldyr). Det er en vanlig misoppfattelse at all sushi inneholder eller består av rå fisk. Rå fisk er en viktig ingrediens, men brukes ikke i all sushi. Sushi kan også for eksempel frityrstekes (Tempura).

Sushiens historie
Den matretten som en i dag kjenner som sushi, er egentlig gatemat fra Tokyo. Det kom til i Edo-perioden (1603–1868). I mer enn to hundre år hadde japanerne anvendt eddik for å modne risen, og de oppdaget dessuten at risen fikk bedre smak av dette.

Omkring 1850 fikk sushi gjennombrudd da kokken Hinaya Yohei serverte biter av rå fisk oppå en liten pute av ris i sin egen sushikiosk i Tokyo. Travle japanere spiste de små delikatesserettene. Kort tid etter ble suksessen kopiert. Først mer enn 140 år etter at den første sushibiten ble tilberedt, ble sushirestauranter med samlebånd dannet.

Sushi gjorde sitt inntog i Norge med åpning av den første restauranten i 1985, og i 1999 ble den første kjede-restauranten åpnet, og var i starten en trend i urbane strøk. I 2008 var det 67 utsalgssteder i Norge, og i 2011 var det 150 utsalgssteder bare i Oslo. I 2012 ble retten solgt i de fleste av de store matkjedene, og mange nordmenn har begynt å lage sushi på egen hånd.

søndag 14. august 2016

Golf klær - CUTTER & BUCK COOS BAY HALF ZIP



CUTTER & BUCK COOS BAY HALF ZIP

Denne langermet klassiske zip-hals toppen er laget av ultra-mykt stoff med børstet innside, for å holde brukeren varm, samtidig som plagget gir deg stor bevegelsesfrihet.  Designet for å brukes
som et basislag i henhold til en jakke eller som et andre lag over en polo for en aktiv dag ute. Stoffet har en fukttransporterende effekt, som hjelper å få fuktighet bort fra kroppen og holder deg komfortabel hele dagen.

Utstyrt med YKK-glidelås foran.


torsdag 11. august 2016

Roll up Compact


Roll Up Compact - for deg som er opptatt av kvalitet!

Roll Up Compact er en kompakt og burkervennlig Roll Up. De avrundede hjørnene og sidene gjør den lett å håndtere. Ingen skarpe deler. Den justerbare teleskopiske støttestangen gir mulighet til å justere bildet til ønsket høyde. Det er lett å montere banen og gjøres uten å åpne systemet. Kompakt med justerbar bildehøyde,

  • Lett å bære og transportere
  • Fleksibel grafisk høyde og enkel å sette opp
  • Proff eksponering, står alltid rett


Pris eksempel: COMPACT 85CM: 2650,-


onsdag 10. august 2016

Devold Thermo jacket

Devold® Thermo er en komfortabel jakke med extremt gode varmeisolerende egenskaper. Dette er et plagg for de som trives i kulda. Jakken har kiler i siden for maksimal bevegelighet, og pulsvarmere med tommelhull. Brystlommen har kabelåpning. Thermo jakken består av 100% ren, ny ull. Denne godsaken er godt egnet som isolerende mellomplagg og er utmerket som ytterplagg på kalde og tørre dager.

TEKNISKE PLAGG I 100% ULL

Materiale innside:
100 % ren, ny ull
Vekt
Heavy 470 gr/m2
Fiber
Fine Crossbred 27/ 31 mikron

- Varm og god jakke av 100 % ren ny ull.
- Kiler i siden for maksimal bevegelighet, og pulsvarmere med tommehull for ekstra beskyttelse.
- Forlenget i rygg.
- Brystlomme med kabelåpning.
- Isolerende mellomplagg, eller ytterplagg på kalde og tørre dager.

tirsdag 9. august 2016

Refleks - Slapwrap i egen design


Slapwrap er et populært produkt i refleks familien. Nå har man også muligheter til å lage det i egen design. Slik at man på en enda bedre måte kan profilere sin bedrift, logo, produkt eller kampanje.

