fredag 29. november 2013

Fredagstilbud på Black Friday


Så er det altså Black Friday. Usikker på hva det er, så kan det faktisk kobles opp mot mange forskjellige greier og hendelser, men for de fleste så tenker man automatisk på shopping. Black Friday (shopping), årlig handledag i USA og Canada, dagen etter Thanksgiving. Sikkert ikke lenge til dette fenomenet slår til i Norge heller, men enn så lenge, så kan man benytte seg av ulike tilbud på internett. Vi i Hero Profil, var for noen år siden i New York og opplevde Black Friday sånn live, for å si det sånn, det kan absolutt anbefales. Uansett farge sånn på en fredag, håper det blir en bra fredag og som vanlig, vi kjører på med et fredagstibud – perfekt for deg/dere som ikke er ferdig med julegaver til ansatte enda.

Nå begynner virkelig julen å nærme seg. Til etternølerne kan vi denne fredagen tilby den populære Baggy Winecoat i fargene Black leather look og Neon purple. Selges kun i hele kolli! Kolli: 4 stk.

Baggy Winecoat er en genial oppfinnelse og kamuflerer pappvinen på en morsom måte. Det er plass til en vanlig treliter med vin.  Kjekk å ha med seg på fest! Leveres i flotte gaveesker!

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:        
Black Friday er en årlig handledag med mange tilbud i USA og Canada, som finner sted dagen etter Thanksgiving. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpner ofte så tidlig som 03.00 eller tidligere, og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Fordi Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i november i USA, vil Black Friday finne sted mellom 23. og 29. november.

Enkelte hevder at uttrykket kom fra trafikkaos og eksosen som la seg over byen når titusener kjørte på juleshopping denne dagen. Andre mener derimot at «Black Friday» beskriver at handelen denne dagen bidrar til at mange butikker igjen går med overskudd – og dermed går fra røde til svarte tall i regnskapet. Dagen er også en viktig indikator på hvordan julehandelen kommer til å bli; den fungerer som et barometer på folks vilje til å bruke penger.

torsdag 28. november 2013

Stylus penn - Kampanje



Ok, vi kan si det sånn, kan liksom innrømme det med en gang, vi har en svakhet. Vi ække så veldig god på «twerking». Men det kan vi leve med, ikke så nøye, går greit at andre kan det bedre enn oss. Ikke sånn at det er «twerke» konkurranse hos oss hver fredag. Så syns vi at det ser bedre ut når andre gjør det. Veit du ikke hva «twerking» er, vel, det har vist blitt hot det nå, rumpa skal ristes liksom. Fortsatt usikker, kast deg over google og sjekk det ut.

Men en ting som er hot, praktisk og som man blir litt avhengig av, det er touch penn. Kampanje, faktisk helt frem til nyttårsaften, på Stylus penn. Gjør navigering på smartphone og tabs veldig enkelt. Samtidig som man slipper unna med fete fingermerker på skjermen. Har du først begynt å bruke en slik touch penn, ja så blir du faktisk hekta. Ute etter give aways produkter som er populært, jepp, da anbefaler vi et slikt produkt som dette.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Siden den første versjonen Pocket PC 2000 ble lansert har de fleste Windows Mobile-enheter blitt levert med en «stylus penn», som brukes til å skrive inn kommandoer ved å peke på den på skjermen

onsdag 20. november 2013

Trolley - synlighet på første klasse!

Ut på tur – aldri sur. Spesielt hvis man får med seg bagasjen når man er ute å reiser. En annen sak som ikke er så dumt når man skal på tur, er å ha noe å pakke i. Ofte er det svært fordelaktig om bagasjen også er lett å dra med seg. Koffert, eller en trolley er strålende når det kommer til eksponering av bedriften, uten å bruke en haug med penger! Flyplasser, bagasjebånd, ansatte som er ute å reiser, vel, muligens "verdens beste reklame plass". Så har også firmalogoen mulighet til å reise verden rundt, synlighet på første klasse.

Trolley 19 ”
Trollye 19” med 4 hjul, kodelås. Rommer 36L
Mål: H 57 cm, B 37 cm, D 24 cm.
Tilgjengelig i svart og sølv.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Flyplass er det sted hvor fly letter og lander, og er i tillegg et hvert område spesielt tilpasset luftfartøyers landing, avgang og bevegelser, herunder tilhørende anlegg som kan være nødvendige av hensyn til lufttrafikken og service for luftfartøyer, samt anlegg som er nødvendige for å betjene ervervsmessig flytrafikk.

tirsdag 19. november 2013

Dekanteringskaraffel - fantastisk tilbud ut uka!

