torsdag 30. januar 2014

Trening: In-the- Zone wind jacket

Trening er en herlig sak og er jo mulig å gjennomføres i mange forskjellige former og varianter. Uansett, som oftest, når det gjelder treningsvarianter, så er det vel ingen tvil om at sånn fysisk fostring har mange positive sider og effekter. Foruten det å bli i bra form, så blir man litt sånn happy. Happy er bra! Smil og hver glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får, var lærdomen i en eller annen barneregle. Det er nå i hvert fall sånn at verden blir langt triveligere med positive og blide mennesker. Noe som virkelig er stimulerende når det gjelder trening, er gode, behagelige og kule klær.

In-the-Zone wind jacket
En casual og sporty jakke i vind og vannavvisende maateriale, skjulte lommer med glidelås. Kvalitet: ultralett, vevet materiale med struktur og god slitestyrke. Materialet har også en slitesterk vannavvisende overflate som beskytter mot fukt.

In-the- Zone er en moderne sportskolleksjon for avslappende stunder før og etter trening. Kolleksjonen omfatter vindjakker, hoodies, sweatshirts, piketrøyer, t-shirts, sweatpants og shorts som er designet for både restitusjon og bedriftsprofilering. Med en avslappet og atletisk utseende hjelper disse plaggene deg med å forbli i sonen mellom treningsplassen og restituere optimalt for neste prestasjon. Myk, komfortabel og funksjonell kvalitet for optimal komfort.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Fysisk aktivitet vil i kontrast kunne defineres som lystbetont kroppslig bevegelse. Denne form for aktivitet kan også bidra til endring av kroppens fysiske, psykiske og sosiale egenskaper, men det er ikke nødvendigvis motivasjonen for eller hensikten med aktiviteten.

onsdag 22. januar 2014

Trening – superundertøy

Vinteren er også en strålende tid for trening og aktivitet. Alltid deilig med litt frisk luft og med riktig bekledning så ligger forholdene til rette for en positiv opplevelse også. Lurt å tenke litt på hva man skal ha av klær, sånn under jakker og bukser, altså innerst på kroppen. Med disse to produktene er man straks litt mer klar for vintertreningen. Så da er det jo bare å enjoy the hard work :)

Active Extreme Crewneck
I herre og dame modell. Myk og ventilerende lettvekst, crewneck som tilbyr overlegen funksjon. Ergonomisk passform. Tynt og ekstremt elastisk materiale. Flatlock sømmer som følger kroppens bevegelser.

Før pris: kr 329,-. Nå kr 280,-

Active Extreme Underpant
I herre og dame modell. Stilongs som holder deg tørr, avkjølt og fresh under intens fysisk aktivitet. Ergonomisk passform. Tynt og ekstremt elastisk materiale. Flatlock sommer som følger kroppens bevegelser.

Før pris: kr 329,-. Nå kr 280,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Litt lett snøvær med små snøflak kalles gjerne en snøbyge. Dersom det snør tettere, gjerne med større og tyngre snøflak, kan vi kalle det snøkav eller snøkave. Snø i form av små ispartikler kaller vi hagl.

tirsdag 21. januar 2014

Mobiltelefon Deksel

Beskyttelse, sånn cover, det er lurt å ha i mange tilfeller. Spesielt på eller til, mobiltelefoner. Foruten at den beskytter telefonen, så er det en strålende reklameplass. Mange som bruker det og mulighetene begynner også å bli mange når det kommer til logotering og design. Så vær litt sånn creative og finn på noen kule løsninger og varianter. Strålende produkt til messer eller som give aways, gi til ansatte og alle andre som måtte trenge det.

Cover Hardcases
Passer til:

  • iPhone 4
  • iPhone 5
  • Samsung galaxy s3
  • Samsung galaxy s4


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Cover har flere betydninger. Cover er det engelske ordet for omslag eller deksel, og brukes om blant annet CD- og bokomslag. En coverlåt er en sang som er spilt inn eller framført på nytt av en annen musiker/gruppe enn den eller de som opprinnelig spilte den.

