torsdag 21. mars 2013

iPad portfolio


Møter er det ofte mye av, noen har også møte om å ha møte. Mens andre drar på kurs, konferanser og annet kjekt i regi av arbeidsplassen. I slike sammenhenger er det ofte greit å ha med seg noe. Noe å noter med, noe å notere på og muligens en iPad eller android variant.

Så for å slå to fluer i et smekk, har vi i dag denne lekre porfolio mappen. I svart PU, en egen lomme for iPaden (eller andre tilsvarende varianter), pennholder, samt 20 siders noteringsblokk. Alt sammen herlig levert i en flott gaveske.

Logotering og antall er utslagsgivende for prisen, men ta kontakt, så får du en hyggelig samtale og en god pris  :-)

Til dette produktet kan vi også anbefale en touch pen, som også fungerer som kulepenn. Da skulle du være godt rustet til det meste av samlingsaktivitet i perioden fremover.

Dagens trivia, sånn bare helt i tilfelle du lurte:

Ordet portefølje er dannet av de franske ordene porter, som betyr «å bære», og feuille, «ark eller blad», og betegner egentlig «ei veske å bære papirer i». Det franske portefeuille brukes i dag om lommebok.

På svensk brukes portfölj først og fremst om en en dokumentmappe eller kontorveske, men også med samme overførte betydning som på norsk og dansk. På engelsk har portfolio liknende betydning, men ordet brukes ofte generelt om en ordnet samling eller presentasjon av dokumenter, bilder og annet.