fredag 28. februar 2014

Fredagstilbud: Menu Norm Wine Breather karaffel sett

Menu Norm Wine Breather er en vakker og praktisk vinkaraffel som samtidig lufter vinen på den beste måten, slik at du får en optimal smaksopplevelse. Settet består av en rødvinskaraffel og en for hvitvin som også avkjøler vinen.

Veil pris: kr 769,-
Tilbud: kr 449,- 

Alle priser eks mva. Frakt og eventuell logotering tilkommer.

Wine Breather og Cool Breather karaffel. Sett med 2 karafler.

En større vinopplevelse:
På under 2 minutter lufter Menus New Norm Vinlufter en flaske vin, slik at den er klar til servering – enten direkte fra karaffelen eller hell vinen ferdig luftet tilbake i orginalflasken og server fra denne.

Mål:
Wine Breather karaffel: Høyde 21 cm
Cool Breather karaffel: Høyde 29 cm
Materialer: Glass, rustfritt stål

Er man blant dem som foretrekker å skjenke en vin i glasset som har fått rundet av de skarpe kantene, må vinen tømmes på en karaffel og luftes først. Lufting demper syren og bitterheten i vinen og lar smaken og aromaen folde seg ut. Det er bare en liten hake ved det, at det tar minst 1–2 timer fra vinen blir helt over, til den er drikkeklar – og man er nødt til å servere vinen i karaffelen, hvis man da ikke orker besværet med trakt og spilte dråper for å helle den tilbake på flasken. Har man ikke tid og tålmodighet til det, er det verd å se nærmere på New Norm vinluftekaraffelen fra Menu.

Server i originalflasken
New Norm Vinlufter snur tingene opp ned og gjør det mulig å servere luftet, drikkeklar vin direkte fra originalflasken, slik at etiketten får lov til å fortelle sin historie. Hemmeligheten ligger i den unikke vinlufteren, som er oppfunnet av vineksperten Peter Ørsig. Vinlufteren plasseres i karaffelhalsen – og showet kan starte.
Snu den på hodet, luft den og server

Selve luftingen er utradisjonell, morsom og severdig, så gjestene vil sikkert nyte å se på. Flasken settes på bordet, og karaffelen kobles på flaskehalsen. Deretter er det bare å vende flasken forsiktig rundt og la vinen renne ned i karaffelen. Vinlufteren sprer vinen, slik at den plasker ned gjennom halsen, glir ned langs sidene og får størst mulig overflate. Vinen kan serveres i den stilrene karaffelen, med foretrekker man å sette den originale flasken på bordet, er det bare å vende den rundt igjen og la vinen renne tilbake i flasken!

Luftingen tar mindre enn 2 minutter, og på den tiden utvikler vinen seg like mye som den ville ha gjort på flere måneder i flasken. Det gir større smaksopplevelse, og som en ekstra bonus får man fornøyelsen av den spektakulære luftingsprosessen og mulighet til å servere den luftede vinen direkte fra flasken.

Dagens tirivia, sånn i tilfelle du lurte:
Karaffel er en flaskelignende beholder til skjenking av vin, brennevin, vann eller saft. Ordet kommer fra persisk "qarâbah". Karafler er oftest laget av glass, men betegnelsen brukes også om tilsvarende kar av keramikk og plast. Karafler er gjerne dekorert. I Norge har karafler av glass vært laget på glassverkene på Nøstetangen, Hurdal, Gjøvik, Hadeland og Magnor. Vår tids designere lager fortsatt nye former. I dag lages også karafler i plast.

torsdag 27. februar 2014

Kontorets dagligvare - Klebende notatblokk


Profileringsgaver er essensielt i forretningssammenheng. I kombinasjon med trykkmuligheter kan man tilpasse hver gave til et unikt produkt som man bruker hver dag. Gadgets er en fin ting, det finnes mange ulike gadgets og noen kan man rett og slett ikke klare seg uten. Post it lapper en noe mange fortsatt bruker, enkelt og effektiv. Stikkord, notater, formidling av beskjeder, osv, bruksområdene er mange.

