tirsdag 9. september 2014

Gravity kjele fra Eva Solo



Gravity kjele fra Eva Solo, designet av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Gravity kjelene har flere smarte funksjoner som gjør matlagingen både enklere og morsommere. Det skal være enkelt å lage mat, lett som plett og det skal gå raskt.

Gravity kjele er laget av rustfritt stål med Slip-let ®- belegning noe som gjør at du ikke behøver like mye fett som vanlig. En annen fordel er at kjelen er enklere å rengjøre. Håndtakene er alltid kalde og bunnen garanterer optimal varmefordeling. Det er en praktisk innvendig litermål, og pannens bunn er 6,2 mm tykk. Kjelens lokk er laget av silikon og har mange praktiske funksjoner, en innebygd dampventil som sikrer at maten ikke koker over, integrert sil som gjør det enkelt å tømme vann av pastaen, potetene og annet.

Lokket kan plasseres på kjelens kant så slipper du å få saus og vann på kjøkkenbenken. Glassvinduet i lokket gjør at du alltid kan se hva som er i gryta og i lokket finnes også en sil som gjør det lett å helle av vannet. En kjele med god kvalitet som holder lenge og ett bra verktøy som gjør matlagingen morsommere. Gravity-serien er dessuten lett å stable og tar derfor minimalt med plass i kjøkkenskapet.

Kombiner gjerne gryten med kjøkkenredskapene i samme serie for å få flere smarte funksjoner.

Tilgjengelig i forskjellig størrelser og i fargene rød eller sort. Ta kontakt og vi hjelper deg med de spørsmålene du har.



Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gryte er et begrep som kan ha flere betydninger, eksempelvis:

Gryte – et kokekar
Gryte – en matrett tilberedt i gryte (gryterett)
Gryte – en forsenkning i terrenget