Refleks er et veldig populært og enkelt produkt. Gir synlighet for personer som bruker produktet og er med på å redde liv.

Standard farge: gul, hvit / sølv, oransje
Standard størrelse:
30 x 300 mm.
30 x 350 mm.
30 x 430 mm.
Lag din egen form på slapwrap
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 10 dager

Pris ved 500 stk: kr 13,50 pr stk, eks oppstart, mva og frakt.

mandag 8. august 2016

Vanntett herre/damefrakk



En fantastisk frakk, god komfort, elegant, stilig og et plagg man garantert kommer til å trives i. Denne kommer til å bli mye brukt. Tidsriktige, stilfull og trendy frakk, en moderne måte å integrere ytterklær på som en del av en moderne merkevarebygging.

Vanntett herre/damefrakk. Sporty, lett og elegant frakk i urbant design, produsert i et mykt behagelig materiale med lite overflatestøy, og med egenskaper som en teknisk skalljakke. Vanntett, vindtett, pustende, og med teipede sømmer. 4 utvendige og 2 innvendige lommer, og med avtakbar og justerbar hette.

Et lite tips kan være å bytte ut zipper-pullere. Dette gjør det mulig å sette inn fargeelementer for understøttelse av egen logofarge. Zipper-pullere kommer i mange ulike farger.

TEKNISKE EGENSKAPER:
WP 10 000 / MVP 5000g

MATERIALE:
100% polyester ytterstoff m/polyester fleece för.

STØRRELSE:
XS – 3XL

FARGE:
05 Marine

fredag 5. august 2016

LED sportsarmbånd


LED sportsarmbånd som festes på armen i velcro materialet. Et must-have produkt i trening og fritidssammenheng. Kan benyttes med konstant eller blinkende lys.

Størrelse: L: 38,3cm, B: 3,7cm, H: 1,3cm.
Ekstra informasjon: Elastic Strap: 19,5 cm. Light Strap: 18,8 cm

Pris ved 100 stk: kr 88,32 pr stk - inkludert trykk i 1 farge. Frakt, mva og oppstart tilkommer.

torsdag 4. august 2016

Jakt - produkter fra Sasta


Er du klar til jaktsesongen 2016. Vi har et godt utvalg av klær, som bidrar til en positiv og hyggelig opplevelse. Produkter i god kvalitet, som er ypperlig til dette formålet. 

Her har du et eksempel:

Koskelo jakke
Den ultimate følgesvenn for jakt på regnfulle dager. Denne allsidige jakken gir den en optimale kombinasjon av total vindtetthet med pusteevne og vann tetthet
  • beskyttende hette
  • formbar topp
  • innsiden av kragen i fleece
  • lommer med glidelås
  • romslige hem lommer
  • justerbar hem
  • mansjetter justerbar med borrelås


Koskelo bukser
Vindtett og pustende Windstopper® Soft Shell bukse. Gore®Optifade® 
  • høy rygg seksjon
  • beltehemper 
  • lårlomme med glidelås
  • benet justerbar med borrelås
  • forsterkede etappe ender


Game Marsh cap
Lys og uforet hette av WINDSTOPPER® Active Shell -Materiale. Gore® OPTIFADE® Concealment vannfugler mønster.

Luoti Snow gloves
Varme og vanntette hansker av Realtree AP® snø stoff med GORE-TEX® innsats. Ekte nubuck skinn forsterkninger.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Jakt eller veiding (av norr. veiðr) er å spore opp og felle eller fange ville dyr og fugler, som kan brukes til matauk eller klær, eller på annen måte ha nytteverdi for jegeren. Jakt kan også tjene til å regulere en viltbestand, for eksempel for å begrense eller unngå skade på beitemark. I den industrialiserte delen av verden er det ikke lenger behov for å jakte for matauk og klær, så der er jakt en mer eller mindre kontroversiell hobby med stor økonomisk betydning for mange.