Gjør noe litt mer ut av det. Lag en helt egen og unik klebende notatblokk. Profiler og synliggjør bedriften på dette populære produktet. Designet helt etter eget ønske. Som f.eks. logo, telefonnummer, nettadresse, mail, slogan, osv. Velg mellom 25, 50 eller 100 ark pr blokk. Det er også mulig å få notatblokkene i farger.

Pris eksempel:
600 stk klebende notatblokk, med 50 ark pr blokk, inklusive 2 farget logo – Kr 16,50 pr stk. Oppstart pr farge 520,-.


onsdag 26. februar 2014

Påskegave - Vin med egen vinetikett!

Vel OL er slutt, sånn game over, eller game, set and match. Perioden rett etterpå, sånn for mange, spesielt de som er glad i sport, er fylt med en sånn følelse av tomhet. Som et brått og brutalt brudd, uten forklaring. Hva skal man liksom fylle dagene med nå, hva skal man ta seg til, sånn what to do? En mulighet er jo å se alt i reprise, men som vanlig, som ekspertene sier, man må løfte hue og se fremover.  Jobbe seg igjennom det. Så ok, vi løfter hue og gleder oss til fotball VM, det blir top notch. Men før den tid, så er det tid for påske, en sånn kose tid. Så hva passer ikke bedre til påsken enn:

Vin med egen vinetikett til påske – en strålende gave til ansatte og gode forretningsforbindelser.

Dagens påske trivia, sånn i tilfelle du lurte:

Fordi påskehøytiden inneholder flere fridager, særlig i Norge, har påskeferien for mange blitt en tid for familiesamvær og reising. I Norge har utfart til «påskefjellet», det vil si til ski- og hytteferie i det norske høyfjellet, vært utbredt, særlig blant veletablerte grupper av befolkningen med tradisjon for og råd og mulighet til å reise. Den brune hudfargen man får etter lange utedager og soling i tynn høyfjellsluft og snerike omgivelser, kalles gjerne «påskebrun», mens den økte biltrafikken til og fra fjellet først og sist i ferien kalles «påsketrafikk». «Påskeføre» brukes vanligvis om skiføret i påsken, da sneen ofte er gammel, grov og kornete, våt om dagen og skarp om kvelden. De aller fleste feirer imidlertid «hjemmepåske», det vil si at de ikke reiser bort.

fredag 21. februar 2014

Påskeegg

PS! En idé kan være å legge oppi ett
personlig kort og hilsen, samt ønsker om en god påskeferie.
Påskeharen, er en harefigur som brukes som symbol og dekorasjon i den folkelige påskefeiringa i flere
vestlige land, særlig i forbindelse med leker med påskeegg. I blant annet Tyskland, Storbritannia og USA er det tradisjon for at barna på påskedagen leter etter ett eller flere påskeegg som påskeharen skal ha gjemt i hus eller hage. Slike påskeegg blir lagt ut av de voksne og var tidligere hønseegg dekorert med maling, men er nå oftest sjokoladeegg eller pappegg fylt med godteri.

En oppmerksomhet til de ansatte til påsken. Hero Profil har forslag på mange ulike påskeegg, som gjør det svært enkelt for deg å fungere som bedriftens påskehare. Påske er en høytid som mange også forbinder med god mat og påskeegg. Noe man kan kose seg med alene eller del med andre. En enkel og hyggelig måte å rette oppmerksomhet på, overfor de ansatte. Alle liker å bli sett og å få en oppmerksomhet. Her har du et eksempel:

Påskeegg med kvalitet, 23 cm langt egg, fylt med løs vekt og pose varianter.
Innhold:
Maiskuler 130 g
Smash 100 g
Anton Berg Mandelegg 100 g
Anton Brerg Marsipanegg 100 g
Løsvektpose søt 100 g
Løsvektpose sur 100 g

