fredag 1. mars 2013

Sånn litt sommer


YES, JIPPI, det er vår. Dagene blir lysere og litt sånn på en måte lengre. Helt topp. Våren er på full fart. Lystigere humør, lettere i kroppen. En fantastisk årstid går oss i møte, i hvert fall sånn humør messig. Vi i Hero Profil syns dette er helt kanon. Noe som kan være lurt og som i mange tilfeller kan være en fordel er å ligge i forkant. Våren er i fult anmarsj, gir lysere tider og forhåpninger om godt vær. Plutselig er det sommer og til den tiden er det mange nyttige og kule produkter som er tilgjengelig. Så, START ARBEIDET MED Å PLANLEGGE PRODUKTER, slik at man har det klart TIL SOMMEREN.

Forslag til noen produkter:
Strandbag (lime eller svart): pris 99,- pr stk
Boccia spill: pris 79,- pr stk
Undervanns kamra: pris 165,- pr stk
Beach slippers: pris 49,- pr stk
Strandtennis med spill: pris 79,- pr stk

Dagens trivia, selvfølgelig om sommeren, sånn i tilfelle du lurte:
Sommer er den lyseste og mildeste av de fire årstidene. Om sommeren er blomstringa og veksten i naturen på sitt kraftigste, og perioden følger etter våren og avløses av høsten.

Den astronomiske sommeren er perioden fra sommersolverv til høstjevndøgn, som på den nordlige halvkulen inntreffer fra 21. juni til 23. september. I tempererte og arktiske soner på kloden regner en vanligvis juni, juli og august som sommermåneder. På den sørlige halvkula er det i følge denne definisjonen sommer fra 21. desember til 21. mars. De sammenfallende astrologiske sommetegnene er krepsen, løven og jomfruen.
Innen meteorologien defineres sommeren gjerne som den perioden da normal døgnmiddeltemperatur for det aktuelle stedet er over 10 °C. I artikkelen om årstid er det oppgitt når sommeren etter dette begynner en del steder i Norge.

Sommeren er den delen av året når solen står høyt på himmelen og den gjennomsnittlige dagtemperaturen er høyest. For den del av befolkningen som arbeider med naturens avkastning er derfor sommeren årstiden for slit og arbeid, mens den for resten av befolkningen er det årstiden for ferie og fritid.