fredag 17. januar 2014

iPad Skjermrens

Ok, det har seg vel sånn at boysa, gutta, mannfolka, kjært barn mange navn, har store problemer når det
kommer til enkelt ting. Sånn som å gjøre to ting på en gang, gjøre en ting og prøve å ha en samtale med en annen person samtidig, se støv, renhold generelt, for å nevne noe. Om  det egentlig er et problem eller om det er en smart måte å komme seg unna ting på, vel det trenger vi ikke å røpe her. Men når det kommer til teknologi og tilbehør, da, da ligger vi langt foran. Liker vi å tro. For alle liker jo å tro at det er noe spesielt med dem. Uansett, spesiell eller ikke, lur eller ei. Det som kan være greit, sånn lurt, er å ha en sånn skjermrens. Så kan man i hvert fall holde disse teknologiske herlighetene rene og pene. Samtidig som det er en grei måte å profilere sitt budskap på, eller bedrift, som en sånn give away produkt. Rimelig er det også. Hm, rimelig og sånn greit å ha, det må jo være top notch :)

iPad skjermrens en pusseklut for din iPad. Med ”lim” som lett fester pussekluten  på baksiden av iPad eller andre lignende produkter. Utforme kluten med firmalogo, slogan eller et ønsket budskap. Kun din egen kreativitet som setter begrensningen.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Pražský krysařík er en hunderase. Prazksy betyr Praha og Krysarik betyr rottefanger på tsjekkisk. Rasen ble godkjent i Norge i 2008 som selskapshund med navnet «tsjekkisk rottehund», mens den på engelsk heter «Prague Ratter».