De populære dekanteringskaraflene fra Menu er denne ukens tilbud. Varer til 22.11.2013 For mange årets julegave, spesielt for de som vet å nyte et godt glass vin. Alle leveres i flotte gaveesker!

En flott sak, som er fin å gi i gave, eller til en spesiell anledning. Etter at vinen har blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen. Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Karaffelen er svært enkel i bruk. Man fester bare karaffelen til flasken og flipper den – enkelt, effektivt og fritt for søl.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Dekantering vil si å fjerne bunnfall i en vin ved å forsiktig helle den mellom to beholdere, vanligvis fra vinflasken og over til en dekanter eller karaffel. Dekantering gjøres hovedsakelig med rødvin eller årgangsportvin.




onsdag 13. november 2013

NOVEMBERTILBUD


ALLE MARIUS ® PRODUKTER    

HALV PRIS!

Noe mer er det egentlig ikke å si. Bortsett fra at disse produktene anbefales. Så trenger du hjelp til noe, så er det bare å ta kontakt :-)





Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
November er årets ellevte måned og har 30 dager.
Av latinsk novem som betyr ni; november var romernes niende måned. Gammelt norsk navn på november var 'Slaktemåned', eller Gormåned (gór betød innvoller etter slakt).

Kulderekord –41,8 grader, Karasjok. Varmerekord 21,8 grader, Tafjord. Nedbørsrekord: 229,6 mm, Indre Matre Hordaland, den 26.11.1945 det var Norgesrekord for ett døgns nedbør.

Black Friday er en årlig begivenhet i USA og Canada som finner sted dagen etter Thanksgiving, og tradisjonelt er begynnelsen på sesongen for julehandel. Fordi Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i november i USA, forekommer dagen etter mellom 23. og 29. november.

fredag 8. november 2013

Fredagstilbud – Catamount skalljakke

Det er fredag, så hva skjer a. Synger gutta Jaa9 & OnklP. En kul sang, som går sin seiersgang på kontoret vårt hver fredag. Så da tenkte vi å smelle i gang med et fredagstilbud, ett veldig godt tilbud også. Fredag kuppet gjør du hos Hero Profil!

Designet for urban ytelse og hverdagens utfordringer, er Catamount et riktig valg av jakke når du ønsker å være stilig, men samtidig praktisk. Denne lette skalljakken holder deg beskyttet mot de verste regnskyllene, og er en perfekt følgesvenn til en fleece eller et annet varmt klesplagg. Catamount skalljakke er perfekt som “tredje lag”. Godt egnet for en sykkeltur gjennom byen eller stå på ski ned fjellsider. De sporty egenskapene i dette 100% “søm-teipede” produktet er forsterket med sølvfarget membran, glossy vanntett YKK glidelås og den praktiske ventilasjonen under armen.

Ytterstoff: 100% Polyester rib stop med tapede sømmer.
Foring: 8000/3000-membran
Farger: Sort
Sizes (M):
S / M / L / XL / XXL / XXXL
Sizes (F):
XS / S / M / L / XL

Veil: 1.199,-

Fredagstilbud: 699,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Fredag er ukas femte dag regnet fra mandag, slik det er anbefalt i den internasjonale standard, ISO 8601. I mange land er det den siste dagen i en normal skole- og arbeidsuke. Fredag er oppkalt etter Odins hustru, den norrøne gudinna Frigg, eller Frøya. Ifølge den romerske kalenderen er fredag Venus' dag (latin: dies Veneris).

I kristen tradisjon er fredagen forbundet med Kristi korsfestelse på langfredag. Derfor er fredagen i mange kristne kirker, eksempelvis Den ortodokse kirke, regnet som fastedag. I eldre norsk folketradisjon var fredag en ulykkesdag. I nyere tid er spesielt Fredag den 13. knyttet til overtro og frykt for uhell og ulykker.

Paradoksalt nok forteller eldre tradisjoner også at fredag var en god dag. Noen forklarer det med at fredag i førkristen tid var den norrøne guden Frøys dag. Frøy var fruktbarhetens gud og til hans ære ble det holdt fester.

torsdag 7. november 2013

Camelbak - Eddy

Vann er bra, faktisk helt toppen og skal være veldig bra for kroppen. Tisser du blankt, ja, da har du fått i
deg nok vann, det er liksom tommelfinger regelen. Her til lands, er vi jo såpass heldig at vi kan drikke rett fra springe, hender jo noen ganger at man faktisk får beskjed om å koke det først, grunnet diverse bakterier og greier, men stort sett og veldig ofte går det greit. Å drikke vann fra springen altså. Mange fordeler med å drikke vann og så er vel sånn veskebalanse viktige greier. Med Camelbak, denne ledende drikkeflasken på markedet som kommer i veldig stilig og trendy design, legger man tilrette for mer inntak av vann. Skal du ha det beste merke på markedet, da er dette produktet.

