torsdag 14. mars 2013

En liten genial sak!


BAC (Blootooth audio connector). Til 249,- kan du få denne lille herlige saken. Med en lasergravert logo, blir det en riktig så stilig sak. 

Klikk.no skrev følgende om en tilsvarende variant. En nesten helt genial Bluetooth-dings for trådløs musikk, med svært mange bruksområder.  Dokke den i en iPod/iPhone/iPad-høyttaler og dermed kunne bruke høyttaleren trådløst. Kommunikasjonen mellom iPod/iPhone/iPad og BAC går da via Bluetooth. Siden det går via Bluetooth åpner det dermed for bruk sammen med alle andre Bluetooth-enheter også, enten det er en Android-telefon eller -nettbrett, en PC eller Mac.

BAC er altså smart av mange grunner. Den gjør iDings-høyttaleren din trådløs, den vekker den til liv igjen om du har droppet iPhone og konvertert til Android, og den lar deg bruke høyttaleren med datamaskiner med Bluetooth. Den er også genial å bruke med iPad når du har en dokking som kun har plass til iPod eller iPhone, for eksempel Ozzo Transformer,

Den er også et billig alternativ om du ønsker å bytte ut høyttalerdokkingen med en trådløs AirPlay-høyttaler. Har du USB-inngang for iDingser på hjemmekino-receiveren, kan du plugge inn BAC der i stedet, via en vanlig Apple-kabel, og nyte trådløs musikk.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
I dag er det den 14.03, en herlig og flott dag. Allround-VM på skøyter 1991, menn ble arrangert på Thialf stadion i Heerenveen, Nederland 9. og 10. februar 1991. Det var 40 deltakere. Johann Olav Koss fra Norge ble verdensmester. Men viste du at på tredje plass på 10000 meter, der havnet Leo Visser, på tiden 14.03.