onsdag 3. august 2016

Messe utstyr - 4 Screen Classic


Hovedfokus på budskapet. 4 Screen Classic er en kostnadseffektiv måte å få frem budskapet på i en stor skala. Perfekt for events og større kampanjer der alt fra pris til monteringstiden er avgjørende. Designet er diskret og enkelt, og du kan sette den opp raskt. Vektet stang gjør at 4 Screen Classic står stødig.
  • Fokus på grafikken med nesten usynlige profiler
  • Flere størrelser for enhver anledning, fra små til store
  • Enkelt å bytte grafikk

Produktet får du i forskjellige størrelser og varianter, alt avhengig av pris og hva som er ditt behov. Kontakt oss, så finner vi de løsningene som tilfredsstiller dine behov. 



4 Screen Classic er et produkt som det er meget enkelt å ta med seg, samt å montere. God kvalitet og enklere blir det ikke, her har du en liten demo:




tirsdag 2. august 2016

Jakke - SALT POWER JACKET


Skal du kjøpe en ny jakke, da anbefaler vi denne: Salt Power Jacket. En tøff, sporty og elegant jakke, som er tilgjengelig i forskjellige farger. 

DETTE FRISKE OG MODERNE DESIGNET ER BASERT PÅ DEN POPULÆRE OG VELUTPRØVDE SALT-JAKKEN, MED HELLY HANSENS MARITIME STRIPE.

Som en hyllest til 35 år med Helly Hansens maritime stripedesign og Berge Vikings deltakelse i Whitbread-regattaen har designteamet utviklet denne friske og moderne versjonen. Salt Power-jakken er basert på Helly Hansens populære og velutprøvde design og har en fôret HELLY TECH®-konstruksjon, fleece i kragen og lommer som holder deg varm og tørr, og komforten heves ytterligere med den justerbare passformen.



mandag 1. august 2016

Lue med egen design


Okay, det er muligens litt tidlig å begynne med lue. En cap ville muligens vært litt bedre å presentert nå. Men du skjønner, det er nemlig sånn, at ofte kan det være lurt å planlegge, sånn frem i tid. For ofte, så kan det ta litt tid å få laget ting og da tenker man at, hm det skulle jeg hatt nå. Så da ender man opp med å ønske seg noe man skulle hatt med en gang, men som man må vente en stund til man får. En av fordelene med planlegging, er vist sånn at man får/har ting til den perioden man trenger det. For plutselig, så er det vist høst og etter det så kommer vinter, bare sånn det er det. I den perioden, ja, så trenger man en lue. En kul lue, en lue med egen design og som gjør den unik.

Ett alternativ er:

Bomulls lue spesial
En myk og herlig bomulls lue. Passer meget bra til repeterende trykk eller brodering. Muligheter å velge egen farge på sømmene. 100 % bomull. Minste antallet er 144 stk og leveringstid er ca 10 uker.

Utover det så har vi mange andre alternativer, så ta kontakt, så hjelper vi deg med resten.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
En lue, også kalt hue, er et hodeplagg av mykt materiale som, til forskjell fra hatt, er uten brem, men kan ha skygge. Luer finnes i en mengde varianter for barn og voksne, kvinner og menn, både historiske, seremonielle og moderne. Før ble luer særlig brukt som varmende og beskyttende plagg av arbeidsfolk, syke, kvinner og barn, hvilket gjorde at den hadde lavere status enn hatten.

tirsdag 19. juli 2016

Vann med eget design



Vann er er meget populært produkt å ha med seg på blant annet messer. Med design etter eget ønske på etiketten, så blir dette et produkt som skiller seg ut, vekker oppmerksomhet og skiller seg ut i mengden.

Her kan du lære litt mer om vann, så er du litt oppdatert: Vann (uttale [vann]) eller vatn (fra norrøntvatn,  er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl. Det er flytende under STP-forhold. Dens kjemiske formel er H2O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og ett oksygenatom.

Vann finnes nesten overalt på Jorda og er livsnødvendig for alt kjent liv. Omtrent 70 % av Jordas overflate er dekket av åpent vann (hav, innsjøer og elver).
En vannmasse er et uttrykk for et osean, hav, innsjø, elv, bekk, kanal, dam eller lignende.