fredag 17. januar 2014

iPad Skjermrens

Ok, det har seg vel sånn at boysa, gutta, mannfolka, kjært barn mange navn, har store problemer når det
kommer til enkelt ting. Sånn som å gjøre to ting på en gang, gjøre en ting og prøve å ha en samtale med en annen person samtidig, se støv, renhold generelt, for å nevne noe. Om  det egentlig er et problem eller om det er en smart måte å komme seg unna ting på, vel det trenger vi ikke å røpe her. Men når det kommer til teknologi og tilbehør, da, da ligger vi langt foran. Liker vi å tro. For alle liker jo å tro at det er noe spesielt med dem. Uansett, spesiell eller ikke, lur eller ei. Det som kan være greit, sånn lurt, er å ha en sånn skjermrens. Så kan man i hvert fall holde disse teknologiske herlighetene rene og pene. Samtidig som det er en grei måte å profilere sitt budskap på, eller bedrift, som en sånn give away produkt. Rimelig er det også. Hm, rimelig og sånn greit å ha, det må jo være top notch :)

iPad skjermrens en pusseklut for din iPad. Med ”lim” som lett fester pussekluten  på baksiden av iPad eller andre lignende produkter. Utforme kluten med firmalogo, slogan eller et ønsket budskap. Kun din egen kreativitet som setter begrensningen.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Pražský krysařík er en hunderase. Prazksy betyr Praha og Krysarik betyr rottefanger på tsjekkisk. Rasen ble godkjent i Norge i 2008 som selskapshund med navnet «tsjekkisk rottehund», mens den på engelsk heter «Prague Ratter».

torsdag 16. januar 2014

iPhone lommebok

Lommeboken har en fantastisk utvikling, for de som er opptatt av det da, sånn vel og merke. Et produkt som 
har en lang historie, sin egen historikk liksom. Den kommer i mange varianter, størrelser, fasonger, farger og har vel sine utspring i andre varianter også. Kortholderen kan vi vel si at er en fetter i denne familien. Lommebokens familieoverhode, stamfar, akkurat hvem det er, er litt usikkert, men den har sitt utspring fra før lommene oppstod i den europeiske herremoten på 1500-tallet. Da ble mynter, små nøkler og personlige gjenstander pakket inn i et stykke tøy og dyttet inn forskjellige steder i klærne, for eksempel i halslinninga, hettetuppen, skamkapselen eller ermene. For man hadde jo ikke visa kort, master card eller andre lignende ting på den tia. Sha'mener? Uansett, dette tøystykket utviklet seg til en pose med snurpelukking som deretter ble gjemt bort i klærne. Siden overtok lommer som oppbevaringssted for disse pungene. Hva man oppbevarer i lommeboken har også sin egen historie. Men i dag, så er det jo greit å samle noen praktiske ting på ett sted.

iPhone lommebok
En enkel måte å samle det man trenger på ett og samme sted. Samtidig som man beskytter telefonen. I tillegg blir det mindre ting å drasse med seg og å putte i lommene. 
Størrelse: 117 x 70 x 25 mm
Farge: svart
Materiale: skinn
kr 119,00
Pris ved kjøp av 100 stk inkl. preging. Oppstart og frakt tilkommer

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Pengepung, også kalt portemoné og lommebok, er en liten pung eller mappe til å oppbevare kontanter (mynter og sedler i fysisk form), og også betalingskort, førerkort, små kvitteringer, billetter, frimerkehefter og liknende personlige smådokumenter. En pengepung bæres gjerne i en lomme eller i en veske når en person skal handle eller reise.

tirsdag 14. januar 2014

Lader og USB i 1

Dette er en tøff liten kar. Her får man mye av det man trenger, sånn tilbehørsmessig liksom. Som kidsa sier sha’mener. Vel, skjønner du ikke hva jeg mener. Da er det sånn, at i dette produktet så har man en ekstra lader til mobiltelefoner og usb minnebrikke, alt smeltet sammen i en hendig liten sak. Velg mellom en android variant eller til iPhone.

3-i-1-Lader (med logo)
Nødlader
Praktisk mobil-lader som passer til nøkkelknippe
mAh (kapasitet): 1000

Integrert overføringskabel
Hurtig overføring av filer til/fra mobil og ekstern enhet

Usb-minnebrikke
Lagring av data.
Valgfri størrelse 8 GB/16GB/32Gb

Et års garanti. Mange farger. Patentert produkt  - ”Made For IPhone” merket.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte litt på hva som skjer i 2014:

Planlagte hendelser

Første kvartal
Romania innfører euro som offisiell valuta.
1. januar - Latvia innfører euro som offisiell valuta.
11. – 12. januar EM på skøyter i Vikingskipet på Hamar, Norge.
7. – 23. februar Olympiske vinterleker i Sotsji, Russland.
Andre kvartal
13. juni – 13. juli FIFA World Cup i Brasil.
Tredje kvartal
18. september - Folkeavstemningen om skotsk uavhengighet 2014
Publisering av FNs klimapanels femte hovedrapport.
Fjerde kvartal
9. november Folkeavstemningen om katalansk uavhengighet 2014
31. desember USA og Storbritannia trekker seg ut av Afghanistan som setter slutte på deres 13 års del av Krigen i Afghanistan (2001–).

