torsdag 28. november 2013

Stylus penn - Kampanje



Ok, vi kan si det sånn, kan liksom innrømme det med en gang, vi har en svakhet. Vi ække så veldig god på «twerking». Men det kan vi leve med, ikke så nøye, går greit at andre kan det bedre enn oss. Ikke sånn at det er «twerke» konkurranse hos oss hver fredag. Så syns vi at det ser bedre ut når andre gjør det. Veit du ikke hva «twerking» er, vel, det har vist blitt hot det nå, rumpa skal ristes liksom. Fortsatt usikker, kast deg over google og sjekk det ut.

Men en ting som er hot, praktisk og som man blir litt avhengig av, det er touch penn. Kampanje, faktisk helt frem til nyttårsaften, på Stylus penn. Gjør navigering på smartphone og tabs veldig enkelt. Samtidig som man slipper unna med fete fingermerker på skjermen. Har du først begynt å bruke en slik touch penn, ja så blir du faktisk hekta. Ute etter give aways produkter som er populært, jepp, da anbefaler vi et slikt produkt som dette.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Siden den første versjonen Pocket PC 2000 ble lansert har de fleste Windows Mobile-enheter blitt levert med en «stylus penn», som brukes til å skrive inn kommandoer ved å peke på den på skjermen