torsdag 7. november 2013

Camelbak - Eddy

Vann er bra, faktisk helt toppen og skal være veldig bra for kroppen. Tisser du blankt, ja, da har du fått i
deg nok vann, det er liksom tommelfinger regelen. Her til lands, er vi jo såpass heldig at vi kan drikke rett fra springe, hender jo noen ganger at man faktisk får beskjed om å koke det først, grunnet diverse bakterier og greier, men stort sett og veldig ofte går det greit. Å drikke vann fra springen altså. Mange fordeler med å drikke vann og så er vel sånn veskebalanse viktige greier. Med Camelbak, denne ledende drikkeflasken på markedet som kommer i veldig stilig og trendy design, legger man tilrette for mer inntak av vann. Skal du ha det beste merke på markedet, da er dette produktet.

Camelbak drikkeflasker kommer fra 0,4l til 1l. 100% lekkasjesikre og enkel rengjøring. Camelbak`s drikkeflasker kommer med eget sugerør som er perfekt som sykkelflaske eller sportsflaske da du slipper å bøye hode og har full kontroll fremover! Camelbak har hele tiden fokusert på å være ledende hva angår teknisk innovasjon på drikkesystemer og drikkeflasker. Dette for å hele tiden tilby det siste innen systemer som er tilpasset en aktiv livsstil.

Camelbak - Eddy

  • Eddy drikkeflaske er sølsikker og gjør det enkelt å holde seg hydrert når du er på farten!
  • Ny, slank form som passer bra i hånden og de fleste koppholdere.
  • Livstidsgaranti.
  • Redesignet lokk og biteventil gi raskere gjennomstrømning av veske og økt holdbarhet.
  • Flip, Bite og SIP. Ingen tipping kreves (men mulig å fjerne sugerøret).
  • 100% BPA-Fri


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Drikke eller «en drikk» er vannbasert væske tilberedt for å inntas gjennom munnen (drikkes). I tillegg til å fylle det fysiologiske behovet for vann, har drikker kulturell betydning.
De aller fleste drikker inneholder vann, men i mange sammenhenger blir drikkevann i seg selv ikke regnet som en drikk. Alle dyr trenger vann for å overleve og vann har historisk vært livsviktig drikke for mennesker. Sett bort fra fett utgjør vann ca. 70 % av menneskekroppens vekt. Det er en nødvendig bestanddel i stoffskiftets prosesser og fingerer som løsemiddel for mange kroppslige løsningsstoffer.