Vann har, på grunn av hydrogenbindingene, et veldig høyt kokepunkt, siden det trengs mye energi for å bryte disse bindingene mellom molekylene. Grunnstoffet svovel som ligger under oksygen i periodesystemet, og dets tilsvarende kjemiske forbindelse hydrogensulfid(H2S), har ikke disse hydrogenbindingene og er en gass ved romtemperatur selv om det har dobbelt så høy molekylvekt som vann. Hydrogenbindinger gir også vann høy varmekapasitet, det vil si at det trengs mye energi for å varme opp vann.

mandag 18. juli 2016

Flippflopper med logo


Flippflopper eller sandaler er en praktisk, enkel og populær ting å bruke på stranda eller varme sommerdager. Glimrende måte å profilere bedriften, logoen eller et produkt.

Flippflopper, også kalt flip-flops som på engelsk, kippkjapper (uttales og skrives også kjipp-kjappere), slippers, havaianas og annet, er enkle, billige sandaler som består av en flat såle med tåreim. Sålen er av plast, gummi eller lær og sitter på foten ved hjelp av en Y- eller U-formet reim som går opp mellom stortåa og resten av tærne og er festet i sålesidene. Slike sandaler ble opprinnelig brukt som strand- eller badesko, men er siden blitt en sommerlig fritidsmote som barn og voksne kan bruke også andre steder.

Flippflopper er svale, myke, lette å ta av og på og tåler som regel vann, men sitter løst og gir dårlig beskyttelse, støtte og avlastning for føttene.

Flippflopper likner på flere typer tradisjonelle sandaler fra Asia, blant annet de japanske geta og zōri (også skrevet zoori og zouri), fottøy med enkle tåreimer og såle av henholdsvis tre eller flettverk. I Japan blir slike båret sammen med tabi, en sokk med rom for tærne slik at det blir plass til skoreima.

Sandalene har mange navn på ulike språk, som ofte er lånt fra engelsk. Den vanligste engelske betegnelsen er flip-flops, men fottøyet kan også kalles jandals i New Zealand, chappal, Hawaii chappals, Qainchi chappals i India og Pakistan, thongs i Australia, slip-slops i Sør-Afrika og sydelige deler av Stillehavsområdet. Andre engelske navn er slippers, pluggers, go-aheads, ojotas og chancletas. Flip-flop brukes på engelsk også om andre ting som vipper eller glipper lett. Det engelske adjektivet flipperty-flopperty betyr «dinglende» eller «pløsete».

Da sandaltypen kom til Norge på 1960- og 70-tallet, ble de gjerne kalt kippkjapper fordi det var kjapt å kippe dem på beina. Også annet fottøy som ikke slutter fast om hælen, men glipper, vipper og kanskje har nedtråkket hælkappe, og derfor er lettvinte å få på, ble kalt kippers (kjippers).

lørdag 16. juli 2016

Solbriller med logo



Det er kult, trendy, brukes store deler av året og av folk i alle aldre. I tillegg er det veldig praktisk og har en nyttefunksjon.

Hero profil kan levere solbrillene i mange ulike former, pris kategorier og i ulike kvaliteter. Det er kun dine budsjetter som setter begrensingene. Send oss noen tanker og vi hjelper deg med resten.

Siden 1950-årene har solbriller vært utbredt som motefenomen, spesielt i forbindelse med strandliv. De blir også assosiert med filmstjerner og andre berømtheter i underholdningsbransjen.

Solbriller kan brukes for å skjule ens identitet. De hindrer øyekontakt, noe som kan gi den brillekledte et psykologisk overtak. De kan være et tegn på sorg, fordi de skjuler gråt. De blir også brukt for å skjule forstørrede eller sammentrukne pupiler eller blodskutte øyne, symptomer som kan avsløre narkotika- eller alkoholmisbruk.

