onsdag 6. november 2013

Genser med god kvalitet!

Tiden er inne for å komplettere og oppgradere garderoben. Derfor har vi valgt ut et produkt, selvfølgelig med top notch kvalitet, behagelig å ha på seg og sist men ikke minst, det ser veldig bra ut. Med høye kvalitet fra en leverandør som har spesialisert seg på skjorter og klær. Gensere brukes jo mye og passer bra til stort sett alle plagg og anledninger. Anbefaler å gå for kvalitet, det lønner seg i lengden. Med en genser fra Ernst Alexis så er bedriften godt kledd i alle representasjonsituasjoner, gir et profesjonelt inntrykk, behagelig å ha på seg og gir det lille ekstra.

Genseren lagerføres i mange ulike farger, finnes i både 100 % bomull og merinoull. Lyst til å skille deg ut og gjøre noe annerledes, da er det greit å vite at man kan spesialprodusere plagget i andre farger.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gensere kan bæres av både kvinner, menn, voksne og barn. Det er et klesplagg som først og fremst skal varme og blir særlig brukt når det er kaldt. Gensere kan være strikket av garn laget av ulltråd, bomull, kunstfibre og annet.