tirsdag 7. januar 2014

Skjorter og litt sånn shocking news!

Tsjeriåu, tsjeriåu 2013 og som det så fint heter, velkommen 2014. Et år som startet med en voldsomt bratt læringskurve, da vi plutselig oppdaget noe helt nytt her på kontoret. Det at vi er flere som jobber her, oppdaget vi for en stund siden, så den overraskelsen hadde lagt seg. Men det var noe annet, vi snakker om skjorter. Hvis du noensinne har prøvd en skjorte som i utgangspunktet er tiltenkt det motsatte kjønn, eller vært inne på tanken, av en eller annen merkelig grunn. Vel, da vil du oppdage, hvis du ikke allerede har lagt merke til dette fenomenet- at knappene plutselig er på motsatt side av hva du er vant til. Så litt sånn shocking news her tidlig i 2014. Så vi vil jo anta at de som skal lage unisexuniformer og hvor skjorter er en del av uniformen, så kan dette med kneppingen gi en stor utfordring.

Skjorter
Vi har mange alternativer og leverandører når det kommer til skjorter, så det å skulle matche dine behov, er faktisk en nokså enkel og smal sak. Skjorter med god kvalitet og i forskjellige prisklasser. Uansett er det ingen tvil om at bekledning er viktig i ulike representasjonssituasjoner, gir et profesjonelt inntrykk, og en fin måte å profilere bedriften på.

En unik vri, er å designe sin helt egen skjorte. Muligheter for et elegant særpreg og en skjorte som ingen andre er i nærheten av å matche.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Knapp er en liten, rund eller firkantet skive eller kule som vanligvis er festet til et klesplagg for å holde en åpning i plagget lukket eller tekstilstykker sammen ved hjelp av et passende knapphull eller en hempe. Slike knapper kan også være til pynt. Knapp kan også betegne taster og knotter på maskiner og instrumenter, for eksempel på tastaturer og ringeapparater, eller runde avslutninger på slanke gjenstander.