fredag 31. mai 2013

Håndkle


Hva nytt kan sies om håndkle, det meste vet du sikkert fra før. Men viste du at håndkle har en egen dag? Ikke det, vel altså den feires årlig den 25. mai. Når man tenker over det, så er det faktisk mye man bruker håndkle til og de kommer i mange varianter, størrelser og fasonger. Men det du muligens ikke viste, er at det finnes mange ulike måter å logotere en håndkle på, faktisk veldig mange. Så nå vet du det også :-)

PALM BEACH - Strandhåndkle i klassiske fager. Størrelse: 100 x 150 cm, Material: 100 % bomull. Vekt: 400 gr/m2.

BAYPOINT - Håndkle i klassiske farger. Størrelse: 50 x 70 cm Material: 100 % bomull. Vekt: 400 gr/m2.

Ta kontakt, så hjelper vi deg med antall, plassering av logo og fargevarianter.

Dagens trivia, litt sånn kulturell betydning, i tilfelle du lurte:
Innenfor sporten boksing og andre kampsporter kan en sekundant kaste inn et håndkle på arenaen som et signal for at hans utøver ønsker å trekke seg eller overgi seg fra kampen. Herfra kommer uttrykket «å kaste inn håndkleet», som innebærer at man «gir opp». Uttrykket må ikke forveksles med «å kaste inn hansken», som betyr at man utfordrer en annen til duell eller tvekamp.

I den engelske satire- og science fiction-serien Haikerens guide til galaksen av Douglas Adams har håndklær en sentral rolle innenfor romfartsjargongen. Uttrykket «å vite hvor man har håndkleet» innebærer at man er en person som vet å ta vare på seg selv. Den såkalte håndkledagen stammer fra denne serien, og feires årlig den 25. mai til minne om forfatterens bortgang i 2001.

torsdag 30. mai 2013

Koffert til sommerferien!

Tia flyr og straks er det tid for sommerferie, en tid som også er den dyreste tiden å reise på. Mange reiser bort, ettersom behovet for sol sammenhengende i mange dager er en svært viktig faktor. Pakking er en viktig del i reise opplegget. Noe man ikke alltid tenker over er at det er en maks grense når det gjelder antall kilo. Som medfører litt småkjeft fra de som sjekker passasjerene inn og at man må ty til midlertidige løsninger. Er ikke alltid så kult å sende undertøy og andre klesplagg i en plastikkpose som er ment for barnevogner. Uansett, plastikkposen kommer jo frem den også.

Kofferter er en sak vi har mange alternativer på, så også i forskjellige prisklasser. Men, skal du først kjøpe dette som gave til de ansatte eller andre, så bør du være mer opptatt av kvalitet en pris. Ofte så er det jo slik at det er de ansatte som skaper resultater i en bedrift, da er dette et meget dårlig sted å spare inn penger på.

Ukas koffert er laget i polycarbonat, størrelse 500x370x260 mm, vekt 3,7 kg, 4 hjul, TSA lås og kommer i fargene grå og svart. En meget praktisk koffert som er svært lett å håndtere. Pris ca 1200,- eks mva, eventuell logotering og frakt tilkommer.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Koffert er en stiv, eskelignende veske med hengslet lokk, lås og håndtak, som først og fremst brukes til oppbevaring og transport av bagasje under reiser. Størrelsen kan variere, men kofferter er sjelden større enn ca. 1,2 x 0,8 x 0,4 meter, siden de ellers blir uhåndterlige under reisen. «Amerikakoffert» eller trunk var større, men da vanligvis med håndtak i kortsidene slik at de kunne bæres av to personer.

tirsdag 28. mai 2013

Polo shirt med kvalitet

En sak som man stadig kan diskutere, snakke om og en sånn grei sak som man alltid kan innlede en samtale med, er været. Alle er opptatt av det, gjengangerne er at regn er noe herk, snø er ok på vinteren, uvær er ikke noe særlig og alle digger varmen. Men når det først er varmt, huff så varmt det er. Alle årstider har sin sjarm, men mindre klær på kroppen, en sol som steker, en skyfri himmel, solbriller på, jordbær og masse is. Nja, det er ikke så dumt.

Tiden er inne for å komplettere og oppgradere garderoben. Derfor har vi valgt ut et produkt, selvfølgelig med top notch kvalitet, behagelig å ha på seg og sist men ikke minst, det ser veldig bra ut. POLO SHIRT i god kvalitet, myk 100 % bomull. Med høye kvalitet fra en leverandør som har spesialisert seg på skjorter og klær. Lagerføres i svart og marine. Det er faktisk muligheter for spesialproduksjon av plagg i farger som normalt ikke lagerføres, bare så du vet det.

