tirsdag 9. september 2014

Rubiks Twist - artig giveaway produkt!


Rubiks Twist 
Fyr opp kreativiteten med denne dreibare utfordringen med ubegrenset puslespill figurer ... 

Start å vri og vende, og se fantastiske figurer ta form. Vri en slange om til en svane ... et balltre om til en ball ... en skilpadde om til en hund, alt med bare noen få vendinger og din fantasi. Oppfunnet av Erno Rubik selv. 

Tilbyr totalt 72 etiketter med trykk. Tilgjengelig også i Mini-versjon. 

Størrelse: total lengde på 405mm 
Beskyttet varemerke.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Ernő Rubik (født 13. juli 1944 i Budapest) er en ungarsk oppfinner, skulptør og professor i arkitektur. Han er mest kjent for å ha oppfunnet det mekaniske puslespillet Rubiks kube i 1974.

Rubiks far var flyingeniør under andre verdenskrig og hans mor var en poet. Han fullførte i 1967 studier ved universitetet i Budapest som arkitektonisk ingeniør. Fra 1971–1975 fikk han jobb som arkitekt, men han gikk tilbake til Moholy-Nagy universitetet for kunst og design og ble senere professor. Han giftet seg i 1977 og fikk en datter i 1978 som heter Anne Rubik.

På 80-tallet ble han redaktør for bladet ...És játék (...og spill). I 1983 grunnla han Rubik Stúdió der han designer spill også den dag i dag. Han ble president for Det ungarske ingeniørakademiet i 1990. I dag lager han videospill ved Rubik Stúdió.