Blinde bruker ofte solbriller for å unngå å forvirre andre – å ikke se øynene kan være bedre enn å se øyne som stirrer i feil retning. Folk med abnormt utseende øyne (for eksempel på grunn av katarr) eller ukontrollerte rykninger bruker gjerne også solbriller for å skjule dette.

Solbriller kan også være nyttige for sjåfører, seilere og piloter, da de kan filtrere ut uønsket lys (ofte med polariserte glass) og gjøre brukeren i stand til å se bedre. Gode solbriller kan redusere gjenskinnet fra vann, fuktig asfalt og snø betraktelig.
ng i tunneler.

Ultrafiolett stråling blir gjerne filtrert vekk, noe som beskytter mot snøblindhet, katarrer og forskjellige former for øyekreft. Innen EU finnes det et CE-merke for briller som oppfyller visse kvalitetskrav. Det er ikke funnet noen sammenheng mellom høy pris og økt beskyttelse mot UV-stråling. Den europeiske standarden er EN 1836:2005. De fire graderingene er 0 for utilstrekkelig UV-beskyttelse, 1 for tilstrekkelig UV-beskyttelse, 2 for god UV-beskyttelse og 3 for full UV-besky

torsdag 14. juli 2016

Kortholder Silikon


Praktisk kortholder. Silikon kortholder som kan festes på baksiden av mobiltelefonen. Muligheter for flere kort og lukkes med trykknapp. Gode logomuligheter.

Størrelse: 70x43x5 mm

Pris ved 300 stk: kr 24,99 pr stk
Inkl logo i 1 farge.
Mva, frakt og oppstart (529,-) tilkommer.

onsdag 13. juli 2016

Kulepenn med banner


Kulepenn med banner i full farge trykk på 2 sider. En ideell måte å promotere på. Det er også muligheter for å trykke på kroppen av pennen.

Ved 1200 stk - pris: 8,42 pr stk
Oppstart (2250,-), mva og frakt tilkommer.

onsdag 6. juli 2016

Universal sport armbånd


Lett, enkel og brukervennlig sport armbånd laget av ultra-tynn og vanntett elastisk fiber. Den har borrelås i to størrelser, som gjør produktet godt egnet for de fleste brukere. Borrelåsen er i god kvaliteten, som gjør den slitesterk og lar deg bruke dette armbåndet for en lang periode. 

Armbåndet er egnet for alle vanlige telefoner, inkludert iPhone 5 og 6. Inkluderer liten lomme til å oppbevare nøkler eller ørepropper.

Lett og vanntett elastisk fiber
Høy kvalitet og holdbar borrelås
Behagelig passform 
Passer alle de nyeste mobiltelefoner
Justerbare størrelser

tirsdag 21. juni 2016

Alt-i-ett-Spray - rensespray


Alt-i-ett-Spray - rensespray

Våre alt-i-ett spray med microfiber klut er laget for blant annet bærbare og stasjonære skjermer. Fjerner flekker, skitt, støv og annet rusk og rask. Dine tekniske produkter føles som nye. Alt-i-ett spray er en rensespray , for ditt hjem og som du enkelt kan ha med deg i bilen, ryggsekken og på  kontoret.

Ha den med deg, uansett hvor du går!

Unik design og Patent produkter

Størrelse: 90mm x 26mm x 26mm
Kapasitet: 10 ml
Med egne desing, i full farge print
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 15 dager

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Spray kan vise til:
Sprayboks eller innholdet i denne
Hårspray
Pepperspray
Spray (fotball)

Spray-demningen, en demning med et vannkraftverk i Canmore, provinsen Alberta, Canada
«The Spray», båten Joshua Slocum brukte da han som den første seilte jorden rundt alene

tirsdag 14. juni 2016

Solbriller i egen farge


Solbriller som kan lages i egen, tilpasset farge. Samt muligheter for å trykke på logo. Flott produkt til sommeren, med god nytteverdi. Samt en ypperlig sak for å synliggjøre bedrifter, produkter og bedriften sine farger.

