mandag 4. mars 2013

En litt annerledes USB


Det finnes mange alternativer når det kommer til USB, allikevel er det ofte de samme variantene som går igjen. Det gjelder fra bedrift til bedrift, samt som give aways på messer. USB er en praktisk sak, enkelt og et populært valg.

Lyst til å gjøre noe helt annet, noe unikt, noe som skiller seg ut, noe som kan relateres til bedriften på en helt annen måte. Da er USB People det rette alternativet. Man kan velge mellom forskjellige varianter, finne en standard figur, eller man kan designe sin egen.

Gjør noe litt annerledes, skille seg ut fra mengden, en annen måte å profilere bedriften på, en annen måte å bruke USB på. Man løfter USB’en opp på et annet nivå, den vil garantert bli lagt merke til, og hvem vet, mulig det vil bli et samler objekt!



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Mars er den tredje måneden i året i den Gregorianske kalender og en av syv Gregorianske måneder med lengden 31 dager. Astrologisk begynner mars med solen i fiskene og ender i væren. Mars på den nordlige halvkule er den årstidige motsatsen til september på den sørlige halvkule.

I antikkens Roma ble mars kalt Martius, oppkalt etter Mars, den romerske krigsguden. Mars var opprinnelig den første måneden i romernes 10-måneders kalender. Mars er tradisjonelt den første vårmåneden.