torsdag 7. mars 2013

Verdens råeste penn!


En bærbar håndskrift opptaks enhet. Fang opp og lagre dine skisser, diagrammer, notater og personlige meldinger hvor som helst, når som helst, mens du er borte fra datamaskinen. Send over, lagre eller e-posten dine håndskrevne notater til PC. Lagringskapasitet på over 100 sider. Fungerer på alle typer papir og som vanlig blekkpenn. Det er også mulig å bruke den som mus når du jobber online.
Inkl USB kabel, 1 blekkpatron og cd.

Pris 995,- pr stk. Dekorering fra 12,-.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
I dag er det den 7.03, «Cemetery Gates» er en sang av heavy metal-bandet Pantera. Den varer i 7.03 minutter. Sangen er det femte sporet på albumet Cowboys from Hell, bandets femte album og andre med Phil Anselmo som vokalist (selv om albumet blir sett på som deres første "ekte" album, da de tidligere ofte blir utelatt). «Cemetery Gates»" viser spesielt frem Anselmos ferdigheter som vokalist, som konkluderer med høye, skrikende noter som blir svart av Dimebag Darrell på gitar. Tekstene forteller om en avdød kvinne i slekten eller en kvinnelig venn, og om å dø eller begå selvmord, og deretter møte henne i etterlivet.

«Cemetery Gates» fikk mye spilletid på radiostasjoner, og har etter hvert blitt en av Panteras mest populære sanger. Lesere av Guitar World stemte bandets gitarsolo til den 35. beste noensinne.