Camelbak drikkeflasker kommer fra 0,4l til 1l. 100% lekkasjesikre og enkel rengjøring. Camelbak`s drikkeflasker kommer med eget sugerør som er perfekt som sykkelflaske eller sportsflaske da du slipper å bøye hode og har full kontroll fremover! Camelbak har hele tiden fokusert på å være ledende hva angår teknisk innovasjon på drikkesystemer og drikkeflasker. Dette for å hele tiden tilby det siste innen systemer som er tilpasset en aktiv livsstil.

Camelbak - Eddy

  • Eddy drikkeflaske er sølsikker og gjør det enkelt å holde seg hydrert når du er på farten!
  • Ny, slank form som passer bra i hånden og de fleste koppholdere.
  • Livstidsgaranti.
  • Redesignet lokk og biteventil gi raskere gjennomstrømning av veske og økt holdbarhet.
  • Flip, Bite og SIP. Ingen tipping kreves (men mulig å fjerne sugerøret).
  • 100% BPA-Fri


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Drikke eller «en drikk» er vannbasert væske tilberedt for å inntas gjennom munnen (drikkes). I tillegg til å fylle det fysiologiske behovet for vann, har drikker kulturell betydning.
De aller fleste drikker inneholder vann, men i mange sammenhenger blir drikkevann i seg selv ikke regnet som en drikk. Alle dyr trenger vann for å overleve og vann har historisk vært livsviktig drikke for mennesker. Sett bort fra fett utgjør vann ca. 70 % av menneskekroppens vekt. Det er en nødvendig bestanddel i stoffskiftets prosesser og fingerer som løsemiddel for mange kroppslige løsningsstoffer.

onsdag 6. november 2013

Genser med god kvalitet!

Tiden er inne for å komplettere og oppgradere garderoben. Derfor har vi valgt ut et produkt, selvfølgelig med top notch kvalitet, behagelig å ha på seg og sist men ikke minst, det ser veldig bra ut. Med høye kvalitet fra en leverandør som har spesialisert seg på skjorter og klær. Gensere brukes jo mye og passer bra til stort sett alle plagg og anledninger. Anbefaler å gå for kvalitet, det lønner seg i lengden. Med en genser fra Ernst Alexis så er bedriften godt kledd i alle representasjonsituasjoner, gir et profesjonelt inntrykk, behagelig å ha på seg og gir det lille ekstra.

Genseren lagerføres i mange ulike farger, finnes i både 100 % bomull og merinoull. Lyst til å skille deg ut og gjøre noe annerledes, da er det greit å vite at man kan spesialprodusere plagget i andre farger.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gensere kan bæres av både kvinner, menn, voksne og barn. Det er et klesplagg som først og fremst skal varme og blir særlig brukt når det er kaldt. Gensere kan være strikket av garn laget av ulltråd, bomull, kunstfibre og annet.



fredag 1. november 2013

Fredagstilbud - krydderkverner

Det er fredag, så hva skjer a. Synger gutta Jaa9 & OnklP. En kul sang, som går sin seiersgang på kontoret vårt hver fredag. Så da tenkte vi å smelle i gang med et fredagstilbud, ett veldig godt tilbud også.

Flotte designer krydderkverner til all slags krydder! Med keramisk kvernverk, tre-topp og justerbar grovhetsgrad. H:29cm Ø:8cm

Veil pris: 379,- pr.stk.

TILBUD:

179,-pr.stk Eks. mva.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Saltenes viktigste egenskaper er:

  • De danner (salt)krystaller med regelmessig geometrisk form.
  • De har høyt smeltepunkt, og koker ikke uten å først ødelegges.
  • De er harde og sprø.
  • Mange løses lett i vann (fordi vannets polare molekyler trekker ionene fra hverandre), men ikke i organiske løsemidler.
  • De leder elektrisk strøm i smeltet form og oppløst i vann (i disse tilfellene er ionene frie til å bevege seg), men ikke i ren, fast form (da ionene er for fast bundet til plassene sine).