Pris: 199,- pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Påskeegg er flere forskjellige former for egg som blir brukt til mat og pynt i forbindelse med feiring av påske. Egget er så sterkt knyttet til påsken at nordmenn dobler forbruket av egg i påskeuken. I løpet av de fem påskedagene spiser nordmenn omtrent 21 millioner egg.[1] Eggene har røtter i både jødisk, kristen og hedensk tradisjon. Tradisjonelt har påskeeggene vært dekorerte andeegg, gåsegg og i Norge komhønseegg på gårdsbrukene rundt slutten av 1800-tallet. Påskeegg er i moderne tid i konkurranse med industrier som lager eggform av sjokolade, marsipan eller annet godteri og kartong- papier maché eller plastegg fylt med smågodt.

torsdag 20. februar 2014

Påskegave - Påskeyatzy

I 2014 kommer påskeuken litt senere enn i 2013. I fjor var påsken nokså tidlig, i år er den sein. Men, sånn er det. 13. april er Palmesøndag og allerede da er mange på vei til hytta med forventninger om hygge og samvær med kjære og kjente.

Påskeyatzy med logopåtrykk er en flott idé som giveaway produkt. Yatzy oppleves som en positiv og omtenksom gave - en grunn til fellesskap og hygge.

Komplette spill
Påskeyatzy leveres komplett med blokk, terninger og en blyant. Esken er laget i miljøvennlig PP og trykkes CMYK tørroffset.

Velg design
Vi har laget 2 ferdige design. Her kan vi enkelt plassere logo i 4 farger i front. Ønskes et eget design på esken, så er også det mulig.

Gode priser
Vår tørroffset gjør oss meget dyktige på pris ved trykk på PP-plast. Kontakt oss for mer informasjon.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Kirkemøtet i Nikea i 325 bestemte at påskedag skulle være første søndag etter første fullmåne etter 21. mars, noe den norske kirke også forholder seg til fortsatt, og datoen varierer dermed innenfor perioden 22. mars (1818 og 2285) til 25. april (1943 og 2038). Denne beregningsmåten kalles påskeformelen. Påskedag falt på 31. mars i 2013 og faller på 20. april i 2014, 5. april i 2015 og 27. mars i 2016.

onsdag 19. februar 2014

Trening – Den perfekte treningshansken!


Den perfekte treningshansken, behagelig å ha på seg og komplimenterer treningstøyet. Med denne hansken er du godt rustet til trening i all slags vær. Blir det for varmt, er det enkelt å legge de i en lomme, f.eks. i jakken, uten at de tar for stor plass. Har du først prøvd denne på, kommer du aldri til å ta i bruk noen andre hansker når du skal trene.

Thermal Run Glove
Varm løpe hanske i lett vindavstøtende fleece med børstet innside for ekstra varme. Myk og komfortabel fleece, ergonomisk passform og elastisk materiale.

Pris pr stk: 159,- eks mva. Logotering og frakt tilkommer.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Hansker er klesplagg til å ha på hendene som har rom til alle fingrene, noe som skiller dem fra votter. Hansker som er laget i et tynnere stoff kalles vanter.
Hansker fins av ulike slag og brukes mest til beskyttelse mot kulde. Noen typer av hansker brukes til pynt. Materialer kan være ull, bomull, silke, skinn, pels, tekstiler og i våre dager også forskjellige kunststoffer. Til riddertidens rustninger brukte man vanligvis jernhansker.


tirsdag 18. februar 2014

Jakke - Craft Wind Protection Vindjakke

Kommer i dame og herre modell. Lett jakke i vind- og vannavstøtende materiale med teipede sømmer i
utsatte områder. Avtakbar hette, funksjonelle lommer og justerbare mansjetter.