Straks tid for sommer, da er dette et enkelt og lett plagg, samtidig som det også ser veldig fint ut. Og er det sånn at du er ute etter kvalitet, vel, da er dette produktet midt i blinken for deg. Når alt kommer til alt, så er det kvalitet som gjelder.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
17. mai
Høyeste temperatur: 28,6 ºC 17. mai 1960 i Melsomvik, Vestfold
Laveste temperatur: –20,9 ºC 17. mai 1909 på Finse, Hordaland

24. desember
Høyeste temperatur: 17,2 ºC 24. desember 1942 i Tafjord, Møre og Romsdal
Laveste temperatur: –43,9 ºC 24. desember 1919 i Karasjok, Finnmark
Største døgnnedbør: 107,0 mm 24. desember 1933 i Eide, Møre og Romsdal

mandag 27. mai 2013

Sommergave til hele familien


Har du ikke kjøpt inn sommergave til de ansatte enda, vel da er det jaggu på tide å få det i boks. Dette forslaget passer til hele familien, innbyr til aktivitet og er meget praktisk. Nå er det bra å utfordre kidsa, fruen, en helt tilfeldig person eller andre til en strandtennis match, presisjonskast med en frisbee eller bare kast ball med hverandre. Skulle varmen og heten bli et stort problem, vel, ingen grunn til å fortvile. Du er nemlig klarsynt, ligger litt sånn foran de andre og har selvfølgelig kald drikke i sekken, som du plassert i sekkens kjølerom da du pakket sekken og tok med familien ut på tur. Ut på tur, aldri sur.

Strandsekken er pakket og klar – til både barn og voksne. Sekken inneholder kjølerom, et eget rom for oppbevaring av blant annet frisbee, badeball og strandtennis. I tillegg er det uttak for øretelefoner eller annet utstyr.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Sommerdager, Internasjonal definisjon - Sommerdag: Et døgn der maksimumstemperaturen er lik eller større enn 25,0 ºC.

Norske definisjoner - Nordisk sommerdag: Et døgn der maksimumstemperaturen er lik eller større enn 20,0 ºC.

Tropedag: Et døgn der maksimumstemperaturen er lik eller større enn 30,0 ºC.

fredag 24. mai 2013

Paraply - en hendig liten sak


Mange steg nærmere sommer, en herlig tid. Allergitid for de som sliter med sånn pollen greier, flomtid, noen steder er det sol mens andre steder regner det. Uansett, når det først er sommer vær, så er det ingen ting som er bedre. Ikke for å ødelegge all moroa, men vi er nødt, ettersom det er litt sånn i denne bransjen, man ligger noen årstider foran. For tiden så detter det inn mange kampanjer til oss, temaet nå, er veldig ofte paraply. Om grunnen er at leverandørene som tilbyr dette vet at det blir en sånn shitty sommer, eller om de tenker litt mer mot høsten, vel det vites ikke. Så vi sprer det glade budskapet videre og gir deg muligheten til å slå til på et godt paraply tilbud.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Paraply (fransk parapluie, av italiensk parare, «beskytte» eller «verne mot», og fransk pluie «regn») er en bærbar, sammenleggbar skjerm av vanntett stoff brukt til å skjerme seg mot regn og annen nedbør.

Paraplyer, på samme måte som parasoller, har vært i bruk i tidligere tider hos assyrerne, egypterne, i Kina og India, men da hovedsakelig som et symbol på en høytstående person. I Europa tok man først i bruk paraplyer på 1500-tallet.

mandag 13. mai 2013

Refleks dagen


Viste du at refleksen har en egen dag, så bra for den, heldig. Dagen, dagen til refleksen altså, den er i oktober. En god stund til. Ikke så unaturlig det, for det er jo fra da og utover den er mest gjeldende.

Ifølge Statistisk sentralbyrå døde 152 fotgjengere på norske veier fra 2006 til 2011. Av disse var 70 prosent over 55 år. I samme periode ble totalt 4332 fotgjengere skadd. Det sier noe om hvor stort problemet er. Refleks reduserer faren for å bli påkjørt med 85 prosent.

Refleks er en billig og enkel livsforsikring.

Så, vi i Hero Profil har mange forskjellige reflekser, opp til deg å bestemme hva du vil ha. Prisen er ikke så verst og antallet man får er bra. Det betyr at du kan dele ut mange slike reflekser, som er et veldig bra og nyttig produkt, til personer som trenger det og det koster deg heller ikke så mye. Hva med å gi det ut til barn i skolen, på sfo, i idrettslag, til de ansatte i bedriften, som give aways. Mye man kan gjøre, god publisitet kan man også få, så her er det mye bra. Publisitet, synlighet og et nyttig produkt, kan det egentlig bli en bedre kombinasjon.

