onsdag 27. august 2014

Headsett til trening – med rå lyd!



Dette headsettet er det beste vi noen gang har prøvd, spesielt med tanke på lyden. Den er rå, sånn grom. Klar og fin lyd, og det beste av alt, ingen forstyrrende elementer slipper inn. 

Bluetooth Sport headphone er designet for en aktiv fritid. Passer perfekt til trening, spiller av din musikk og det beste av alt, lyden er helt fantastisk. Lydstyrke kan du enkelt justere på headsettet, starte eller stoppe musikken, eller kanskje du heller vil høre neste sang. Men noen enkle trykk på headsettet så fikser du det meste, til og med svare den innkommende telefonsamtalen. 

Standardfarge: hvit
Trykkflate: 15x30mm
Logo: Tampo trykk
Materiale: ABS
Vekt: 133g
Dimensjoner: 140x128x20mm
RoHS: Ja
Plug & Play: Ja
Annet: Leveres i flott eske. Instruksjonshefte medfølger.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Hodetelefoner er utstyr som består av små høyttalerelementer som enten plasseres rett utenpå det ytre øret, eller settes et lite stykke inn i øregangen. Det finnes et bredt utvalg hodetelefoner for ulike behov på markedet. Hodetelefoner av den utenpåliggende typen deles inn i tre klasser: Lukket, halvåpen og åpen.

tirsdag 26. august 2014

Mobillomme i silikon!


Smart og praktisk kredittkortlomme til å feste bak på telefonen! Her kan man oppbevare kredittkort, billetter, ID-kort eller litt penger. Festes med tosidig tape til mobilen. Passer de fleste mobiler og leveres i farge etter ønske. Stilig, enkel og med gode trykkegenskaper, og selvfølgelig med 3M lim. 

På denne måten samler du sammen alt du trenger når man er på farten, alt praktisk på et og samme sted og lett tilgjengelig. Frigjør plass og mindre å drasse på.

Standardfarge: Svart, hvit
PMS-farge: Egen PMS fra 1000stk
Trykkflate: 45x40 mm
Logo: Screen tryck
Materiale: Silikon
Vekt: 15 g
Dimensjoner: 57×87×4mm




Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lomme er et lite, flatt, poseformet rom på klesplagg, vesker og annet, som man kan nå gjennom en åpning.I lommene kan man oppbevare lommetørkler, lommebøker og andre småting man bærer med seg.

Lommer ble innført i den europeiske moten på 1500- og 1600-tallet, først som bukselommer, store påsydde jakke- og vestelommer samt løse hengelommer under skjørtene. Inntil da ble småting oppbevart i punger som hang i beltet.

Lomme kan også bety «lite (hul)rom».

mandag 25. august 2014

Ekstern lader – nødbatteri!



Imponerende batterikapasitet på 12.000 mAh. Ved å riste laderen, vil de fire lysene vise deg gjenværende batterinivå. I dagens samfunn begynner nok de fleste å kaldsvette litt når mobilen begynner å varsle om at batteriet snart er tomt. Man må jo alltid være tilgjengelig! Selv om man tilfeldigvis skulle ha en lader med seg er det jo ikke sikkert at man finner et strømuttak på bussen, toget eller flyplassen. I slike tilfeller er en nødlader i vesken en forsikring vel verdt prisen.

Leveres med orange ladekabel og i presentabel gaveeske.
Vinner av Red Dot designaward i 2013.

Lengde: Ca 17 cm
Bredde: Ca 8 cm
Vekt: 305 g



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mobiltelefon,  Ordet «mobil» er opprinnelig latinsk og betyr «bevegelig», og mobiltelefonen kalles mobil fordi den kan tas med overalt.


tirsdag 19. august 2014

Power Tube - ekstern lader


Ekstern lader, flott design, som passer til alle mobiltelefoner. Flott design, bare å plugge den rett i telefonen, så ladere den opp telefonen. Ingen ekstra ledninger er nødvendig. Forskjellige modeller til iPhone og android telefoner.

Sliter dere, som andre, med dårlig batteri på Smart telefonene? Går dere tom for strøm rett som det er? Dessverre så er ikke batterikapasiteten alltid helt tilfredsstillende. Med denne smarte saken, så slipper du å oppleve å gå tom for strøm, noe som i enkelte tilfeller kan være helt krise.