Produktnavn: Craft Wind Protection
Størrelser: S-XXL
Varemerke: Craft

Antall og priser

-9 1,119 NOK
10 + 1,063 NOK
25 + 1,007 NOK

Priser eks mva. Trykk og frakt tilkommer.

onsdag 12. februar 2014

Silikon klokke


Klokke er en strålende ting, brukes til mye. Tid, differanser, avstander er noen ting som er viktig i OL om dagen. Der hvor klokken og tid blant annet er noe man kjemper mot, er det ofte en fordel å være tidlig ute, sånn litt først. Mens andre kjempe er kamp mot klokka for å komme i form, sånn til riktig tid. Uansett, alltid greit å kunne klokka. Samtidig er det også en litt sånn kul og annerledes giveaway sak. Så ute etter noe som ikke alle andre har. Vel dette er en bra sak.

Silikon klokke!
Stilige og tøffe klokker, som gir blikkfang og popularitet. Klokker i friske farger, med stilige detaljer gir et tøft helhets inntrykk. Mulighet for trykk på urskiven eller lasergravering på baksiden av klokken.

Pris eksempel ved 25 stk - kr 108,- eks mva. 1 farge trykk er inkludert.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Kostas Filippidis (gresk: Κώστας Φιλιππίδης; født 26. november 1986 i Athen) er en gresk stavhopper. Han tente OL-ilden ved sommer-OL 2004, og etter at han ble tatt for doping i 2007 ble han utestengt fram til februar 2009. Hans fremste medalje til nå er gull ved Middelhavslekene 2005, men han har også en fjerdeplass fra VM i friidrett innendørs 2010.

tirsdag 11. februar 2014

Treningstøy - Craft Flow Jacket


Craft Flow Jacket kommer i dame og herre modell. Lett jakke med vindbeskyttende materiale framme og elastisk fleece bak. Ergonomisk formede armer. Fleece bak for ekstra ventilasjon. To lommer.
Materiale: Lett polyester materiale med vindbeskyttelse, vannavstøtende funksjoner, god fukttransport og super mekanisk stretch for full support av anatomien av den bevegende kroppen.

Kvalitet: 100% Pes
Gramvekt: 115 g/m2
Størrelser: XS – XXL
Varemerke: Craft

ANTALL & PRIS
1-9 799 NOK
10 + 759 NOK
25 + 719 NOK

Priser eks mva. Logotering og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Langrenn under Vinter-OL 2010, som var i Vancouver, ble Norge beste nasjon. 9 medaljer totalt, fordelt på 5 Gull, 2 Sølv og 2 Bronse.

mandag 10. februar 2014

Dunjakke: Bruce Down Sweat – sånn OL tilbud!

OL er i gang, OL er bra, liker OL. Mange pleier å få med seg det meste av de tingene som skjer, og det er vel den gang, sånn hvert fjerde år, hvor curling er skikkelig hot, sånn yey. Medalje fangsten er i gang og i følge wikipedia og en kjapp oversikt over medaljefangstoversikten, så ser man at Norge troner øverst over antall medaljer som er innhentet. Som en viss langrennsløper ville poengtert, langt foran svenskene. Så da kan vi anta, litt sånn basert på tidligere OL resultater, at det vil komme enda flere medaljer enn det som er til nå. Mange kule dager som venter i OL altså. Sånn innimellom, så kan det også være lurt å ta seg en tur ut og få seg litt luft. Da kan en jakke komme godt med, her kommer et meget godt OL tilbud. Tilbudet varer helt til OL ilden slukkes!

Dunjakke: Bruce Down Sweat 
Veil pris: 1360,- eks mva.
Tilbud: 999,- eks mva.
Eventuell logotering og frakt tilkommer.