Det kulest produktet er muligens LED armbånd, et produkt som blir mer og mer populært. Du er ikke bare synlig i lys av en bil, men også med blinkende LED-lys. Du kan tilpasse din egen LED lys med ulike Pantone farger / lengde / bredde og design.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Lotto. Den teoretiske sjansen for å vinne er 1:138, mens vinnersannsynligheten for førstepremien er 1:5 379 616. Ved trekkningen 1. oktober 2011 var det hele 21. rekker som gikk inn på lottokupongen med tallene 8 – 13 – 14 – 15 – 20 – 26 – 32. Tallene gir da formen som et latinsk kors, og den opprinnelige potten på 16,2 millioner ble fordelt på 21 med en premieutbetaling på 772.895 kroner for syv rette.

fredag 10. mai 2013

Fix Multitool sett


Mannfolka skal jo være handy, sånn handy man. Ideelt sett, så skal man jo klare alt, skru, mekke, fiks, ordne, trikse, mikse, pluss en haug med andre ting. På toppen av det, så skal man jo også se bra ut. Være litt sånn vellykket. Når det gjelder utseendet, så kan ikke vi i Hero Profil hjelpe deg noe særlig. Dette må du ordne selv. Men når det gjelder litt sånn utstyr og greier. Sånn handy ting, da er det en annen sak. Arbeidsklær og utstyr har vi mange forslag på. Blant annet:

Fix Multitool sett
Et meget praktisk sett som inneholder en multitool med 14 funksjoner, samt en smidig og elegant lommelykt med 9 stk LED-lys.  Alt levert i en flott gave eske.

Pris avhenger veldig av antallet. Men skal du ha 60 stk, så koster det 189,- pr stk. Vil du ha en dekorasjon på, så koster det 14,- i tillegg. Da 1 farget trykk. Oppstart og frakt kommer i tillegg.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
«Handy Man» er en amerikansk rock and roll-sang, kreditert sangeren Jimmy Jones og låtskriver Otis Blackwell. Den ble opprinnelig innspilt av The Sparks Of Rhythm 1. februar 1956, ei gruppe som Jones hadde vært medlem av da han skrev den, men ikke da innspillingen fant sted. Denne versjonen ble utgitt på singlen Apollo 541 i desember 1959.

onsdag 8. mai 2013

Sommergave - kjølebag



Hva passer ikke bedre til sommeren og varmen som venter enn kjølebag. Hold mat og drikke kald og avkjølt, mens du nyter livet i parken, på stranden, på en eller annen utflukt, eller i andre sammenhenger. Kjølebager kommer i mange ulike størrelser, prisklasser, farger, fasonger, felles for dem alle, svært så nyttig, hendig og brukervennlig.

Mange leverandører på dette området, og vi har tilgang på dem alle. Noe som er strålende for deg. Gaver til ansatte skal aldri undervurderes, alle liker å få en gave.

Dagens trivia, bare sånn i tilfelle du lurte:

Ifølge norsk kvalitetslovgivning skal all fisk som skal spises rå eller tilnærmet rå, fryses til minst −20°C i 24 timer før den kan selges. Årsaken er at frysing etter disse retningslinjene gir trygghet i forhold til parasitter. Dette kan være et viktig råd ikke bare i forbindelse med kommersiell omsetning, men også være viktig for hobbykokker som beveger seg inn i råe råvarers og retters spennende sfære.

tirsdag 7. mai 2013

#Sommer



Nå er den her, eller, nå bør den jaggu komme, på tide nå, på tide å vise seg, stige frem, ta litt ansvar og sørge for at det blir sommer. Har ikke slått ut i full blomst enda. Noen steder er det sol, andre steder regner det, snø har også lavet ned i noen deler av landet. Strålende for de som ikke vil gi helt slipp på vinteren. Så mens vi venter, venter på sommeren, varme tider, norske jordbær og andre herlige sommer ting, så har vi noen forslag på sommerprodukter.

Solkrem
Solkrem med faktor 15. Kan også fås som faktor 25 eller som aftersun. Størrelse 50 ml.

UV Kort
Størrelse: 85 x 54 mm. UV-indikator på den ene siden og valgfri termometer på den andre siden.

Solbriller
Gode solbriller fra Slazenger.

Cap
Design din egen cap

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Gertrude Caroline Ederle (født 23. oktober 1905, død 30. november 2003) var en amerikansk svømmer. I 1926 ble hun den første kvinnen som svømte over Den engelske kanal.