Her er løsningen - Power Tube

Innebygget lader - mer kapasitet enn batteriet på telefonen. Indikator for batterinivå og re-lading status indikator. Plugg den rett i mobilen så lader den opp batteriet igjen. Kapasitet; 2600 mAH. Liten. Lett. Enkel å ta med på reise eller når dere er ute i felten for eksempel. Ulike varianter som passer til ulike mobiler. Mange ulike farger. Merkevare som er godkjent til bruk på de ulike telefonene.





Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Med batteri menes i allmennhet en samling bestående av flere like enheter for en felles innsats, altså som ikke betraktes uavhengige.

Batteri kan være:
et elektrisk batteri
et artilleribatteri
et annet ord for trommesett
et band fra Surnadal.

mandag 18. august 2014

Malerbukse - markedets mest solgte!


Markedets mest solgte malerbukse. Buksen er laget i tykk 100% bomull som er spesielt utviklet for Jobman. Den mak-simerer absorbering og minimerer gjennomblødning av farge. Bomullstoffet gir også plagget god komfort å bære ettersom det puster og slipper igjennom kroppsvarme.

Telefonlomme på hoften. Romslige hengelommer med ekstra lomme og forsterket innside. Innsydde framlommer som hengelommene kan puttes ned i. Baklommer med forsterket innside. Dobbel sparkellomme. Benlomme med telefonlomme. Forbøyde knær med knelommer i nytt slitesterkt materiale.

Artikkelnummer: 65215911
Kvalitet: 100% bomull
Gramvekt: 300g/m2 ; Forsterkninger i polyamid.
Størrelser: C42–62, C146–156, D92–120
Varemerke: Jobman

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
I hulemaleriene finnes det spor av maling bestående av sot, fett, blod, leirejord og annet. Det har siden vært en rekke oppskrifter for bestandig maling. I nyere tid har vi fått syntetiske pigmenter som har gjort sjeldne farger billigere.

fredag 15. august 2014

Lommebok

Meget praktisk, smart og elegant lommebok!

Kortholderen rommer 4 kort. En snedig utløserfunksjon skyver kortene dine ut slik at de er enkle å få tak i. Du legger kortet tilbake i kammeret helt uten å tenke på at de har en bestemt plass. Miniwallet har to ekstra lommer med plass til ekstra kort, mynter, sedler, kvitteringer og visittkort. Lommeboken er liten og lett og passer perfekt i lommen. Skinnomslaget er laget av den høyeste kvalitet og er laget i Holland. Miniwallet finnes i flere farger og utførelser.



 

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Penger er innenfor samfunnsøkonomi alt som oppfyller tre krav — at det fungerer som byttemiddel, regneenhet og verdioppbevaringsmiddel

tirsdag 12. august 2014

Termos - stilig, elegant, flott og praktisk variant

 

Denne termosen bør være et must for alle turgåere og en klar favoritt i alle tursekker. Om det er en liten stopp underveis eller en mat pause når man har kommet frem og det er på tide med en varm kopp kakao, kaffe, rett i koppen eller andre varianter. Fin frem termosen og gjør klar til en deilig kopp med drikke. Deling av medbrakt drikke er nå en enkel sak. Ekstra kopp er ikke lenger nødvendig, denne termosen har to kopper, som er festet i hver sin enda av termosen.

Wave 2 i 1 flaske
0.7L vakumisolert, specialdesignet Termos. En kopp i hver ende av termosen. Registrert design®. Kommer i mange tøffe farger. Kan trykkes eller lasergraveres med deres logo.


Produktpriser:
1+ 269 NOK
24 + 259 NOK
48 + 249 NOK
144 + 242 NOK
360 + 234 NOK

Dagens trivia om termos, sånn i tilfelle du lurte:
Termosflaske, gjerne forkortet til termos, er en flaske med isolerende vegger slik at mat eller drikke holder på temperaturen.

Termosflasken ble oppfunnet av den skotske fysikeren Sir James Dewar i 1901. Navnet kommer av Thermos, som er en produsent av termosflasker. Denne produsenten var en gang i tiden så dominant på markedet at produktet ble synonymt med fabrikatet. Men den engelske betegnelsen Dewar flask peker på oppfinneren.

