tirsdag 4. februar 2014

Refleksklips

De kommer i mange forskjellige og ulike varianter og fasonger. Lange, tynne, runde, trekantet, harde, myke, egen design og en haug med andre varianter til. Vi snakker selvfølgelig om refleks. Et veldig praktisk og svært så nyttig produkt. Her snakker vi om høy bruksverdi. Alltid behov for det, spesielt når det er mørkt. Som det jo er i disse dager, sånn om kvelden, og tar vi ikke for hardt i, så kan vi garantere at det ved en senere anledning også vil dukke opp mørke kvelder ved en senere anledning. Går i syklus det der vøtt. Enkle produkter, lav pris, høyt antall, stor brukergruppe, hm, kunne jo passet bra som sånn giveaway sak da :-)

Refleksklips

Disse smarte refleksklipsene er lett å få plass i jakkeermet, lommen eller bak på jakken. Reflekterer lys veldig godt, og er en perfekt giveaway som alle kan bruke!

Ikke glem at en refleks er en forbruksvare som mister noe av sin refleksjonsevne etter et par sesonger, så benytt anledningen til å kjøpe en ny billig livsforsikring!

Finnes i blått, rødt, svart eller hvit.
Mål: 79 x 33 mm. Maks trykkflate: 67 x 27 mm.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Rød refleks
Når lys fra ett punkt i et ellers mørkt rom treffer et øye med stor pupill, vil lyset som samles på netthinnen også sendes tilbake, slik at hvis vi ser på øyet fra nesten samme retning som lyset kommer fra, vil vi se et rødt lys der vi vanligvis ser det sorte i pupillen i midten av øyet.

Dette brukes til undersøkelser på helsestasjonen for å utelukke en sjelden kreftsykdom på netthinnen. Ved katarakt (grå stær), når øyets linse blir matt, vil vi ikke se rød refleks. Ved endel tilstander med puss eller uklarheter i øyets væske vil også rød refleks bli borte. Når vi kjører bil i mørke kan vi se dyr på langt hold som små lyspunkter som er rød refleks fra øynene.