Da hun som første kvinne svømte over Den engelske kanal, startet hun fra Cap Gris-Nez i Frankrike kl. 07.05 om morgenen 6. august 1926. Fjorten timer og 30 minutter senere kom hun i land ved Kingsdown i England. Rekorden ble stående til Florence Chadwick svømte over kanalen på 13 timer og 20 minutter i 1950.

Bare fem menn hadde greid å svømme over kanalen før Ederle. Den beste tiden hadde vært 16 timer, 33 minutter. Da Ederle kom tilbake til USA, ble hun hilst velkommen av en jublende folkemengde i New York City.


mandag 6. mai 2013

Beachflag som gir synlighet!


For den litt spesielt interesserte, men for den rette, av stor interesse. Viser jo mangfoldet i profilverden, dersom du skulle lure, ja vi i Hero Profil kan få tak i det meste. Så driver du en sjappe ved beachen, sponser et fotballag eller idrettsklubb, har planer om utendørs arrangement, gjennomføre en eller anen form for kick off, delta på messer eller lignende. Ja da har vi produkter til deg, som igjen gjør at du blir godt synlig. Synlighet er en bra ting.

Beachflag sommer er et slikt produkt, produktet er
tilgjengelig i mange forskjellige former og fasonger. Så det er litt opp til din fantasi og kreativitet, på hvordan du vil at det skal se ut og hvordan/hva du skal bruke det til. Men det er ingen tvil om du øker muligheten til å bli synlig.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte, vamos a la playa:
Badestrand er en liten eller stor strand langs havet eller en innsjø som brukes til rekreasjon. Ofte er store badeplasser knyttet til turist- eller friluftsområder. Det er vanlig å dra til strender om sommeren for å bade, sole seg, gå tur, leke eller hvile seg.

Soling krever oppmerksomhet for å unngå mer sol enn huden tåler. Bading krever kontroll med badevannskvaliteten og tilsyn med barn. Mens norske strender som regel er ganske urørt, kan populære strender i andre land være svært utbygde med hotellanlegg og byfunksjoner, for eksempel Copacabana i Rio de Janeiro. Det er ikke uvanlig å sette opp kiosker hvor det selges mat og drikke, strandstoler og parasoller leies ut eller strandhytter der man kan skifte klær. Noen steder settes det opp bryggeanlegg med stupebrett og hus, og også tivoli.

torsdag 2. mai 2013

Kontorets dagligvare: Note book


I dag kan man lese, hvis man vil, i dagbladet at ungdommen sover for lite, norsk ungdom altså. Skal ikke være lett. Tidligere forskning har vist at mulighetene til å spare opp søvn er høyst begrensede, så da går ikke dette heller, kjipt. Det var bedre før, før facebook, twitter, mobiltelefoner, datamaskiner, i gamle dager altså, sånn før den teknologiske tidsalderen. Da man måtte skrive brev, ringe på fasttelefon, betale regninger i banken og en hauge med andre tungvinte ting. Uansett, søvn, teknologi og andre store problemer. Mange bruker fortsatt kulepenn og notat bok.

For man trenger fortsatt enkelte ting på jobben, som
går under kategorien kontorets dagligvare. Et produkt som går inn under denne kategorien er note book. Gjør notater fra intern møter, telefon samtaler, når man er på kundebesøk, på kurs eller seminar. Bruks områdene er mange og sist men ikke minst. Logoter notat boken med bedriften sin logo, så ser det litt mer profesjonelt ut, et litt bedre helhetsinntrykk.

Stor A5 notatbok i imitert lær. En svært hendig liten sak og meget praktisk. Med kraftig gummi i lukkemekanisme og rygg. Crème papir på 96 sider. Fullfarget perm er mulig fra 1200 stk. Størrelse 210x130x15 mm.

Dagens trivia, sånn i tilfelle du lurte:
Søvn er tilstanden som mennesker og dyr periodisk inntar for å hvile; en tilstand med sterkt nedsatt bevissthet. Under søvn skjer det flere fysiologiske forandringer i kroppen:

  • puls, stoffskifte og kroppstemperatur reduseres
  • skjelettmusklene slapper av
  • blodårene utvides
  • øynene lukkes


Søvn reguleres av døgnrytmen, av homeostase (tiden som er gått siden den siste adekvate søvnen) og, hos mennesker, av villet atferd. Det er fremdeles usikkert hva som skjer under søvnen som gjør den til en livsnødvendighet, men alle dyr som er blitt forsket på, dør når de holdes fra å sove. Rotter, for eksempel, lever ikke lenger enn ca. 14 dager uten søvn. Det er blitt antatt at hjernen under søvn kvitter seg med skadelige rester av stoffskiftet, at skadde/svekkede hjerneceller blir reparert og at dagens minner blir bearbeidet og enten lagret i hukommelsen eller «forkastet». Men dette er kun fremlagte ideer.