onsdag 10. september 2014

Langrennsjakke & bukse fra Craft!

Sikkert mange som gleder seg til å få ski på beina igjen. Kaste seg ut i løypene enten i klassisk stil, fristil eller kanskje en kombinasjon av begge. Bevege seg kattemykt i glidende fiskebein, padling, dobbeldans, enkeldans eller friskøyting, håndterer du disse tingene, ja da antar vi at det går unna. Så lenge du ikke har is i rubben. Det er vist kjipe greier.  En annen ting som er viktig, er utstyret, sånn når det gjelder bekledning. Her har du to plagg som passer ypperlig til langrenn.

Craft Flow Langrennsjakke
Lett jakke med vindbeskyttende materiale framme og elastisk fleece bak. Ergonomisk formede armer, fleece bak for ekstra ventilasjon, to lommer.
Materiale: Lett polyester materiale med vindbeskyttelse, vannavstøtende funksjoner, god fukttransport og super mekanisk stretch for full support av anatomien av den bevegende kroppen.

Produktnavn: Craft Flow Jacket Herre
Kvalitet: 100% Pes
Gramvekt: 115 g/m2
Varemerke: Craft

ANTALL PRIS
10 + 673,00 NOK
25 + 614,00 NOK
50 + 583,00 NOK
100 + 547,00 NOK
250 + 493,00 NOK

Craft Flow Langrennsbukse
Lett bukse med vindbeskyttende materiale framme og elastisk fleece bak. Ergonomiskt passform, glidelås nederst på sidene, fleece bak for ekstra ventilasjon.
Materiale: Lett polyester materiale med vindbeskyttelse, vannavstøtende funksjoner, god fukttransport og super mekanisk stretch for full support av anatomien av den bevegende kroppen.

Produktnavn: Craft Flow Pant
Kvalitet: 100% Pes
Gramvekt: 115 g/m2
Varemerke: Craft

15 + 471,00 NOK
25 + 430,00 NOK
50 + 408,00 NOK
100 + 383,00 NOK
250 + 345,00 NOK


Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Langrennski er typisk 2 meter lange, 5-6 cm brede og 0,5-2 cm tykke, og har et spenn, dvs. er krummet oppover på midten. Spennet er for at en skal kunne ha på festesmurning i midtpartiet og derved få feste ved løp i motbakke uten at gliden skal reduseres for mye når en glir bortover og nedover. Spennet må være tilpasset skiens lengde og skiløperens tyngde. Foran har skien en tupp som skal hindre at skien graver seg ned i løs snø.

I tillegg til ski har langrennsløperen to staver som bidrar til fremdrift og gir støtte ved renning unnabakke. Skistaven har en trinse nederst som er en ring eller skive som skal hindre eller begrense staven i å trenge ned i snøen. Nederst er også en spiss som skal gi feste i snøen. Øverst har staven et håndtak og en håndreim som gir et godt grep. Skiskoene (skistøvlene) festes til skiene med bindinger. Det finnes flere typer ski, bindinger og sko. Her skilles det først og fremst mellom klassisk stil og skiskøyting.