CE og UV400 godkjent
Egen farge fra 250 stk
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 15 dager

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Solbriller er briller med fargede glass, som brukes for å beskytte øynene mot sollys. De brukes også av estetiske hensyn.

mandag 13. juni 2016

Flytende nøkkelring

Sommeren kommer og her kommer et flott forslag på et veldig nyttig produkt, passer ypperlig til strand og båtliv. Flytende nøkkelring, som holder ca 100g med en supert design og plass til logo. Et supert produkt til alle båt eiere.

Flytende nøkkelring
Lycra materiale med skum på innsiden
Fin kvalitet og myk følelse
Holder nøkler til ca. 100 g
Cool design
Størrelse: 3cm diameter x 19cm
7 standard farge tilgjengelig
Emballasje: 200pcs / CTN, g.w: 6kg meas: 45x40x40cm
Min. stk fra 250 stk
Produksjonstid: 15 dager

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

En båt er et fartøy som er brukt på sjø eller vann, med ett eller flere skrog som drives frem med årer, seil eller motor. Ordet brukes normalt om mindre fartøy, til forskjell fra skip. Verdens eldste båt er en cirka 10 000 år gammel stokkebåt som ble funnet i Nederland. Den kalles gjerne Pessebåten.

Båtens betydning
Norge har en samlet strandlinje på 57 258 km og 80 % av innbyggerne bor langs kysten. Derfor har båten alltid vært viktig for nordmenn flest. På norsk har vi svært mange forskjellige betegnelser på båter, både tradisjonelle og nyere.

torsdag 9. juni 2016

Hangout - nytt produkt


Lamzac Hangout er et nytt produkt. Hangout er en behagelig stol eller sofa for to, som du kan fylle med luft i løpet av sekunder ved hjelp av vår unike fylling teknikk.

Den er stor og komfortabel når du bruker den, men liten og lett  når den er pakket sammen. Den er enkel og ta den med hvor du vil! Hangout er perfekt for alle utendørsaktiviteter som reiser, festivaler, badeturer, henge ut i parken og mye mer.

En sterk lettvekter i slitesterkt materiale sikrer at du kan bruke Hangout om og om igjen.
Vær forberedt på å få masse oppmerksomhet når du bruker dette produktet!

onsdag 8. juni 2016

Badeball


Blitt litt varmere, mer sol og lengre sol. Det er tid for sommer, soling, bading, beachen, varme sløve og kanskje slappe dager. Da passer det med litt aktivitet. En badeball kan man ha det mye artig med, samt at man får tid til litt aktivitet. I tillegg er det en veldig god måte å profilere seg på, ettersom logoflatene er store og gode.

Her har du litt produktinformasjon også:
Oppblåsbar badeball 
Størrelse: diameter 30 cm, materiale: 0.18mm PVC
14 standard farger tilgjengelige.
Egen farge tilpasset PMS fra 5000 stk
Emballasje: 250pcs / CTN, g.w: 18 kg meas: 58x33x34cm
Min. stk fra 250 stk

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Badetøy er tøy som er til bruk for offentlig bading og svømming. Badetøy er vanligvis forskjellig på menn og kvinner.

Badetøy er av forholdsvis ny opprinnelse, og oppsto i Victoriatidens England, da det ble vanlig for begge kjønn å gå i bad på samme strand. Tidligere var det vanlig å bade naken, men ofte på skjermede områder. De første badedraktene var dekkende fra knærne til halsen for begge kjønn. Tildekkingen har gradvis avtatt inntil monokinien (toppløst for kvinner) i 1970- åra. Nå er det ikke lengre vanlig at menn dekker til overkroppen, mens kvinnene dekker brystene med en topp som kan være minimal. Begge kjønn dekker genitalia med tøy.

Moten med å være solbrun har gitt nye tekstiler som ikke sperrer for ultrafiolett stråling. De hvite feltene på huden kan derfor unngås.

Nudismen som oppsto flere steder i verden omkring 1930, hevder at badetøy er unaturlig og at nakenhet er bedre både i vann og luft.

D5950325-AB01-44C4-A5DD3E370DD33C38-BF5905D3-F333-43CE-A7AD0F2FDE6C782D