Nok en helg står for tur, tia flyr og det er faktisk den siste helgen i september. Har du planer om lystig lag, venner på besøk, gode middagsretter eller kun herlig avslapning. Ett glass med rødvin kan være et godt selskap i en sådan stund. Hero Profil har et forslag, som bør være et must til enhver vinflaske. BLADE WINE TOOLS - bring out the best in your wine. Levert fra Menu.
Alternativ
1
TWIST CORKSCREW
DECANTING POURER
Pris: 279,- eks mva
Alternativ 2
TWIST CORKSCREW
DECANTING POURER
WAITERS CORKSCREW
VACUUM PUMP
Pris: 449,- eks mva
Om du nyter et glass rødvin alene eller sammen med andre, om det er finere viner eller ei,
godt designet vin verktøy er en nødvendighet for et hvert kjøkken. Den Blade-serien inkluderer en kelner
korketrekker, en ergonomisk vri korketrekker, en vakuumpumpe og en lufting dekanterings
pourer. Gjør at det slippes mer oksygen til vin, noe som gjør at middelmådig
vin smaker bedre.
Dagens trivia:
Det er 340 dager igjen av året. Det betyr at det er nok av
dager som man kan få besøk på. På wikipedia kan man lære følgende, når det
gjelder servering av rødvin:
Rødvin kan drikkes alene, men er vanlig som matvin.
Tidligere mente man at rødvin kun skulle serveres til rødt kjøtt, -som lam-,
storfe- og kalvekjøtt. I dag er det også akseptert at man kan servere rødvin
til fisk. En klassiker her er rødvin til juletorsken. Det er allmenn enighet om
at forskjellige typer rødvin passer til forskjellige typer matretter. Stort
sett krever lett mat, en lett vin og tung mat en vin med litt mer tyngde.
Vi har fem smaksanser på tungen, og disse må taes hensyn til
når det gjelder mat og vin i kombinasjon. Retter med mye syre må ha en vin med
syrlighet, og retter med salt trenger litt sødme. Vin og mat må balanseres, og
ingen av dem må overdøve den andre i smak.