Den gode isolasjonsevnen kommer av at beholderen, termosflasken, har doble vegger med vakuum imellom. Ettersom det er vakuum mellom veggene finnes det ingen materie som kan lede varme. Tidligere var den laget av glass. Den var følsom for støt, og flasken kunne ødelegges om den fikk et støt. I løpet av 1980-årene ble det vanlig med «uknuselige» termoser med flaske av rustfritt stål. Mattermoser har større kork, slik at innholdet er bedre tilgjengelig. Tidligere var termosens kork laget av kork. Nå fremstilles den vanligvis av plast, med en ventil som gjør det mulig å skjenke fra termosen uten at korken trenger skrues av. Slike konstruksjoner er som regel vanskelige å gjøre rene.

mandag 11. august 2014

Superundertøy - Craft Warm Crewneck

Det nærmer seg høst, sånn om noen måneder. For de treningsglade menneskene så byr jo ikke det på noen særlige problemer, kun noen flere og andre måter å trene på. Det som kan være viktig da, det er bekledning og en viktig del, er da å begynne med det innerste laget av klær. Craft Warm Crewneck er en bodymapped, høy fuksjonalitet og lettvekts crewneck som holder deg varm der du trenger det.


  • 3D-strikket, kroppsnær fasong.
  • Sømløse integrerte klimasoner.
  • Elastisk materiale for full bevegelsesfrihet.

Materiale : Ny og frisk design som er fokusert på perfeksjon og thermoregulering for å holde optimale temperaturen under trening i kalde omgivelser. Implementerer en 3 strikke teknikk, panelene på produktet lager forskjellige temperatur regulerende soner på kroppen. Pro Warm holder deg fresh under trening.

Produktnavn: Craft Warm Crewneck Herre/dame
Kvalitet: 61% Polyamide (hollowfibre), 35% Polyester, 4% Elastan
Gramvekt: 160 g/m2
Størrelser: XS – XXL
Varemerke: Craft

Produktpriser
1-9 stk - 559 NOK
10 + 531 NOK
25 + 503 NOK
50 + 475 NOK
100 + 447 NOK

Andre alternativer:



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Skigåing er fra gammelt av en måte å komme seg mer effektivt frem i snødekt terreng enn på beina. Senere ble dette i hovedsak en trim- og lekeaktivitet, etterhvert med lange tradisjoner. Mange steder preparerer lokale myndigheter eller idrettsklubber løyper for skigåing og langrenn som kan benyttes av alle.

fredag 8. august 2014

Nyhetsbrev august!

Sjekk ut vårt nyhetsbrev for august (trykk på bildet), så er også du klar for høstens aktiviteter!

 Nyhetsbrev august!




Arbeidsklær - Hoodie og softshell som puster



Om JOBMAN:
Vi har et mål med alt vi gjør: å utruste deg med funksjonelle, moderne og prisgunstige arbeidsklær av beste kvalitet. Derfor utvikler vi, som en av de få leverandørene, våre egne materialer/stoffer, designer våre egne modeller og produserer i våre egne fabrikker. På den måten sørger vi for at du får best mulig produkter til best mulig pris.

Softshell som puster
Jakke i kvalitets-softshell med pustefunksjon og vannavvisende egenskaper. Armene er forsterket med sliteflater som øker slitestyrken. Hetten er avtagbar. Stretch øker smidigheten.

(Lag 2) Avtagbar hette. Id-kortholder i brystlommen. Sliteflater på underarmene i ripstopmateriale. Justerbar i nederkant og armavslutning.

Materiale: 100% polyester
Størrelser fra xs - xxxl

Hoddie som puster
Hoodie i funksjonelt materiale med pustefunksjon og en kroppsnær passform som gir økt bevegeligeht. Komfortabel fleeceinnside som isolerer. Praktiske lommer og justerbar i hetter og nederkant.

(Lag 2) Hoodie i funksjonelt materiale som puster. Fleeceinnside. Glidelås med vindklaff. Justerbar hette med nettingfor. Flatlocksømmer. Brystlomme med mobillomme og glidelås. Sidelommer med glidelås- Store åpne innerlommer. Justerbar i nederkant med snor

Materiale: 100% polyester
Størrelser: xs – xxxl

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Tøy kan referere til:

Elastisitet
 - Uttøying

Tekstil
- Klær
- Arbeidstøy
- Fottøy
- Undertøy
- Yttertøy

torsdag 7. august 2014

Paraply med egen design

Profileringsprodukter og reklameartikler er viktige virkemidler for å etablere din bedrift hos målgruppen. En gave blir som regel satt pris på, enten mottakeren er kunde eller ansatt. Hver gang gaven brukes blir mottakeren eksponert for din logo. Profileringsprodukter er med på å skape gjenkjennelse, tilhørighet og lojalitet. Lojale kunder er gull verdt.

