torsdag 30. januar 2014

Trening: In-the- Zone wind jacket

Trening er en herlig sak og er jo mulig å gjennomføres i mange forskjellige former og varianter. Uansett, som oftest, når det gjelder treningsvarianter, så er det vel ingen tvil om at sånn fysisk fostring har mange positive sider og effekter. Foruten det å bli i bra form, så blir man litt sånn happy. Happy er bra! Smil og hver glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får, var lærdomen i en eller annen barneregle. Det er nå i hvert fall sånn at verden blir langt triveligere med positive og blide mennesker. Noe som virkelig er stimulerende når det gjelder trening, er gode, behagelige og kule klær.

In-the-Zone wind jacket
En casual og sporty jakke i vind og vannavvisende maateriale, skjulte lommer med glidelås. Kvalitet: ultralett, vevet materiale med struktur og god slitestyrke. Materialet har også en slitesterk vannavvisende overflate som beskytter mot fukt.

In-the- Zone er en moderne sportskolleksjon for avslappende stunder før og etter trening. Kolleksjonen omfatter vindjakker, hoodies, sweatshirts, piketrøyer, t-shirts, sweatpants og shorts som er designet for både restitusjon og bedriftsprofilering. Med en avslappet og atletisk utseende hjelper disse plaggene deg med å forbli i sonen mellom treningsplassen og restituere optimalt for neste prestasjon. Myk, komfortabel og funksjonell kvalitet for optimal komfort.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Fysisk aktivitet vil i kontrast kunne defineres som lystbetont kroppslig bevegelse. Denne form for aktivitet kan også bidra til endring av kroppens fysiske, psykiske og sosiale egenskaper, men det er ikke nødvendigvis motivasjonen for eller hensikten med aktiviteten.