mandag 10. februar 2014

Dunjakke: Bruce Down Sweat – sånn OL tilbud!

OL er i gang, OL er bra, liker OL. Mange pleier å få med seg det meste av de tingene som skjer, og det er vel den gang, sånn hvert fjerde år, hvor curling er skikkelig hot, sånn yey. Medalje fangsten er i gang og i følge wikipedia og en kjapp oversikt over medaljefangstoversikten, så ser man at Norge troner øverst over antall medaljer som er innhentet. Som en viss langrennsløper ville poengtert, langt foran svenskene. Så da kan vi anta, litt sånn basert på tidligere OL resultater, at det vil komme enda flere medaljer enn det som er til nå. Mange kule dager som venter i OL altså. Sånn innimellom, så kan det også være lurt å ta seg en tur ut og få seg litt luft. Da kan en jakke komme godt med, her kommer et meget godt OL tilbud. Tilbudet varer helt til OL ilden slukkes!

Dunjakke: Bruce Down Sweat 
Veil pris: 1360,- eks mva.
Tilbud: 999,- eks mva.
Eventuell logotering og frakt tilkommer.

Ultralett dunjakke. Yttermateriale i vindtett, tynn nylon. Minimalistisk design med to frontlommer og brodert merke på brystet. Materiale: Shell og fôr 100% polyamid (nylon) med DWR. Fylling: 100% anddun, 650 bæreevne. Størrelser: S-M-L-XL-XXL

Dagens OL trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lekene ble første gang arrangert i Chamonix i Frankrike i 1924, men da hadde man allerede avholdt konkurranser i vinteridretter under de olympiske sommerlekene i London i 1908 (kunstløp) og Antwerpen i 1920 (kunstløp og ishockey).