tirsdag 19. november 2013

Dekanteringskaraffel - fantastisk tilbud ut uka!

De populære dekanteringskaraflene fra Menu er denne ukens tilbud. Varer til 22.11.2013 For mange årets julegave, spesielt for de som vet å nyte et godt glass vin. Alle leveres i flotte gaveesker!

En flott sak, som er fin å gi i gave, eller til en spesiell anledning. Etter at vinen har blitt dekantert i den stilrene karaffelen vil nesten all vin vi nordmenn kjøper få en rundere og mer luksuriøs kvalitet. Dette skjer fordi vinen får tilført oksygen. Uavhengige tester utført av Eurofins, et av Europas ledende testlaboratorier når det gjelder forbrukervarer, viser at Menu’s New Norm Wine Breather er særdeles effektiv og puster inn store mengder mer luft i vinen enn konkurrerende produkter.

Karaffelen er svært enkel i bruk. Man fester bare karaffelen til flasken og flipper den – enkelt, effektivt og fritt for søl.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Dekantering vil si å fjerne bunnfall i en vin ved å forsiktig helle den mellom to beholdere, vanligvis fra vinflasken og over til en dekanter eller karaffel. Dekantering gjøres hovedsakelig med rødvin eller årgangsportvin.