onsdag 22. januar 2014

Trening – superundertøy

Vinteren er også en strålende tid for trening og aktivitet. Alltid deilig med litt frisk luft og med riktig bekledning så ligger forholdene til rette for en positiv opplevelse også. Lurt å tenke litt på hva man skal ha av klær, sånn under jakker og bukser, altså innerst på kroppen. Med disse to produktene er man straks litt mer klar for vintertreningen. Så da er det jo bare å enjoy the hard work :)

Active Extreme Crewneck
I herre og dame modell. Myk og ventilerende lettvekst, crewneck som tilbyr overlegen funksjon. Ergonomisk passform. Tynt og ekstremt elastisk materiale. Flatlock sømmer som følger kroppens bevegelser.

Før pris: kr 329,-. Nå kr 280,-

Active Extreme Underpant
I herre og dame modell. Stilongs som holder deg tørr, avkjølt og fresh under intens fysisk aktivitet. Ergonomisk passform. Tynt og ekstremt elastisk materiale. Flatlock sommer som følger kroppens bevegelser.

Før pris: kr 329,-. Nå kr 280,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Litt lett snøvær med små snøflak kalles gjerne en snøbyge. Dersom det snør tettere, gjerne med større og tyngre snøflak, kan vi kalle det snøkav eller snøkave. Snø i form av små ispartikler kaller vi hagl.