mandag 4. august 2014

Paraply med logo

Vi har et stort utvalg på paraplyer, store og små, samt i mange forskjellige farger. Viste du at det også er mulig å designe sin egen unike paraply.

Det har vært en fin sommer, men man vil vel kunne anta at det vil bli noen dager med regn i perioden fremover, hører jo liksom med til høsten det. Paraplyer er en fin bærer av logo eller et annet budskap. Det er ganske mange dager i løpet av året med regn, og det er alltid noen som har glemt paraplyen sin. Gi en til alle ansatte, og ha et lager som du kan dele ut til kunder og samarbeidspartnere som er på besøk på en regnværsdag.

Vi anbefaler en paraply som holder, er robust, som har bra kvalitet og som garantert ikke vil ligge ødelagt i rennesteinen og profilere logoen din der.

Navn: Paraply City
Produkt: Paraply med rett skaft
Material: 100% Nylon
Størrelser: 110cm Ø Oppslått

Beskrivelse:      
Delux paraply, med aluskaft, fiberglass spiler, EVA håndtak. Stormsikker - kan vendes i vinden uten at den ødelegges. Elegant tosidig design med sort utside og sølv innside.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Paraplyer, på samme måte som parasoller, har vært i bruk i tidligere tider hos assyrerne, egypterne, i Kina og India, men da hovedsakelig som et symbol på en høytstående person. I Europa tok man først i bruk paraplyer på 1500-tallet.