fredag 21. februar 2014

Påskeegg

PS! En idé kan være å legge oppi ett
personlig kort og hilsen, samt ønsker om en god påskeferie.
Påskeharen, er en harefigur som brukes som symbol og dekorasjon i den folkelige påskefeiringa i flere
vestlige land, særlig i forbindelse med leker med påskeegg. I blant annet Tyskland, Storbritannia og USA er det tradisjon for at barna på påskedagen leter etter ett eller flere påskeegg som påskeharen skal ha gjemt i hus eller hage. Slike påskeegg blir lagt ut av de voksne og var tidligere hønseegg dekorert med maling, men er nå oftest sjokoladeegg eller pappegg fylt med godteri.

En oppmerksomhet til de ansatte til påsken. Hero Profil har forslag på mange ulike påskeegg, som gjør det svært enkelt for deg å fungere som bedriftens påskehare. Påske er en høytid som mange også forbinder med god mat og påskeegg. Noe man kan kose seg med alene eller del med andre. En enkel og hyggelig måte å rette oppmerksomhet på, overfor de ansatte. Alle liker å bli sett og å få en oppmerksomhet. Her har du et eksempel:

Påskeegg med kvalitet, 23 cm langt egg, fylt med løs vekt og pose varianter.
Innhold:
Maiskuler 130 g
Smash 100 g
Anton Berg Mandelegg 100 g
Anton Brerg Marsipanegg 100 g
Løsvektpose søt 100 g
Løsvektpose sur 100 g

Pris: 199,- pr stk, eks mva. Frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Påskeegg er flere forskjellige former for egg som blir brukt til mat og pynt i forbindelse med feiring av påske. Egget er så sterkt knyttet til påsken at nordmenn dobler forbruket av egg i påskeuken. I løpet av de fem påskedagene spiser nordmenn omtrent 21 millioner egg.[1] Eggene har røtter i både jødisk, kristen og hedensk tradisjon. Tradisjonelt har påskeeggene vært dekorerte andeegg, gåsegg og i Norge komhønseegg på gårdsbrukene rundt slutten av 1800-tallet. Påskeegg er i moderne tid i konkurranse med industrier som lager eggform av sjokolade, marsipan eller annet godteri og kartong- papier maché eller plastegg fylt med smågodt.