mandag 11. august 2014

Superundertøy - Craft Warm Crewneck

Det nærmer seg høst, sånn om noen måneder. For de treningsglade menneskene så byr jo ikke det på noen særlige problemer, kun noen flere og andre måter å trene på. Det som kan være viktig da, det er bekledning og en viktig del, er da å begynne med det innerste laget av klær. Craft Warm Crewneck er en bodymapped, høy fuksjonalitet og lettvekts crewneck som holder deg varm der du trenger det.


  • 3D-strikket, kroppsnær fasong.
  • Sømløse integrerte klimasoner.
  • Elastisk materiale for full bevegelsesfrihet.

Materiale : Ny og frisk design som er fokusert på perfeksjon og thermoregulering for å holde optimale temperaturen under trening i kalde omgivelser. Implementerer en 3 strikke teknikk, panelene på produktet lager forskjellige temperatur regulerende soner på kroppen. Pro Warm holder deg fresh under trening.

Produktnavn: Craft Warm Crewneck Herre/dame
Kvalitet: 61% Polyamide (hollowfibre), 35% Polyester, 4% Elastan
Gramvekt: 160 g/m2
Størrelser: XS – XXL
Varemerke: Craft

Produktpriser
1-9 stk - 559 NOK
10 + 531 NOK
25 + 503 NOK
50 + 475 NOK
100 + 447 NOK

Andre alternativer:



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Skigåing er fra gammelt av en måte å komme seg mer effektivt frem i snødekt terreng enn på beina. Senere ble dette i hovedsak en trim- og lekeaktivitet, etterhvert med lange tradisjoner. Mange steder preparerer lokale myndigheter eller idrettsklubber løyper for skigåing og langrenn som kan benyttes av alle.