fredag 8. november 2013

Fredagstilbud – Catamount skalljakke

Det er fredag, så hva skjer a. Synger gutta Jaa9 & OnklP. En kul sang, som går sin seiersgang på kontoret vårt hver fredag. Så da tenkte vi å smelle i gang med et fredagstilbud, ett veldig godt tilbud også. Fredag kuppet gjør du hos Hero Profil!

Designet for urban ytelse og hverdagens utfordringer, er Catamount et riktig valg av jakke når du ønsker å være stilig, men samtidig praktisk. Denne lette skalljakken holder deg beskyttet mot de verste regnskyllene, og er en perfekt følgesvenn til en fleece eller et annet varmt klesplagg. Catamount skalljakke er perfekt som “tredje lag”. Godt egnet for en sykkeltur gjennom byen eller stå på ski ned fjellsider. De sporty egenskapene i dette 100% “søm-teipede” produktet er forsterket med sølvfarget membran, glossy vanntett YKK glidelås og den praktiske ventilasjonen under armen.

Ytterstoff: 100% Polyester rib stop med tapede sømmer.
Foring: 8000/3000-membran
Farger: Sort
Sizes (M):
S / M / L / XL / XXL / XXXL
Sizes (F):
XS / S / M / L / XL

Veil: 1.199,-

Fredagstilbud: 699,-

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Fredag er ukas femte dag regnet fra mandag, slik det er anbefalt i den internasjonale standard, ISO 8601. I mange land er det den siste dagen i en normal skole- og arbeidsuke. Fredag er oppkalt etter Odins hustru, den norrøne gudinna Frigg, eller Frøya. Ifølge den romerske kalenderen er fredag Venus' dag (latin: dies Veneris).

I kristen tradisjon er fredagen forbundet med Kristi korsfestelse på langfredag. Derfor er fredagen i mange kristne kirker, eksempelvis Den ortodokse kirke, regnet som fastedag. I eldre norsk folketradisjon var fredag en ulykkesdag. I nyere tid er spesielt Fredag den 13. knyttet til overtro og frykt for uhell og ulykker.

Paradoksalt nok forteller eldre tradisjoner også at fredag var en god dag. Noen forklarer det med at fredag i førkristen tid var den norrøne guden Frøys dag. Frøy var fruktbarhetens gud og til hans ære ble det holdt fester.