mandag 13. januar 2014

Reise - Trolley med innebygd digitalvekt

Når man er ute og reiser, eller skal ut å reise, så er det jo alltid greit å ha noe å pakke i. Ofte er det mye man vil ha med seg, men skal man ut å fly, så er vekt ofte en viktig sak å ta høyde for. Mange mennesker tror at de av en eller annen grunn har en innebyd digitalvekt, som sitter et sted inne i hue. Når man da løfter bagasjen med hånden, så kommer den eksakte vekten på bagasjen opp, ett sted der inne i hue og man stoler fult og holdent på det. Opplevd det selv, da sommerens sydenferie stod for tur. I SAS skranken viste det overvekt, og masse klær måtte omplasseres i sånne poser som er ment for barnevogner. Kjempe artig å plukke den posen opp på bagasjebåndet i Malaga. For alle som ikke har en riktig innstilt digital vekt i hue, eller folk som er stadig på farten, eller på farten sånn innimellom, eller bedrifter som har personer som reiser mye. Vel, da er denne Trolly med innebygd digitalvekt midt i blinken. Utrolig god profilering med logo på kofferter, synlig på et sted med mange mennesker. Mange mener at det er verdens beste reklameplass.

Trolley med innebygd digitalvekt
Velg mellom størrelsene: 50/60/70 cm

55x39,5x20 cm 43 liter 3,1 kg
61x41x25,5 cm 64 liter 4,4 kg
71,5x48x30 cm 103 liter 5,0 kg

Tsa lås
Sort ,champagne, rød, grafittgrå
Material: 100% ABS/PC

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Koffert, ikke forveksles med kofferthumor, er en stiv, eskelignende veske med hengslet lokk, lås og håndtak, som først og fremst brukes til oppbevaring og transport av bagasje under reiser. Størrelsen kan variere.

fredag 10. januar 2014

Craft Light Down - Lekker tynn dunjakke!

Ultralett tynn dunjakke i rip-stop materiale for herrer og damer.
Ergonomisk formsydde ermer og lommer med glidelås.
Justerbar midje, 90/10 dun/fjær.

Farger: Grønn, sort, marineblå, kongeblå.
Str: S-3 XL

Finnes i tilsvarende damemodell.

Kr. 1519,- ved 5-9 stk.
Kr. 1399,- ved 10-24 stk.
Kr. 1275,- ved 25 stk. +


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Jakke er et klesplagg for overkroppen som kan åpnes og lukkes over brystet og magen, oftest ved hjelp av knapper eller glidelås. Jakker har ermer, ofte også lommer og krave. De rekker gjerne til rundt livet eller litt nedenfor, og jakkeskjøtene er vanligvis skåret rett over. Jakker bæres som ytterplagg over skjorter, bluser, trøyer, gensere og vester og kan brukes både ute og inne, av kvinner, menn, barn og voksne.
En ytterjakke som rekker til knærne eller lengre, kalles oftest frakk.

tirsdag 7. januar 2014

Skjorter og litt sånn shocking news!

Tsjeriåu, tsjeriåu 2013 og som det så fint heter, velkommen 2014. Et år som startet med en voldsomt bratt læringskurve, da vi plutselig oppdaget noe helt nytt her på kontoret. Det at vi er flere som jobber her, oppdaget vi for en stund siden, så den overraskelsen hadde lagt seg. Men det var noe annet, vi snakker om skjorter. Hvis du noensinne har prøvd en skjorte som i utgangspunktet er tiltenkt det motsatte kjønn, eller vært inne på tanken, av en eller annen merkelig grunn. Vel, da vil du oppdage, hvis du ikke allerede har lagt merke til dette fenomenet- at knappene plutselig er på motsatt side av hva du er vant til. Så litt sånn shocking news her tidlig i 2014. Så vi vil jo anta at de som skal lage unisexuniformer og hvor skjorter er en del av uniformen, så kan dette med kneppingen gi en stor utfordring.

Skjorter
Vi har mange alternativer og leverandører når det kommer til skjorter, så det å skulle matche dine behov, er faktisk en nokså enkel og smal sak. Skjorter med god kvalitet og i forskjellige prisklasser. Uansett er det ingen tvil om at bekledning er viktig i ulike representasjonssituasjoner, gir et profesjonelt inntrykk, og en fin måte å profilere bedriften på.

En unik vri, er å designe sin helt egen skjorte. Muligheter for et elegant særpreg og en skjorte som ingen andre er i nærheten av å matche.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Knapp er en liten, rund eller firkantet skive eller kule som vanligvis er festet til et klesplagg for å holde en åpning i plagget lukket eller tekstilstykker sammen ved hjelp av et passende knapphull eller en hempe. Slike knapper kan også være til pynt. Knapp kan også betegne taster og knotter på maskiner og instrumenter, for eksempel på tastaturer og ringeapparater, eller runde avslutninger på slanke gjenstander.