tirsdag 19. august 2014

Power Tube - ekstern lader


Ekstern lader, flott design, som passer til alle mobiltelefoner. Flott design, bare å plugge den rett i telefonen, så ladere den opp telefonen. Ingen ekstra ledninger er nødvendig. Forskjellige modeller til iPhone og android telefoner.

Sliter dere, som andre, med dårlig batteri på Smart telefonene? Går dere tom for strøm rett som det er? Dessverre så er ikke batterikapasiteten alltid helt tilfredsstillende. Med denne smarte saken, så slipper du å oppleve å gå tom for strøm, noe som i enkelte tilfeller kan være helt krise.

Her er løsningen - Power Tube

Innebygget lader - mer kapasitet enn batteriet på telefonen. Indikator for batterinivå og re-lading status indikator. Plugg den rett i mobilen så lader den opp batteriet igjen. Kapasitet; 2600 mAH. Liten. Lett. Enkel å ta med på reise eller når dere er ute i felten for eksempel. Ulike varianter som passer til ulike mobiler. Mange ulike farger. Merkevare som er godkjent til bruk på de ulike telefonene.





Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Med batteri menes i allmennhet en samling bestående av flere like enheter for en felles innsats, altså som ikke betraktes uavhengige.

Batteri kan være:
et elektrisk batteri
et artilleribatteri
et annet ord for trommesett
et band fra Surnadal.