onsdag 12. februar 2014

Silikon klokke


Klokke er en strålende ting, brukes til mye. Tid, differanser, avstander er noen ting som er viktig i OL om dagen. Der hvor klokken og tid blant annet er noe man kjemper mot, er det ofte en fordel å være tidlig ute, sånn litt først. Mens andre kjempe er kamp mot klokka for å komme i form, sånn til riktig tid. Uansett, alltid greit å kunne klokka. Samtidig er det også en litt sånn kul og annerledes giveaway sak. Så ute etter noe som ikke alle andre har. Vel dette er en bra sak.

Silikon klokke!
Stilige og tøffe klokker, som gir blikkfang og popularitet. Klokker i friske farger, med stilige detaljer gir et tøft helhets inntrykk. Mulighet for trykk på urskiven eller lasergravering på baksiden av klokken.

Pris eksempel ved 25 stk - kr 108,- eks mva. 1 farge trykk er inkludert.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Kostas Filippidis (gresk: Κώστας Φιλιππίδης; født 26. november 1986 i Athen) er en gresk stavhopper. Han tente OL-ilden ved sommer-OL 2004, og etter at han ble tatt for doping i 2007 ble han utestengt fram til februar 2009. Hans fremste medalje til nå er gull ved Middelhavslekene 2005, men han har også en fjerdeplass fra VM i friidrett innendørs 2010.