Ultralett dunjakke. Yttermateriale i vindtett, tynn nylon. Minimalistisk design med to frontlommer og brodert merke på brystet. Materiale: Shell og fôr 100% polyamid (nylon) med DWR. Fylling: 100% anddun, 650 bæreevne. Størrelser: S-M-L-XL-XXL

Dagens OL trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lekene ble første gang arrangert i Chamonix i Frankrike i 1924, men da hadde man allerede avholdt konkurranser i vinteridretter under de olympiske sommerlekene i London i 1908 (kunstløp) og Antwerpen i 1920 (kunstløp og ishockey).

tirsdag 4. februar 2014

Refleksklips

De kommer i mange forskjellige og ulike varianter og fasonger. Lange, tynne, runde, trekantet, harde, myke, egen design og en haug med andre varianter til. Vi snakker selvfølgelig om refleks. Et veldig praktisk og svært så nyttig produkt. Her snakker vi om høy bruksverdi. Alltid behov for det, spesielt når det er mørkt. Som det jo er i disse dager, sånn om kvelden, og tar vi ikke for hardt i, så kan vi garantere at det ved en senere anledning også vil dukke opp mørke kvelder ved en senere anledning. Går i syklus det der vøtt. Enkle produkter, lav pris, høyt antall, stor brukergruppe, hm, kunne jo passet bra som sånn giveaway sak da :-)

Refleksklips

Disse smarte refleksklipsene er lett å få plass i jakkeermet, lommen eller bak på jakken. Reflekterer lys veldig godt, og er en perfekt giveaway som alle kan bruke!

Ikke glem at en refleks er en forbruksvare som mister noe av sin refleksjonsevne etter et par sesonger, så benytt anledningen til å kjøpe en ny billig livsforsikring!

Finnes i blått, rødt, svart eller hvit.
Mål: 79 x 33 mm. Maks trykkflate: 67 x 27 mm.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Rød refleks
Når lys fra ett punkt i et ellers mørkt rom treffer et øye med stor pupill, vil lyset som samles på netthinnen også sendes tilbake, slik at hvis vi ser på øyet fra nesten samme retning som lyset kommer fra, vil vi se et rødt lys der vi vanligvis ser det sorte i pupillen i midten av øyet.

Dette brukes til undersøkelser på helsestasjonen for å utelukke en sjelden kreftsykdom på netthinnen. Ved katarakt (grå stær), når øyets linse blir matt, vil vi ikke se rød refleks. Ved endel tilstander med puss eller uklarheter i øyets væske vil også rød refleks bli borte. Når vi kjører bil i mørke kan vi se dyr på langt hold som små lyspunkter som er rød refleks fra øynene.

mandag 3. februar 2014

Smart kjølekurv!


Innimellom, sånn, når jeg tenker etter, så finner jeg ut at jeg burde tenkt før. For det er vel sånn at etterpåklokskap er den mest eksakte vitenskap i Norge. Da hender det ofte at jeg finner ut at, ja noe slikt skulle jeg gjerne hatt. Som for eksempel en kjølebag, kjølekurv eller veske, alt etter som. For det er jo en svært så praktisk sak å ha med seg på stranden eller andre steder, på litt varme sommerdager. Så kanskje jeg skal kjøpe inn en sånn til sommeren, så er jeg og kidsa klar for en varm og herlig sommer. Så er jeg i tillegg litt sånn i forkant, liksom før!

YELLOWSTONE BASKET
Smart kjølekurv i polyester (600D). Har en stålramme av aluminium som gjør den stabil. Modellen er ekstra høy for å kunne ha stående f.eks. en 1,5 L PET-flaske. En ekstra tykk konstruksjon som gjør at den holder kulden bedre. Lomme på langsiden og ett hull for bag-in-box på kortsiden.

Farger: Sort, oransje, blå, lime og navy
Størrelse: 46 x 33 x 29 cm



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sommer er den lyseste og mildeste av de fire årstidene. Om sommeren er blomstringa og veksten i naturen på sitt kraftigste, og perioden følger etter våren og avløses av høsten.