fredag 22. mars 2013

Tid for påske


Påske, for en herlig tid. Påskeegg, lammelår, rødvin, appelsiner, kvikklunsj, påskekrim, påskepynt, påskeliljer, dansker på ski, påskeøya, påskekylling, ut på ski (med dårlig eller bra feste), påskeharen, kakao, solbriller, skileik, harrytur til svenske kjøpesentre, og en haug med andre ting. Uansett hva du skal og hvilke planer du har, vi i Hero Profil ønsker alle en riktig så god påske.

Dagens gave tips: Dekanteringskaraffel:


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurt litt på andre påsketradisjoner:
Påske er i utgangspunktet en religiøs høytid som blir markert med en rekke helligdager, religiøse skikker og symboler. I tillegg har feiringen fått flere verdslige innslag og folkelige uttrykk. Det gjelder alt fra gamle tradisjoner som bruken av påskeegg, påskeharer og gule påskekyllinger til nyere tiders påskeferie, påskekrim, påskenøtter og påsketre.

Fordi påskehøytiden inneholder flere fridager, særlig i Norge, har påskeferien for mange blitt en tid for familiesamvær og reising. I Norge har utfart til «påskefjellet», det vil si til ski- og hytteferie i det norske høyfjellet, vært utbredt, særlig blant veletablerte grupper av befolkninga med tradisjon for og råd og mulighet til å reise. Den brune hudfargen en får etter lange utedager og soling i tynn høyfjellsluft og snørike omgivelser, kalles gjerne «påskebrun», mens den økte biltrafikken til og fra fjellet først og sist i ferien kalles «påsketrafikk». «Påskeføre» brukes vanligvis om skiføret i påska, da snøen ofte er gammel, grov og kornete, våt om dagen og skarp om kvelden. De aller fleste feirer imidlertid «hjemmepåske», det vil si at de ikke reiser bort. Ellers blir det flere steder arrangert ulike tilstelninger i påsken, alt fra lokale påskeskirenn til for eksempel The Easter Parade i New York City, et spektakulært, årlig påskeopptog som begynte som en offentlig spasertur på midten av 1800-tallet, men som har røtter til den katolske kirkes tradisjonelle påskeopptog og folkereligiøsitet. I enkelte byer i Norge arrangeres det etter katolsk mønster såkalte korsvandringer til kirken på langfredag.

I påsken arrangeres også The Gathering, hvor over fem tusen datainteresserte samles i 5 dager.

torsdag 21. mars 2013

iPad portfolio


Møter er det ofte mye av, noen har også møte om å ha møte. Mens andre drar på kurs, konferanser og annet kjekt i regi av arbeidsplassen. I slike sammenhenger er det ofte greit å ha med seg noe. Noe å noter med, noe å notere på og muligens en iPad eller android variant.

Så for å slå to fluer i et smekk, har vi i dag denne lekre porfolio mappen. I svart PU, en egen lomme for iPaden (eller andre tilsvarende varianter), pennholder, samt 20 siders noteringsblokk. Alt sammen herlig levert i en flott gaveske.

Logotering og antall er utslagsgivende for prisen, men ta kontakt, så får du en hyggelig samtale og en god pris  :-)

Til dette produktet kan vi også anbefale en touch pen, som også fungerer som kulepenn. Da skulle du være godt rustet til det meste av samlingsaktivitet i perioden fremover.

Dagens trivia, sånn bare helt i tilfelle du lurte:

Ordet portefølje er dannet av de franske ordene porter, som betyr «å bære», og feuille, «ark eller blad», og betegner egentlig «ei veske å bære papirer i». Det franske portefeuille brukes i dag om lommebok.

På svensk brukes portfölj først og fremst om en en dokumentmappe eller kontorveske, men også med samme overførte betydning som på norsk og dansk. På engelsk har portfolio liknende betydning, men ordet brukes ofte generelt om en ordnet samling eller presentasjon av dokumenter, bilder og annet.

onsdag 20. mars 2013

Sommergave


Sommer, sol, grilling, vannmelon, herlige norske jordbær, is, strandliv, hvit vin, solkrem, solbriller og lange sene kvelder, på en solfylt terrasse  Gjerne med noen ferske reker, kan det bli bedre. Alle årstider har sin sjarm, det er liten tvil om at man går en strålende tid i møte.

