torsdag 7. august 2014

Paraply med egen design

Profileringsprodukter og reklameartikler er viktige virkemidler for å etablere din bedrift hos målgruppen. En gave blir som regel satt pris på, enten mottakeren er kunde eller ansatt. Hver gang gaven brukes blir mottakeren eksponert for din logo. Profileringsprodukter er med på å skape gjenkjennelse, tilhørighet og lojalitet. Lojale kunder er gull verdt.

Bygge opp og design en helt egen paraply. Helt unik og ulik alle de andre.  Velg motiv eller farge på paraplyen, logoter med firma navn, budskap, nett adresse eller logoer. Dekorer paraplyen innvendig og skap ekstra oppmerksomhet. Alternativene og valgene er mange, du bestemmer selv hva du vil har. Uansett er du garantert en robust, hendig og god paraply, som garantert vil prege bybildet.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Paraplyene i Cherbourg (fransk originaltittel: Les Parapluies de Cherbourg) er en fransk/tysk filmmusikal fra 1964 skrevet og regissert av Jacques Demy. Musikken er av Michel Legrand, og hovedrollene spilles av Catherine Deneuve og Nino Castelnuovo. All dialog i filmen blir sunget som resitativ.