tirsdag 2. september 2014

Rubiks kube - gir god synlighet!


Med seks flater og 54 utskrivbare seksjoner, er Rubiks 3 × 3 det ideelle produktet for din branding og bedriftsprofilering. Kubens grunnfarge kan være enten svart eller hvitt. 

Design produktet fritt etter eget ønske, med bilder, tekst, slogan, logoer eller en kombinasjon av alle delene. Rubiks kube er noe som garantert gir synlighet på et skrivebord. 

Størrelse: 57x57x57mm


Dagnes trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Rubiks kube er et mekanisk puslespill oppfunnet i 1974, av den ungarske skulptøren og arkitekturprofessoren Ernő Rubik. Det er en plastikkube som finnes i mange forskjellige varianter.

3-kuben er bygget av 26 mindre kuber (tolv kanter og åtte hjørner) pluss en kjerne, og har 9 ruter på hver av de 6 sidene, noe som gir den 54 ruter tilsammen. Rutene har 6 forskjellige farger, som er fordelt på 9 ruter hver. Alle de 26 små-kubene på ytterflatene kan flyttes i forhold til hverandre, med unntak av kubene i midten på sideflatene, som sitter fast i likhet med den i sentrum. Målet med puslespillet er å flytte på sidene, slik at hver side kun består av ruter med én farge.