Sommergave til de ansatte eller gode foretningsforbindelser, er ingen dum ide. Styrke samarbeidsforhold, en takk til de ansatte for bra arbeid, ferdig stilling av et prosjekt, eller bare vise omtanke og at man blir satt pris på. Anledningene til å gi en gave er mange.

Forslag til en flott og fin sommergave: Reker / Skalldyr tråler
8,5 x23 cm, inkl sjømat såpe i metall. Pakket i en gave eske.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Reker tilhører tifotkrepsene. De er vanligvis ganske små dyr som opptrer i stort antall. Forskjellige slags reker holder til på forskjellige dyp.

De er særlig kjent som matnyttige og kan brukes på mange forskjellige måter i middagsretter. Mange arter holdes også i akvarium.

mandag 18. mars 2013

Solbriller


Sol ute, sol inne.  Sol i hjertet, Sol i sinnet, Sol, bare sol. Sol og varme er helt fantastisk, syns nå vi i Hero Profil. Er du klar for sommer? Kommer kampanjer til oss nå, på løpende bånd. Tema er solbriller.

Et strålende produkt, med nytteverdi.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Solbriller er briller med fargede glass, som brukes for å beskytte øynene mot sollys. De brukes også av estetiske hensyn.

Spesielt albinoer og andre mennesker med synsproblemer kan ha nytte av solbriller. På havet og i snødekte omgivelser kan det naturlige lyset være skarpt nok til at også folk med normalt syn får problemer.
Siden 1950-årene har solbriller vært utbredt som motefenomen, spesielt i forbindelse med strandliv. De blir også assosiert med filmstjerner og andre berømtheter i underholdningsbransjen. Solbriller kan brukes for å skjule ens identitet. De hindrer øyekontakt, noe som kan gi den brillekledte et psykologisk overtak. De kan være et tegn på sorg, fordi de skjuler gråt. De blir også brukt for å skjule forstørrede eller sammentrukne pupiller eller blodskutte øyne.

torsdag 14. mars 2013

En liten genial sak!


BAC (Blootooth audio connector). Til 249,- kan du få denne lille herlige saken. Med en lasergravert logo, blir det en riktig så stilig sak. 

Klikk.no skrev følgende om en tilsvarende variant. En nesten helt genial Bluetooth-dings for trådløs musikk, med svært mange bruksområder.  Dokke den i en iPod/iPhone/iPad-høyttaler og dermed kunne bruke høyttaleren trådløst. Kommunikasjonen mellom iPod/iPhone/iPad og BAC går da via Bluetooth. Siden det går via Bluetooth åpner det dermed for bruk sammen med alle andre Bluetooth-enheter også, enten det er en Android-telefon eller -nettbrett, en PC eller Mac.

BAC er altså smart av mange grunner. Den gjør iDings-høyttaleren din trådløs, den vekker den til liv igjen om du har droppet iPhone og konvertert til Android, og den lar deg bruke høyttaleren med datamaskiner med Bluetooth. Den er også genial å bruke med iPad når du har en dokking som kun har plass til iPod eller iPhone, for eksempel Ozzo Transformer,

Den er også et billig alternativ om du ønsker å bytte ut høyttalerdokkingen med en trådløs AirPlay-høyttaler. Har du USB-inngang for iDingser på hjemmekino-receiveren, kan du plugge inn BAC der i stedet, via en vanlig Apple-kabel, og nyte trådløs musikk.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
I dag er det den 14.03, en herlig og flott dag. Allround-VM på skøyter 1991, menn ble arrangert på Thialf stadion i Heerenveen, Nederland 9. og 10. februar 1991. Det var 40 deltakere. Johann Olav Koss fra Norge ble verdensmester. Men viste du at på tredje plass på 10000 meter, der havnet Leo Visser, på tiden 14.03.


mandag 11. mars 2013

En gave er aldri gratis!