Bygge opp og design en helt egen paraply. Helt unik og ulik alle de andre.  Velg motiv eller farge på paraplyen, logoter med firma navn, budskap, nett adresse eller logoer. Dekorer paraplyen innvendig og skap ekstra oppmerksomhet. Alternativene og valgene er mange, du bestemmer selv hva du vil har. Uansett er du garantert en robust, hendig og god paraply, som garantert vil prege bybildet.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Paraplyene i Cherbourg (fransk originaltittel: Les Parapluies de Cherbourg) er en fransk/tysk filmmusikal fra 1964 skrevet og regissert av Jacques Demy. Musikken er av Michel Legrand, og hovedrollene spilles av Catherine Deneuve og Nino Castelnuovo. All dialog i filmen blir sunget som resitativ.


onsdag 6. august 2014

The North Face klær!

Med utstyr fra The North Face er du klar for nye årstider og andre type aktiviteter. Klær med meget god kvalitet. Ta kontakt så hjelper vi deg med det du trenger!

tirsdag 5. august 2014

Sammenleggbar paraply


Sammenleggbar paraply som er svært praktisk og har en lett, kompakt design.  Perfekt og meget enkel å ha med seg, passer godt i en veske, sekk, bag eller bare å holde i hånden. Mange alternativer og varianter på dette området. Vi er oppatt av kvalitet og anbefaler følgende:

Navn: Paraply Metro
Produkt: Sammenleggbar Paraply
Material: 100% Nylon
Størrelse: 95cm Ø Oppslått

Beskrivelse:
Trippel sammenleggbar paraply i høy kvalitet, med metallstang og automatisk åpning. Meget kompakt med 29cm sammenlagt lengde.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Regn er en form for nedbør, og kan opptre i andre former som snø, sludd, slaps (på bakken), hagl og dugg. Regn opptrer når vanndråper faller mot jordoverflaten fra skyer. Ikke alt regn når jordoverflaten, da noe fordamper når det faller gjennom tørr luft.

mandag 4. august 2014

Paraply med logo

Vi har et stort utvalg på paraplyer, store og små, samt i mange forskjellige farger. Viste du at det også er mulig å designe sin egen unike paraply.

Det har vært en fin sommer, men man vil vel kunne anta at det vil bli noen dager med regn i perioden fremover, hører jo liksom med til høsten det. Paraplyer er en fin bærer av logo eller et annet budskap. Det er ganske mange dager i løpet av året med regn, og det er alltid noen som har glemt paraplyen sin. Gi en til alle ansatte, og ha et lager som du kan dele ut til kunder og samarbeidspartnere som er på besøk på en regnværsdag.

Vi anbefaler en paraply som holder, er robust, som har bra kvalitet og som garantert ikke vil ligge ødelagt i rennesteinen og profilere logoen din der.

Navn: Paraply City
Produkt: Paraply med rett skaft
Material: 100% Nylon
Størrelser: 110cm Ø Oppslått

Beskrivelse:      
Delux paraply, med aluskaft, fiberglass spiler, EVA håndtak. Stormsikker - kan vendes i vinden uten at den ødelegges. Elegant tosidig design med sort utside og sølv innside.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Paraplyer, på samme måte som parasoller, har vært i bruk i tidligere tider hos assyrerne, egypterne, i Kina og India, men da hovedsakelig som et symbol på en høytstående person. I Europa tok man først i bruk paraplyer på 1500-tallet.

søndag 3. august 2014

Deksel til mobiltelefonen - iPhone Glow Cover

iPhone Glow Cover

Med en unik trykkteknikk, får vi ditt budskap til å lyse i mørket! Du velger selv hvilke detaljer som skal belegges med den fluorescerende fargen! Logotypen lyser i mørket!

Standardfarge: Svart og Hvit
Trykkflate: 60x116, 10x116mm | 60x126mm, 10x126mm
Materiale: Plast
Vekt: 22 g
Dimensjoner: 6x116x10mm | 60x126x10mm
Annet: For iPhone 4/4S och 5.

Dagens trivia, sånn i filfelle du lurte:
Alle skorpioner er nattaktive, og gjemmer seg om dagen, gjerne under steiner. Da skorpioner er nattaktive, er dette tidspunktet å lete etter dem. I lyset fra en UV-lampe vil skorpioner lyse opp, dette er måten forskere leter etter disse dyrene. Det er ikke anbefalt for folk flest å gå ut og lete etter skorpioner i det fri. Selv etter at skorpionen har lagt igjen sitt gamle skall, vil dette lyse opp under en UV-lampe, men skorpionen selv vil ikke ha denne egenskapen før det nye skallet er ferdig herdet.