torsdag 16. januar 2014

iPhone lommebok

Lommeboken har en fantastisk utvikling, for de som er opptatt av det da, sånn vel og merke. Et produkt som 
har en lang historie, sin egen historikk liksom. Den kommer i mange varianter, størrelser, fasonger, farger og har vel sine utspring i andre varianter også. Kortholderen kan vi vel si at er en fetter i denne familien. Lommebokens familieoverhode, stamfar, akkurat hvem det er, er litt usikkert, men den har sitt utspring fra før lommene oppstod i den europeiske herremoten på 1500-tallet. Da ble mynter, små nøkler og personlige gjenstander pakket inn i et stykke tøy og dyttet inn forskjellige steder i klærne, for eksempel i halslinninga, hettetuppen, skamkapselen eller ermene. For man hadde jo ikke visa kort, master card eller andre lignende ting på den tia. Sha'mener? Uansett, dette tøystykket utviklet seg til en pose med snurpelukking som deretter ble gjemt bort i klærne. Siden overtok lommer som oppbevaringssted for disse pungene. Hva man oppbevarer i lommeboken har også sin egen historie. Men i dag, så er det jo greit å samle noen praktiske ting på ett sted.

iPhone lommebok
En enkel måte å samle det man trenger på ett og samme sted. Samtidig som man beskytter telefonen. I tillegg blir det mindre ting å drasse med seg og å putte i lommene. 
Størrelse: 117 x 70 x 25 mm
Farge: svart
Materiale: skinn
kr 119,00
Pris ved kjøp av 100 stk inkl. preging. Oppstart og frakt tilkommer

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Pengepung, også kalt portemoné og lommebok, er en liten pung eller mappe til å oppbevare kontanter (mynter og sedler i fysisk form), og også betalingskort, førerkort, små kvitteringer, billetter, frimerkehefter og liknende personlige smådokumenter. En pengepung bæres gjerne i en lomme eller i en veske når en person skal handle eller reise.