En gave er aldri gratis, mente den franske sosiologen Marcel Mauss. Det finnes så utrolig mange alternativer, muligheter, varianter, forslag og tilbud i profil verden. Ikke så ulikt hvordan det er i resten av verden og andre bransjer. Ta gjerne kontakt hvis du har en sprø ide, kan nesten garantere et positivt resultat. Gaver er en populær sak, alle liker å gi gaver og alle liker å få gaver. Sånn er det bare. Også innenfor dette feltet finnes det uendelige muligheter. Her kommer noen forslag på ting du ikke viste du trengte eller trodde eksisterte. Så nå kan du i fremtiden ønske deg det eller kanskje du kommer på andre ting. Vi i Hero Profil ønsker oss ikke dette, uansett gaver du ikke trodde fantes, noe de faktisk gjør:

Sverige serverings-/skjærebrett
Sverige serveringsskål
Dalahest serveringsskål
Elg skål
Dalahest serveringsskål liten
Elg gryteunderlag (kommer faktisk i 2 pk)
Dalahest gryteunderlag

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gave er noe, særlig gjenstander eller tjenester, som en gir eller får uten gjenytelser eller betaling. I vestlige land og i den kristne kulturkrets er julegavene det vanligste eksemplet på skikken å gi gaver.

Å gi gaver finnes innen mange kulturer, og styres ofte av uskrevne regler om hvem som skal gi hva til hvem, hvor dyre gavene skal være og hva mottaker forventes å gjøre som takk for gaven. Den franske sosiologen Marcel Mauss beskrev fenomenet i 1924 i artikkelen «Gaven». I artikkelen viser han til gavetradisjoner i «primitive kulturer» og argumenterer for at en gave aldri er gratis, men inngår i et system for å bygge relasjoner innen en gruppe.

fredag 8. mars 2013

Hva med en Lady!


Sportsflasken Lady er et meget populært give away produkt. Med elegante linjer, godt grep og logoterings vennlig design gjør det lett å se hvorfor. Uansett hvordan Lady brukes, er det et profil produkt med finesse og smart markedsføring. Flasken rommer 700ml, tilgjengelig i flere farger, og har trykkflate på begge sider, uten ekstra kostnad!

Dagens triva, sånn i tilfelle du bare lurte litt:
Lady er et engelsk ord for dame, husfrue, herskerinne, og et kvinnelig motstykke til en lord. Lady kan også være det kvinnelige motstykke til gentleman, herre.

Lady brukes også som adelig kvinnetittel i Storbritannia, tilsvarende lord for menn. Det brukes av hustruer av baroner, baronetter og riddere, samt at hertugers, markiers og jarlers døtre. Jomfru Maria omtales ofte som Our Lady, «Vår Frue».

Ladylike betyr «stilig» eller «verdig».

torsdag 7. mars 2013

Verdens råeste penn!


En bærbar håndskrift opptaks enhet. Fang opp og lagre dine skisser, diagrammer, notater og personlige meldinger hvor som helst, når som helst, mens du er borte fra datamaskinen. Send over, lagre eller e-posten dine håndskrevne notater til PC. Lagringskapasitet på over 100 sider. Fungerer på alle typer papir og som vanlig blekkpenn. Det er også mulig å bruke den som mus når du jobber online.
Inkl USB kabel, 1 blekkpatron og cd.

Pris 995,- pr stk. Dekorering fra 12,-.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
I dag er det den 7.03, «Cemetery Gates» er en sang av heavy metal-bandet Pantera. Den varer i 7.03 minutter. Sangen er det femte sporet på albumet Cowboys from Hell, bandets femte album og andre med Phil Anselmo som vokalist (selv om albumet blir sett på som deres første "ekte" album, da de tidligere ofte blir utelatt). «Cemetery Gates»" viser spesielt frem Anselmos ferdigheter som vokalist, som konkluderer med høye, skrikende noter som blir svart av Dimebag Darrell på gitar. Tekstene forteller om en avdød kvinne i slekten eller en kvinnelig venn, og om å dø eller begå selvmord, og deretter møte henne i etterlivet.

«Cemetery Gates» fikk mye spilletid på radiostasjoner, og har etter hvert blitt en av Panteras mest populære sanger. Lesere av Guitar World stemte bandets gitarsolo til den 35. beste noensinne.

mandag 4. mars 2013

En litt annerledes USB


Det finnes mange alternativer når det kommer til USB, allikevel er det ofte de samme variantene som går igjen. Det gjelder fra bedrift til bedrift, samt som give aways på messer. USB er en praktisk sak, enkelt og et populært valg.

Lyst til å gjøre noe helt annet, noe unikt, noe som skiller seg ut, noe som kan relateres til bedriften på en helt annen måte. Da er USB People det rette alternativet. Man kan velge mellom forskjellige varianter, finne en standard figur, eller man kan designe sin egen.

Gjør noe litt annerledes, skille seg ut fra mengden, en annen måte å profilere bedriften på, en annen måte å bruke USB på. Man løfter USB’en opp på et annet nivå, den vil garantert bli lagt merke til, og hvem vet, mulig det vil bli et samler objekt!



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mars er den tredje måneden i året i den Gregorianske kalender og en av syv Gregorianske måneder med lengden 31 dager. Astrologisk begynner mars med solen i fiskene og ender i væren. Mars på den nordlige halvkule er den årstidige motsatsen til september på den sørlige halvkule.

I antikkens Roma ble mars kalt Martius, oppkalt etter Mars, den romerske krigsguden. Mars var opprinnelig den første måneden i romernes 10-måneders kalender. Mars er tradisjonelt den første vårmåneden.

fredag 1. mars 2013

Sånn litt sommer


YES, JIPPI, det er vår. Dagene blir lysere og litt sånn på en måte lengre. Helt topp. Våren er på full fart. Lystigere humør, lettere i kroppen. En fantastisk årstid går oss i møte, i hvert fall sånn humør messig. Vi i Hero Profil syns dette er helt kanon. Noe som kan være lurt og som i mange tilfeller kan være en fordel er å ligge i forkant. Våren er i fult anmarsj, gir lysere tider og forhåpninger om godt vær. Plutselig er det sommer og til den tiden er det mange nyttige og kule produkter som er tilgjengelig. Så, START ARBEIDET MED Å PLANLEGGE PRODUKTER, slik at man har det klart TIL SOMMEREN.

Forslag til noen produkter:
Strandbag (lime eller svart): pris 99,- pr stk
Boccia spill: pris 79,- pr stk
Undervanns kamra: pris 165,- pr stk
Beach slippers: pris 49,- pr stk
Strandtennis med spill: pris 79,- pr stk

Dagens trivia, selvfølgelig om sommeren, sånn i tilfelle du lurte:
Sommer er den lyseste og mildeste av de fire årstidene. Om sommeren er blomstringa og veksten i naturen på sitt kraftigste, og perioden følger etter våren og avløses av høsten.

Den astronomiske sommeren er perioden fra sommersolverv til høstjevndøgn, som på den nordlige halvkulen inntreffer fra 21. juni til 23. september. I tempererte og arktiske soner på kloden regner en vanligvis juni, juli og august som sommermåneder. På den sørlige halvkula er det i følge denne definisjonen sommer fra 21. desember til 21. mars. De sammenfallende astrologiske sommetegnene er krepsen, løven og jomfruen.
Innen meteorologien defineres sommeren gjerne som den perioden da normal døgnmiddeltemperatur for det aktuelle stedet er over 10 °C. I artikkelen om årstid er det oppgitt når sommeren etter dette begynner en del steder i Norge.

Sommeren er den delen av året når solen står høyt på himmelen og den gjennomsnittlige dagtemperaturen er høyest. For den del av befolkningen som arbeider med naturens avkastning er derfor sommeren årstiden for slit og arbeid, mens den for resten av befolkningen er det årstiden for ferie og fritid.